yabancilarla evlenmeyi dogru ve yerinde buluyor musunuz bence cok yanlis ne dersiniz?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Elbette doğru buluyorum en azından kişisel ihtiyaçlarını yerine getirebilecek kadar olgunlaşmış oluyorlar.
nasil yani anlamadim
Türk erkekleri diyorum, kişisel ihtiyaçlarını yerine getirmekten aciz diyorum, pek çoğu kıyafetini kirli sepetine atmayı ya da sifona basmayı ya da basit yemekleri yapmayı bile bilmiyor diyorum. Çocuk yaptıktan sonra sadece sevmeyi biliyorlar diyorum, ortak görevleri yaptıkları zaman sanki eşine yardım yapmış gibi lütüf yapmış gibi havalara giriyorlar diyorum. O yüzden bir tercih olsa kesinlikle yabancı erkekler
bu yuzden yabanciyla mi evleneceksin yazik sana
Hahahaa cidden çok komiksin. Bir kızla çıkarken bir yeri çirkin olsa zorbalar, ayrılırsın. Gelmiş bana bu yüzden yabancı mı diyorsun 😂. Ayrıca yabancı erkekler hem daha çok romantik hem daha yakışıklı hem daha ilgili hem de daha nazikler. Yani Türk erkeği 1 ise yabancı erkekleri 20 felan. Sen hala gururuna kondurmamayı devam et
Ayrıca ciddi olduğunu ve evlendiğini düşün, Türk yapısına kaynana diye bir kavram var. Çoğu erkekte ana kuzusu zaten. Türkiye’de birisiyle evlendiğin zaman ailesiyle evlenmiş oluyorsun hatta uzak akrabaları dahil yabancılarda öyle değil. Sadece eşinle evlenmiş oluyorsun,
cok uzgunum ama hayal aleminde yasiyorsun sen
Hayal aleminde yaşayan da, kondurmayan da, gerçeğin farkında olmayan da sensin. Eğer gay değilsen erkek birisiyle sevgili olan da sen değilsin. Benim , biziz. kızlar. Ve beni destekleyecektir ki ana kuzusu erkek asla çekilmiyor, kişisel ihtiyaçlarını gerçekleştirmeyen kişi de asla çekilmez. Hiç yabancı sevgilin oldu mu bilmiyorum ama benim oldu. Halihazırda bir tane var. o yüzden ben halimden memnunum ve cidden saydıklarımın pek çoğunu da karşılayan bir insan. Henüz ciddi ilişkiye gidecek kadar seviye atlamadık ama günün birinde olurdu atlarsak Türk erkeği kadar vurdumduymaz olacağını düşünmüyorum
o halde din degistir ben kesiyorum burada zira hayretler icindeyim turkiye'de dogup buyumussun turk kulturuyle buyumussun begenmedigini soyluyorsun ve sert elestiriyorsun kusura bakma ama cok yanlis ve seni anlamakta cok zorlaniyorum neyse ki senin gibi olan az insan var yoksa turkluk kaybolur gider neyse uzatmaya gerek yok yazik
Evet bence de uzatmaya gerek yok çünkü anlayabileceğim birisi olduğunu düşünmüyorum. Ve ayrıca Türklük sadece yabancı biriyle evlenmekle kaybolmuyor. Ben türküm ve Türk olmaktan da gurur duyuyorum, yabancı biriyle evlenmen benim Türk olduğum gerçeğini de değiştirmez. Yine bu ülkede yaşayıp düzenime devam edebilirim, ya da gurbete gider yine orada gelenekler devam ettirebilirim sonraki Neslime aktarabilirim. Ayrıca din değiştirmek meselesi apayrı bir şey. Zaten resmi nikah varken dini nikaha gerek kalmıyor, bunun bir zorunluluğu da yok. Resmi nikahta zaten din sorulmaz. Ayrıca benim Müslüman olduğumu nereden biliyorsunuz? Ben zaten ateist birisiyim. Ve sizin gibi Müslüman tüccarlığı yapanlara da ayrı bir sinir oluyorum
Neyse kapatalım burada yeter.
