Bence göbekli erkek güven ve huzur uyandırıyor. O göbeğiyle her tehlikenin önüne atlayıp beni arkasında saklar diyorsun😂 Daha sempatik, esprili ve eğlenceli oluyor çoğu. Yapmacık değiller ve çok tatlılar. Mesela Rory Graham (Rag'n'Bone Man)😍
Baklavalı erkekler, g*tü göbeği salmış kızlara bakmayacağı ve sayıları da hayli az olduğu için böyle bir sanrıya kapılmak normal. Herkes fit, atletik kişilerle evlenmek ister. Bulabilirse...
Fitness ile baklava yapmış erkekler kendi vücutlarıyla evlidirler. Yıllarca emek verdikleri vücudu başka birisiyle evlenip heba etmek istemezler. Çünkü evliliklerde bekarken yaptığın çoğu şeyi yapamazlar. Demem o ki ; bir erkeğin ideal bir partner adayı olması için ya baklavası olacak ya da baklavacı dükkanı
baklavam olmayabilir ama kaslıyım :D aaa çok kız gördüm ve şunu söyleyim biz kızlarla eğlenir atarız (kızlar ayrılmak istemez) kızlarda (!) 30 yaşlarına gelince el mecbur göbekli biryle evlenir göbek sadece sembol p*ç-efendi erkek asıl mesele bu :D aslında p*çte değil lan niye istediğini yapıp kızlara tapmayan adamlara p*ç damgası vuruyorsunuz?
Pehh ne kadar kasmissin ya !! adam ol ilk önce yarin birgun senin kizinida skr atarlar sesini cikaramazsin ilahi adalet diye birsey var çünkü sen kabul etmesende yasin kucuk sana tavsiye veriyorum.
@Whysooserious kabul etmemeyle ilgisi yok ki ben eğleniyorum sadece kimseye söz vermiyorum kandırmıyorum ki bu aralar tekim zaten oyunumu oynuyor filmimi izliyor kitabıma gömülüyorum , doğayı izliyorum kızlarla ilişki kurmuyorum bir süre böyle gideceğim olgunluk kazanmak için hareketli geçti biraz. Bu kadar büyütmen kötü beni düşman olarak görmüşsün olmayan kızımdan intikam almışsın.
Abi ne fiziksel ozelliklmis hangisi ile mutlu isen onla evlrnirsin insanları göbekli ve baklavalı olarak mı ayircaz kalbinin güzelliği yüzune vursun seni sevsin yeter illa bunları diğerleri yapıyo diye ayiramayiz
çünkü düşüp kalktığı adam onla evlenmez kendilerine efendi ezik erkek bularak kakalar çünkü efendi erkek kız peşinde koşmamış meslek edinmiş arabası evi olan kolay avdır. Sevmediği adamla evlenir ama önemli değildir her şartta evde kalmaktan avantajlıdır.
Yanlış, iki sebeple açıklayayım: 1. Baklava son birkaç yıldır yaygınlaşıyor, eskiden fitness falan yoktu. O yüzden böyle bit genelleme yapılamaz. 2. Baklavaya göre değil karaktere göre olur bu işler.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
herşey insanın elinde değilki :)) grsel olarak elbetteki aşırıya kaçmamak şartıyla kası çok beğeniyorum bakarken bile tahrik olabilirsin. Ama sevgilimin kası yok göbekli bildiğin memeleri bile var ama o bile tatlı geliyor hatta seviyorsun falan :)) yani bu işler eğlenilecek evlenilecek cinsinden ayrılmıyor Allah yazıyorsa oluyor :)
Büyük konusmak gibi olmasin ama şahsen ben göbekli biriyle evlenmezdim. Spora çok düskünüm onun da spor ile ilgilenmesini isterdim. Tabi aşk bu kima aşık olucağimizii biz seçemiyoruz.
bu soruyu bir kizin sormasida ekstra sasirtti beni kimse kendini meze yapmak istemez kaldiki o masada meze olan kiz olur erkek değil neyse sorun sacma cevap vermiycem
Yoo. Eğlendiğin insanla evlenirsin, en güzeli. Göbek, kadınlarda ne kadar kötü duruyorsa erkeklerde de aynı şekilde kötü görünüyor. Cidden bir fark yok.
Nazo, her göbekliden bir baklavalı çıkabilir her baklavalıdan da bir göbekli çıkabilir kankilimentol kafa yapısı karakteri iyi olsun yeterli olmalı :) :)
İkisiyle de evlenir, evlendikten sonra göbekli beylere çevirir. Şimdiye kadar kilo almayanını görmedim. Spora başlarlarsa biraz toplayabiliyorlar o kadar. 😄
katılmıyorum. erkek göbek yapıyor sonradan. iki yıl önce koluna yattığımda kasları hala hissedilebilirdi. bugün pelte gibi oldu. salonu bıraktı, beslenme düzeni bozuk. hamburger bile yiyor.
Dostum, yeğenime öğütler veriyordum burayı gösterdi, kızların yazdıklarının hepsi hayallerini yazmış dedim, gerçek de six pack gören kadın hemen tava geliyor birde inkar etmezler mi bu bayanlar ah kaçının canını yaktım bu hayalleri yüzünden 😄
En İyi Cevaplar