+1 yılHayır, özellikle seçildiğini düşünmüyorum. En azından kendi adıma konuşayım. Serseri ya da üzen çekmiyor beni, baştan kimse olduğu gibi gelmediği için ve belli bir yere kadar gerçek benliklerini göstermedikleri için bir şeyler sürekli tolore edilmeye başlanıyor bile. Alışmışlık oluyor, bağlanıyorsun ve hissedilen duygular yüzünden belki göremiyorsun olanı biteni. Acıya bile bile yürüyecek kadar aklımı yitirmedim, ki içinde bulunduğum ilişkinin bir şekilde bana zarar verdiğini hissettiğim an çekilirim ben. İlişki kavramı böyle bir şey değil benim gözümde, bu şekilde olmasındansa hiç olmaması daha iyi...
17 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerin de peşlerinden sürükleyen kadınlara daha çok yönelmesiyle eş değer bu, ulaşılmazlığın cazibesi gibi. Evet kimisi için böyle bu döngü.🤷♀️
- +1 yıl
Serseri erkekler ulaşılmaz değil ki
- +1 yıl
Biraz daha geçmiş görüşlere gitseydin, ne cevap verdiğimi kendim unutmuşum.
Uğraştıran, sürükleyen, üzen her neyse işte kastım bu. - +1 yıl
Eski sorulara bakıyordum
- +1 yıl
@Mizojinist03 Peki farklı bir görüşün varsa ayrı görüş olarak ekleyebilirsin, benim görüşümün altına yazmanın çok bir anlamı yok bence.
En İyi Cevaplar
+1 yılsevdikleri serseri değil usta o olay şöyle işliyo serserinin özgüveni (onların ki gerçek özgüven değil bu arada kibir 2 si farklı şeyler) ve güçlü durması.
kaldı ki serseri olarak görülen biri olarak söylüyorum bizi isteyen kızlar sizin isteyeceğiniz kızlar değiller inanın düzgün kız dediğin bize yüz vermez çünkü ne b*k olduğumuzu bilir (kendimde öyle biriymişim gibi oldu ama ben sadece öyle muamele görüyorum öyle bir tarafım var ama ben kimseye sebepsiz yere zarar vermem kötülük etmem) o yüzden de uzak dururlar bizden, ayrıca çoğunun bizi isteme nedeni 1 elde etmesi zoruz tutması da zoruz bir de üstüne eğer bizle yürütemezlerse suç otomatik bize kalır efendi adamla en fazla sıkıldım der ayrılır ama bu onu da kötü gösterir ama bizde ayrılırsa bahae sunması bile gerekme çevreye herkes bu p1ç kesin bi b*k yapmıştır kıza der onun tarafını tutar bu da onun işine yarar kurbanı oynar bizde günah keçisi oluruz doğuştan gönülsüzce.11 Yorumla
+1 yılŞimdi abi serseri erkek denince böyle elinde bali poşedi cebinde bıcak 342 tane sabıka dosyası olan kimse geliyorsa o kısım sıkıntılı gerçekten :D
Bana göre kadınların serseri erkek dedikleri daha çok ne istediğini bilen her daim her yerde kaplan olan kendi hayatını kurmuş ne istediğini bilen dilbaz nazik maço kimseler :D
Efendi dedikleri tiplerde sessiz sakin mıymıy konuşan annesinin sözünden çıkmayan kimseler :D
Bence kadınlar her ne olursa olsun yanlarında omuz olabilecek güven hissi veren onları olduğu gibi kabul edebilen ve birlikte arkadaş dost sırdaş olabilecekleri onları anlayan dinleyen ve kadın gibi hissetmelerini sağlayan erkekleri seçerler12 Yorumla- +1 yıl
Kardeşimsin :D
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Herkes bir şey söylüyor.
Ama ne söylüyorlar kendileride bilmiyor.
Katılmıyorum bu söze.
Ne erkekler hakkında söylenene, ne de kadınlar hakkında söylenene katılmıyorum.
Çünkü herkes yara aldığı yerden insanları yargılıyorlar.
Herkes aynı değil.
Hiç kimse kendini üzecek birini bile isteye sevip, değer vermez.