kendini kandirmaya devam et yazik sana iyi gunler neyse ki senin gibi cok az insan var ama ilginc olan neden gizli uyesin turklugunden gurur duyuyorsun ama gizli uye arkasina saklaniyorsun ilginc iyi gunler tesekkurler yorumlarin icin
bence de kapatalim zira anlasmamiz mumkun degil
Türklüğümden gurur duymamla senin gibi birisine profilimi açmamı gerektirmiyor. İstemediğim kişileri çok güzeldi profilimi kapatırım. Zaten başta farkettiysen açıktı sonradan gizlendim. Çünkü seni ve senin gibi birisinin profiline girmeme izin vermeyi istemedim kapiş?😉
sen ve senin gibi dusunenlerle isim olmaz tatlim sadece sana aciyorum iyi gunler
ayrimcilik yapan biriyle zaten anlasmam mumkun degil iyi gunler
turkluguyle gurur duyan biri gidip de yabancilarla beraber olmaz tatlim iyi gunler
ve konuyu kapattim seninle
Ya bir yazdığın cevap vermeye değmez dedim iki yazdın cevap vermeye değmez dedim. Sal artık ya. Ne kadar gocunmuşsun öyle. Ne kadar damarına bastıysak artık. Ne oldu bir kız seni terk Edip yabancı bir erkek de mi oldu da bu kadar yaranı deştik. Cevap da verme artık okumuyorum da mesajlarını. Git köşede ağla ağlayacaksan, yeter. Şal artık bak cidden okumuyorum.
ben saldim sen salmadin sen agla ben niye aglayayim sen yaziyorsun ben cevap veriyorum sal artik
Doğru bulurum neden olmasın anlaşıyorlarsa
musluman olmasa bile mi
Evet bence olabilir
iyi de senin turklugun erir gider din ve kultur farki var zira sen bu riski goze aliyor musun bence degmez kendi irkindan kulturunden olmasi daha dogru degil mi sen yabanci falan misin nerelisin
Düşünce değişebilir tabi ama türklüğüme zarar gelmez aynı şey değil.
nasil gelmez ya erir gidersin turklugunu gerektigi gibi yasayamazsin ki o zaman din degistir ben anlamiyorum bu yabanci sevdaligini belli ki senin icin din o kadar da onemli degil hristiyanlik tamamen farklidir cok farklidir bilmiyorum bunun bilincinde misin pek emin degilim
Biliyorum ben yaşadım yurtdışın da
itiraf edeyim ki cok sasirdim kendi dininden kulturunden onca insan varken cok farkli dinden kulturden biriyle nasil anlasacaksin ben cok merak ettim cok ilginc o zaman senin icin din kultur onemli degil belli ki ya da saf turk degilsin yabanci asillisin dahasi dusunce degisebilir diyorsun musluman biriyle hristiyan birinin dusuncesi cok farklidir ben anlamadim seni kusura bakma
ee o zaman nasil kabulleniyorsun anlamadim
ben senin turklugunden supheliyim kusura bakma neyse senin hayatin secimin
Karakter olarak uyum varsa neden olmasın.
yabanci derkekn musluman olmayan biriyle demek istedim ama belirtmem gerekirdi
Dini açıdan paralel olmayan kişiler ne kadar saygılı olsa da karakter olarak uyum sağlamayacağını dusunmesemde uyum var ise neden olmasin
Müslüman diyen ama ona göre yasamayan onca insan varken müslüman olması ona göre yasamiyorsa çok bir şey ifade etmiyor.
cok sasirdim zira senin turklugun eriri gider din ve kultur farki var sonucta bir sure sonra sorun yaratmaz mi bence riskli sorunlu kendi dininden kulturunden olmasi daha dogru ve yerinde bir karar degil mi herhalde sen pek dinine kulturune bagli biri degilsin anlasilan baskalari degil senin yasantin tarzin onemli ona bakarsan hristiyan bile olsa dinini ibadetini gerektigi gibi uygulayan cok az insan var demek istedigim musluman olmayan biriyle musluman olan biri arasinda fark cok buyuk cok farkli din ve cok farkli kultur zira bir sure sonra sorun yaratmasi kacinilmaz bence uyum saglamak cok zordur
senin turklugunden supheliyim kusura bakma neyse sonucta senin hayatin secimin ama yazik iyi gunler
Allah'a ve onun tüm söylediklerine inanıyorum. Ve o doğrultuda elimden geldiğince yaşamaya çalışıyorum. Türk olarak dogdum ve saygı duyuyorum ama kendime bir millete ait hissetmiyorum. Özellikle gurur ya da utanç duymuyorum.
cok sasirdim ayni zamanda da cok ilginc buldum sonucta senin hayatin secimin saygi duymak zorundayim tesekkurler yorumlarin icin senin gibi dusunen cok az kiz var sanirim maalesef
Neden kusura bakayım ki kendi gorusunuz.
İyi günler.
turk olarak dogdum ama bir millete ait hissetmiyorum o halde sen hangi millete aitsin cok merak ettim lutfen soyler misin
saf ve milliyetci bir turk olmadigin apacik ortada da o yuzden neyse uzatmaya gerek yok iyi gunler yorumlariniz icin tesekkurler