Bu davranışından sonra onu aramalı mıyım?

Dün annesiyle alışverişe çıktı. Sevgililer gününde ona bir tane kaban bir de mor kalın topuklu ayakkabı almıştım. Dün onu giymiş. Senin aldığın şeyleri giydim ve erkekler hep bana baktılar dedi. Bundan mutlu olmuş. Sen onlara mı baktın dedim. Hayır ama hissettim dedi. Ben bakmadım dedi. Daha sonra onu eve bıraktım, evin orada bir dükkan var. O dükkanda benim yaşlarımda bir çocuk çalışıyor. O tarafa doğru baktı. Sürekli o tarafa bakıyordu ama bir şey söylemiyordum, bugün artık iyice rahatsız oldum ve kızdım ona.

Niye o tarafa bakıyorsun dedim. Ben bir tarafa bakmıyorum diye sert çıktı ve eve girdi. Yarım saat sonra aradım açmadı. 3-4 sefer aradım açmadı. DAha sonra açtı, niye açmıyorsun dedim. İşim vardı müsait değildim dedi. Ne işin vardı dedim. Seni ilgilendirmez sanane dedi. Bu nasıl tavır ya dedim. Beni ilgilendirmese bile bunu bu şekilde söylemeye hakkın yok dedim. Dediğim gibi işim var kapatıyorum görüşürüz dedi. Dur durrr kapatma dedim.. Sen niye dükkanın o tarafa bakıp duruyorsun diyecektim... Sadece yarısını diyebildim.. Sen niye... derken ya kapat şu telefonu dedi suratıma kapattı.

Baya kırıldım dün bu hareketi yüzünden. Dünden beri hiç aramadım sormadım. O da aramıyor. Mesaj falan da atmıyor. Bugün 12 ' de buluşacaktık ama ben hiç bir şey demedim... Belki o arar diye bekledim. Aramadı. Saat 5 olmuş hala aramıyor. Sizce ne yapmalıyım ve bu kızın derdi ne? Sizce aramalı mıyım? Kendimi tutamıyorum. bir de ne yaptığını merak ediyorum.
Bu davranışından sonra onu aramalı mıyım?