Ne yazık ki yaşamadan bazı şeyleri anlayamıyor insan.41 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılAslında genele bakıldığında, iki cinste de bir değer kıymet bilmeyenler revaçta. Sürekli kendilerinin olmaya can atanı değilde en çok kendisine mayınlı yol döşeyeni istiyorlar. Kendilerini umursayan ve üstlerine titreyen yerine, umursamayanlara daha bir hayranlar insanlar. Açıklaması da bence, "İnsan sahip olduğu herşeyin nankörü, sahip olamadığı herşeyin de aşığıdır." diyebiliriz
11 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel söyledin gerçekten
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen sevmiyorum. O ne öyle üslup nedir bilmeyen, nerde akşam orada sabah, kiminle ne olduğu belirsiz, yaşından çok sicil kaydı bulunan tipler. Benim erkeğim efendi olmalı. Yeri geldiğinde cesur bir savaşçı, yeri geldiginde şairane bir sevgili..
31 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet bunu ben de fark ettim adam gibi olanı sevmek varken gidiyoruz nerede böyle pislik veren biri var onu seviyoruz djjdjd
31 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bence bunlar hurafe)) onlar kendilerini Teoman ın serseri şarkısına fazla kaptırmışlar😀
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılGençken evet severler. Olgunlaşmaya başladıkları zaman bu değişiyor
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 20,4b cevap paylaştı.
u +1 yılYooo biz sevmiyoruz, onlar bizi seviyor 😃
22 Yorumla- +1 yıl
puahaha he doluyum :D
- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u +1 yılSonuna kadar katılıyorum. serserilerle takılırlar efendi erkeklerle evlenmek isterler
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır. Bu kendindeki iletişim ve özgüven eksikliğini onarıp kendilerini düzeltmek istemeyen insanların kendilerini kandırmak adına kullandıkları bir söz sadece. Kızlar serseri erkek sevdiği insanlar diğer erkekler yalnız değil, dünyada serseri erkek diye bir şey olmasaydı kızlar gene o erkeklere bakmayacaktı. Yani sorun diğer erkekler veya kadınların seçimi değil, sorun bunu söyleyen erkeklerin kendilerini yetersiz hissetmesi ve bunu da karşı tarafa hissettirmesi. Ama kim uğraşacak bunu düzeltmeye, böyle diyip kendilerini avutuyorlar.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSevdiği için*
- +1 yıl
Serseri olmayan çoğu erkek yalnız zaten. Arada birkaç tane şanslı efendi olanların var sevgilisi azınlık olarak
+1 yılHer kız değil. Kendinden emin güçlü bir kadın, serseri erkek sevmez. Güveneceği bir erkeği sever.
42 Yorumla- +1 yıl
Aynen dostum.
Bütün medya ve patriyarka (diziler, filmler, oyunlar vs) kadınları sürekli erkeklere yaslamak zorunda görüp makul erkeğinden "erki" den nasibini sonuna kadar alan toxic mi toxic bir tip olmasını öğütlemesine rağmen tanıdığım hiç hiçbir erkeklerden hoşlanan kadın serseri, keko arayışında değil.
22 Yorumla- +1 yıl
Keşke o arayışta olan hiç kız olmasa ama ne yazık ki çok var
Arabayla sağa sola boş boş gezen, eli ekmek tutmayan, aldığı üç kuruşu berbere sinek kaydı yaptırıp, kaşını çizdiren... Üstündeki pantolondan haberi olmayıp, bir rüzgar esse neredeyse düşecek ama kim tesbih sallayıp ağzını gere gere konuşacak. Eğer böyle serseri tiplerden hoşlanan kız varsa akıl sağlığından şüphe ederim.
21 YorumlaMerhaba.
Tabi ki de doğru bir söz bu sosyal hayatın gerçeği var sayılarak subliminal, mesaj olarak işleniyor bu konu diziler de filmler de bile toplum da kadına karşı şiddet ve cinayetler de, bunun bir örneği ama beş parmağın beşi bir değil çoğunluğa göre değerlendirerek, yorum yapmak daha mantıklı olacaktır bundan dolayı ne sağlıklı bir ilişkiye sahip olan ne de, o ilişkiden mutlu olan var sürekli güç savaşı yalan eğlence ve entrika işlem görüyor burada bundan dolayı da, sağlıklı mutlu ilişkiyi bu ülkede aramayın arkadaşlar kendinize ailenize odaklanın gerisi, kendiliğinden gelir.12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim.
Acı ama gerçek mesela statü farkı bile buna bir örnektir, yurt dışında olan kızlarla konuştuğum oldu mesleği olanla olmayan bir çıkarsınız hatta, anlaşırsanız evlenirsiniz bunu söylememde ki sebep arada ki farkı belli etmektir, keşke burada aynısı olsa ama zihniyet değişmedikçe bu oldukça zor.
+1 yılBuraya ne yazılırsa yazılsın bu algı yıkılmaz diye düşünüyorum. Zihinlere yazılmış bir kere. Ancak kendi adıma serseri erkek ile deli dolu erkek arasındaki ayrımı yapacak bir olgunlukta olduğumu düşünüyorum. Deli dolu erkek iyidir ama serseri erkek her an bir bombası patlayacak mayınlı tarla gibidir. Evlerden ırak...
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılValla ben hep başım önde gezerim kafamı kaldırıpta şu karıya şu kıza bakiyim gibi bi derdim yok biri de gelip selam demedi, ama serseri erkeklerin hep peşimdeler yanındalar demekki serseri seviyorlar, bu arada bende serseri tehlikeli sayılırım 2 tane trafik cezam var 🤣🤣
12 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣
Katılmıyorum.. ben bakmam öyle tiplere, onlardan ne sevgili olur nede eşş
Erkek dediğin edep adap oturmayı kalkmayı bilecek21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Benim sevme olasılığım çok düşük olduğu için serseriyi de sevmem imkansız oluyor. Serseri seven de vardır ama genelleme yapmamak lazım, efendi erkekler her zaman bir adım öndedir. Kamu spotumuzu da geçelim😃
11 YorumlaKızların hepsi diyemeyiz ama arsız kızlar evet tam olarak istedikleri serseri erkekler. Onlardan dayak yiyecekler, sürekli azar işitecekler, kısıtlanacaklar, yerlerde sürüklenip acısı geçtikten sonra tekrar geri dönecekler, yüzlerine kezzap yiyip, önce davacı olup, sonra seviyorum deyip davasından vaz geçip evlenecekler. Tabi ki sonunda mutlu son ve dead...
Ama ihale yine tüm erkeklere kalacak😝10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence kendileri bile ne istediklerini bilmezken ve sürekli duygu durum değişikliği ortadayken fazla kafa yormaya gerek yok. Siz olduğunuz gibi görünmeye devam edin derim.
Doğruyu bulan çıkacaktır.
Konuyu uzatmaya gerek yok.11 Yorumla Serseri erkek sever gezer dolaşır tozar uçar kaçar sonra normal aile babası evlenmelik arar işte. 😀💯 Hemcinsimin de bu konuda altta kalır yanı yok yani. Şimdi hemcinsimi de övemem bu konuda. Al birini vur ötekine kısaca.
12 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
- +1 yıl
Eyvallah.✨
+1 yılYok katılmıyorum o insanın karakterine bağlı kiminin karakter zayıf olduğu için o yolara duser bence yane akıllı bir insan kafa dengisini bulur sonuçta konuşa konuşa o insanı zamanla tanirsin herhalde gidip serseriyle evlenmek Tam aptalik olur 🤭🤭😅
12 Yorumla- +1 yıl
🙂🙂🙂
+1 yılÇoğu öyle hepsi diyemem. Zaten sevenlerin hepsi x için adalet denilerek Twitter ağır ceza mahkemesinde karşımıza çıkıyor.
1. güçlü kadınların tav olduğu 3 şey: zeka, netlik, nezaket.
2. ortalama kadınların tav olduğu 3 şey: boy, vücut (kas), ilgi.
3. düşük kaliteli kadınların tav olduğu 3 şey: ortam, para, serserilik.11 Yorumla- +1 yıl
Seçilmem, seçerim hemde çok güzel seçerim un elemek gibi😉
Bayan arkadaşlarımızın yorumlarını görünce bayağı güldüm :D :D
Kızların hoşlandığı üç erkek tipi
1 serseri
2 pç
3 paralı
yoksa bu KizlarSoruyor. com'da ki açılan ve reelde ki serseri sevip sevdiği kadar sevilemeyen kızlar yalaaaaaaaaan mı 😂😂😂😂10 YorumlaEvet bir serseriyi sevmisligim oldu 😂✋Hayır ya şaka yapiyorum bence serseri değilde zeki erkeklere aşık oluyorum. Bana göre değil yani serseriye hiç aşık olmadim
11 Yorumla
+1 yılHayır katılmıyorum, kendini geliştirmiş, farkındalık seviyesi yüksek hiçbir kız serseri erkeğe yanaşmaz. Dengi olmadığını biliyordur çünkü
11 YorumlaBana oldukça itici gelen tipler. Dikkatimi de ilgimi de çekmiyorlar. Genellemeyi bilemem ama benim açımdan yanlış bir algı.
210 Yorumla- +1 yıl
Kadının bursa bıçak fabrikasından daha fazla bıçağı var nasıl bir naiflik anlayışın var senin @bynarcos :D :D
- +1 yıl
@leyya_gs ben bıçağı var dedim sen katil yaptı dedin ben hiç öldürme falan demedim :D Resmi olmayan katillikte bir yere kadar myers gel sana kadro verelim :D
- +1 yıl
@leyya_gs "şunu" ne kadar kaba bir tabir...
- +1 yıl
@bynarcos hala naif diyor musun? :D gör gör kadının içinden sayko çıktı :D
+1 yılkatılıyorum.
serseri demek illa itlik peşinde koşan demek değil ki...
ruhları serseri adamları seviyoruz. arada ince çizgiler var21 Yorumla- +1 yıl
Evet arada bir çizgi var
+1 yılGenç yaşlarda seviyorlar, evet. Sonra akıllarına başlarına geliyor tabi. :D
10 Yorumla
+1 yılEvet. Var böyle bir çekim. İnanıyoruz ki tüm benliğimizle, o serseri beninle değişecek, iyileştireceğim onu. Hep bu inançtan oluyor işte 😅
13 Yorumla- +1 yıl
Kadınların umudu da bitmiyor 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla benim şimdiye kadar rastladığım , kızlar dürüst ve düzgün adamları es geçiyor, nerde afedersiniz it kopuk serseri var ona gidiyor. NEDEN : ERKEK , kızı guldurebiliriyor, eglendirebiliyor buda hâliyle kızların hoşuna gidiyor çokta haklılar. Derdiyle , tasasiyla tutuşan adamı ne yapsınlar? Kimi erkek , ya s. et deyip geçebiliyor unutturabiliyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet katılıyorum yanımda çapkın bir arkadaşım vardı çok yakışıklı İstanbul piclerinden biriydi amacı ise sadece yatağa atmakti (konuştuğu kızı asla affetmez diz cokturur yalvartirdi ) kızlar peşinden koşardı , işini bitirir karşı cinsi kağıt mendil gibi bir köşeye burusturup atardı ama kızlar hep onun peşinden koşardı serserinin önde gideniydi , kendisini seven değer veren birine kızlar asla bakmaz gerçek bu
10 YorumlaBad boy dediğimiz tipler kitaplarda oluyor. : ) gerçek hayatta bad boylarımız isteyeceğimiz türde değil maalesef. Her kız da istemez.
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBelli bir yaşa kadar evet ama ciddi düşünülen yaşa geçince aklı başında olan kızların geneli efendi erkek arıyor
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirincisi asosyal kızlarla iletişim kuramayanlar vev Kız arkadaşı olmayanlar kıskançlıktan bunu uyduruyor sanalda ki olayın birisi bu. öyle kızlarda vardır ama saf temiz bir insanda gidip o tiplerle sevgili olmaz
11 Yorumla- +1 yıl
Bak bu çok doğru
+1 yılkatılmıyorum tamamen şehir efsanesi efendi, ağır erkek seviyorum.
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bu genellemeyi kim çıkarmış kardeşim ya. Ben adam gibi adam olan efendi erkeklerden hoşlanıyorum. 😏
22 Yorumla- +1 yıl
Ilk defa dostoyevski abimiz başlatmış sanırım 😅😅
Gizli Üye(36-45)+1 yılKatulıyorum
daha tutkulu oluyorşar
uzun boylu iri yarı koyu tenli serseri ve sert ise
hele sevişirken de sert ise tadından yenmez31 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılKızlar eğlenceli erkek sever. Ancak bu algı serserilikle eğlenceli olmayı karıştıranlar nedeni ile ortaya çıkmış olabilir. Hayatı yaşamayı, eğlenmeyi bilmek ile serseri olmak aynı şeyler değil.
30 Yorumla Bence burada kaçırılan nokta şu, serseriler özgğvenli oldukları için çok fazla kıza açılıyor. Bir kısmı kabul ediyor.
Efendiler konuşsam mı, öyle mi böyle mi derken iş sonunda kızlar serseri sever e dönüyor.20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Serseri demeyim ama kadınlar içgüdüsel olarak sert vahşi ve güçlü erkeklerden hoşlanıyor gibi sanki
32 Yorumla- +1 yıl
Aynı şey
+1 yılhayır ama erkekler öyle seviyor nerde psikopat arladaşım var her hafta sevgili buluyor
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılKatilmiyorum. Duzeni, normal hayati olan, sozunde duran, cool erkek seviyoruz.
11 Yorumla katılmasak bize denk gelmesine engel olur muyuz
sanmam şans ajs12 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorsan zaten engel olmazsın demek ki serseri erkek seviyorsun
+1 yılKatılıyorum. Öyle olmadığını söylerler ama nerede serseri varsa onlara hayatlarını verirler. Adam gibi seven erkekler de sevdiği kadın için acı çeker...
20 Yorumla
+1 yılKatılmıyorum.
Ben kültürlü, iyi kalpli, sefkatli, başarılı, zeki, eli yüzü düzgün insanlardan hoşlanırım ne yapacağım serseriyi hoşlanmam hoşlananlar var doğru ama ben hoşlanmam büyükse konuşmayayım ama şu an böyle11 YorumlaSerseri, hovarda erkeği daha güçlü buluyorlar. Kafasına estiği gibi yaşayan, özgür ve tutkulu diye seviiiyoormuş gibi yapıp ordan çark ediyorlar.
Sevişgen buluyorlar daha çok.10 Yorumla
+1 yılKadınların akıllı olanları hariç büyük bir kısmı serseri erkegin kendisini değil o erkeklerle kendine boyun egdirmek için uğraşmayı seviyor. Amaca ulaştıktan sonra artık o serseri de sevilmez.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kızların yorumları güldürdü. Hepsi badboy serseri seviyor. Çok yakın arkadaşım mersinde okudu. Hem p*ç hem şerefsiz hem badboydu peşinde her gün bir kız dolanırdı. O yüzden geçin o ayakları
10 Yorumla
+1 yılKibar ve düzgün insanları ezik olarak görüyorlar. Keza ben de dahil😅Kim Bolu Beyi kim Köroğluymuş yeri gelince herkes öğrenir. Suskunuz diye cevval olmadığımızı kimse sanmasın!
10 Yorumla
+1 yılHerkes hayır demiş ama aşırı doğru lisedeykende unideykende nerde efendi çocuk var sap geziyor nerde serseri umursamaz daldan dala atlayan varsa onunla oluyordu kızlar
11 Yorumla- +1 yıl
Uniyi bilmem ama genel bakicak olursak bazen aklımız başımızda olmuyor gözümüz kör oluyor gerçekleri görmekte bu yüzdendir o şekilde olması ya da popüler olması hoşuna gitmiştir o kızın
Bu kadar genelleyici bir görüş yanlış bence. Kişinin şahsı ve prensipleriyle alakalı hayatına aldığı insanin nasıl biri olduğu.
10 Yorumla
+1 yılSerseri ruhlu biriyle arkadaş olabilirim kafa dengi çıkabilir anlaşabilirim belki ama duygusal anlamda bir şeyler hissedemem zannetmiyorum.
10 YorumlaGeneli aklı beş karış havada kendine bile faydası olmayan sorumsuz erkekleri çekici bulur. Ondan medet umarlar yazık hallerine
10 Yorumla
+1 yılBen şahsen sevmiyorum ve sevmeyen de çok kişi tanıyorum o yüzden bu algının kırılması lazım artık çünkü sürekli bu şekilde yargılanmamız hoş değil.
13 Yorumla- +1 yıl
Bu algıyı kıracak olan sizlersiniz. Efendi erkeklerle sevgili olmanız lazım ki yalnız kalmasınlar. Bak nerede it kopuk herif var hepsinin yanında bir hatun var
- +1 yıl
@Mizojinist03 O onların problemi, beni ilgilendirmiyor.
- +1 yıl
Bu algıyı kırın demişsinya algıyı oluşturan siz kızlarsınız zaten
Gizli Üye(18-24)+1 yılDuygusal serseri olursa yani sanat ruhlu kalemi güçlü tutkulu dolu dolu bakan ama bir o dışardan da sert soğuk duvarları olan hem romantik hem katı olursa iyi olur.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 734 cevap paylaştı.
+1 yılSerseri erkek sevmem artık bilmiyorum yaşla mı alakalı ama pısırık da sevmem
20 Yorumla
+1 yılkatılıyorum. efendi erkekler ilerleyen yaşlarda dikkate alnıyor
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKatılmıyorum , neredeyse gördüğümde yolumu değiştiriyorum
10 Yorumla
+1 yılHiç sevmem ama malesefki günümüzde bı çok kız öylelerini çekici buluyo fazla gereksiz..
10 Yorumla
+1 yılYanında kendilerini güvende hissettiklerini seviyorlar
10 Yorumla
+1 yılben sevmem serseri erkek
aklı başında ve zeki severim10 Yorumla- Devamını Gör (86)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar