Kadınlar serseri erkekleri mi daha çok üzüyor efendi erkekleri mi? Serseri erkekler, efendi erkeklerKadınların ilk tercihi neden efendi erkekler olmuyor?
Kadınlar, serseri erkeklerle eğlenir efendi erkeklerle evlenir mi?
Serseri erkek içlerinden en güzelini seçiyor 😀 Efendi erkekler de geriye kalan kadınları topluyor.
Kadın olsun erkek olsun her iki cinsiyetin de yaşamlarının belli bir bölümünde eğlence odaklı takıldıkları için evliliği uzak bir kavram olarak görüyorlar. Efendi kişiler hepimiz biliyoruz ki Biraz sıkıcılar, onun için kendi yaşam tarzlarına engel olarak görürler ve serseri Özgür ruhlu kişileri tercih ediyorlar. Ne zaman ki planlarının arasına evlilik giriyor o zaman köşe bucak evlenecek kişiler arıyorlar..
Ulan bunlar mı serseri? Siz bunlarla değil, bunlar sizinle eğlenir. Siz bu tipler ile evlenmek için, her türlü sulu gözlülüğü yaparsınız. Hatta her gün evlenince, ev işine yardım edecen mi diye kafa diktiğiniz Türk erkeği için bir çorba yapmazken bunların ayağını bile yıkarsınız. Bırakın bu poponu yiyim ayaklarını :) Zalımoslar. :)
Herkes neyi hak ediyorsa o verilir ona. Allah'ın adaleti şaşmaz. Sen düzgün ve karakterli olursan sana efendi bir bayan eş olur. Yok sen vıcık vıcık bir erkek olursan sanada aynı kendin gibi bir bayan düşer. Sanmaki herşey istediğin gibi oluyor , sen şer istersin şer verir sana Allah. Hiç pisliğin içinde gül acar mi? Gül , temiz , gölgelik ve sulak yerleri sever. O yüzden gönlün temiz değilse nafile temiz bekleme. Senin karşılığın gelecektir karşına. Eglenipte günü gün eden birisini Allah edepli birisiyle evlilik düşündürmez.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Vallaha efendi erkeklerde o serseri erkeklerin kullandığı kızları almıyor artık uyandılar. Madem serseri erkekle eğleniyorsun o zaman nerden geldiysen oraya döneceksin diyorlar. Zaten sonra o efendi adamlarla zaman geçmez diyen kadınlar ya aldatılır ya şiddet görür ya hakarete maruz kalır ama sızlanmaya gelince niye böyle oldu. Sen eğer karakteri düzgün olmayan bir adamı sevmiyorsan bütün olanlar da senin suçun o zaman. Birde şu var serseriler ile afedersin ama her haltı yerler. Efendi erkek ben bakire isterim diyincede yobazlar, her şey bakirelik değil derler bahaneler üretirler kendilerince. Artı olarak efendi erkekler sıkıcıdır diye bir durum yoktur aldatmayan erkeğe sadık erkeğe, saygılı olan erkeğe efendi erkek derler. Herkes hangi karakterdeyse kimlerle eğlendiyse umarım o karakterdekileri bulurlar.
@Nəməsis Okumadım ama mutlaka bakacağım aklımda bulunsun hemen not edeyim. Yarın zaten D&R a uğrayacaktım roman almak için, hazır bunu da alayım. Gerçi wattpad de varsa bakarım.
Şey kitap bulursan bana da gönder kitap adı değil bu bilim dalı. 😅 Ekşi'de denk geldim bende değişik şeyler yazıyor mesela smit isimli yazarın entrylerini okuyabilirsin. Tam katılmasam da ilginç. 😄
Kızlar serseri erkekle eğlenip kadın olurlar Kadın olduktan sonra da efendi erkekle evlenirler Aslında serseri erkekle evlenmek isterler Lakin serseri erkeklerin çoğunun maddi durumu efendi erkek kadar iyi olmadığı için serseriyi tercih etmezler Maddi durumu gözardı edip serseri erkeklerle de evlenenler var Bir kaç yıl sonrasında o kadınların ölüm haberlerini okuyoruz Ama bu efendi erkeklerin iyi olduğu anlamına gelmez Dişiler domine edilmeyi severler Namı diğer mazoşist ruhludurlar Efendi erkek dişisini domine etmeyi beceremez Boşuna halk arasında kılıbık olarak adlandırılmıyorlar O yüzden serseri erkekleri tercih etmeleri bu yöndedir Yine de görünüşe aldanmamak lazım Serseri erkeğin içinden efendi erkek Efendi erkeğin içinden de serseri erkek çıkabilir
Kızlar kendilerini serseri erkeklere kullandırırlar peşlerinden koşarlar hayatın her zaman aksiyon macera eğlence olduğunu sanırlar ama akıl başa düşünce bir yaştan sonra artık, bir efendi erkek arayışına girerler hayatın her zaman aksiyon macera eğlence olmadığını anlarlar. Bu bildiğin karaktersizlik'den başka bir şey değil.
kadınlar aşık oldukları şehvet duydukları serseri erkekleri ellerinde tutamadıkları veya evliliğe razı edemedikleri için bir zaman sonra kapağı atacak bir enayi bulmaya çalışırlar. bu da genelde efendi erkek diye tabir ettiğimiz, hep geçmişte kadınlar tarafından arkadaş kanka olarak görülen, friendzone'a atılan, güvenilir, kıymet bilen tipler olur..
Saten ask sevgi oyundu herkez oyuncağını buldu sonuç Bu oyunu oynayan herkes oynadığı oyunda kayboldu... Cok eğlendik sağolun eğlencesine yıktığınız gönüller... Bir daha yanmayı unuttu be ne eğlencesi bu işin eğlencesimi var lan çocuk oyunumu lan insanların kalbiyle duygularıyla oynamak eğlence anlayışınıza sokım...
Bu her zaman erkekler içinde böyle olmuştur. Daha sosyal kızlar ile gezer eğleniriz sonra pencereden başını çıkarmamış kızlarla evleniriz.
Aslında insan eğlenebildiği kişiyle evlenmeli çünkü bir ömrünü geçireceğin insanın sıkıcı olması hayatının geriye kalanını berbat geçirmene sebep olacaktır.
Neyseki bunun farkina 3 4 sene once vardim ve artik efendiligi biraktim.. her ne kadar dedikleri ile eylemleri farkli olsada kadinlarin her daim yaklasimim efendi gibi ama icerigim piççe ve serserice 👍 Sekle gore kalip almiyoruz kalibimiz sekil aliyor artik :)
Cevaplara çok güldüm ya kadınları potansiyel ajan gibi tek tek şecere döküp bir avcı edasıyla seçim yaparmış gibi göstermişler haahhahahah. Bir kadın gönlü kime düşerse ona yönelir serseri ya da efendi bunlar hep teferruat. Kadınlar tehlikeliymiş :D Biraz mantık.
Bacım efendi erkekleri reddeden kadınları RABBİM yuva kurmayı nasip eylemesin o efendi adamın kalbini yakan insan ölmeyi hakediyor benim gözümde iyi günler
Sorunun doğru cevabı şudur: Kadınlar serseri erkeklerle eğlenir ve sonra, yine o serseri erkeklerle evlenir. Ve kibar erkeklerle de her zaman dalga geçer ve hiçe saymazlar. Bu güne kadar hangi kadın hayatında kibar ve efendi erkek aramış ki?
Türk kızları parası ve imkanları geniş olan erkekle serseri mi efendi mi diye düşünmeden evlenir... Türk hatunlarının kriteri tektir! PARA! Paran yoksa, anlı şanlı düğün yapamıyorsan, her sene onu tatile çıkartamayacaksan, AVM lerden torba dolusu alışverişler yaptıramayacaksın TÜRK KIZI seninle evlenmez! Ha bu imkanların varsa istersen patates suratlı ol! Onun için Brad Pitt olursun sen!
Haklisin abicim bizim gibi garibanlara bakmazlar insan yerine koymazlar RABBİM nasip ederse yurtdışına çıkıp orada yaşamak istiyorum aileme yardim etmek istiyorum kendi ihtiyaçlarımı gidermek istiyorum. Nasip olursa yurtdışında iyi kalpli güzel huylu içinde ALLAH korkusu sevgisi olan biriyle evlenmek istiyorum
Erkekler bence bu konularla hiç uğraşmamalı.21. yüzyılda feminizm gibi erkek düşmanı bir ideoloji ve anaerkil kadın egemen toplum yapısı varken, eşitlik yokken bence tüm erkekler mgtow cu olmalı. Hem paralarını, hem zamanlarını kazanmış olurlar. Bir sürü faydası var mgtow cu olmanın.
@müendisbey Kardeş sana şöyle bir şey söyleyeyim madem yorum yaptın. Erkek haklarını savun, kimseden erkeklerin haklarını savunmasını bekleme. Erkeklerin hakları berbat durumda. Sadece bir kadın beyanına dayanarak erkekler hiçbir kanıt gösterilmeden hapse atılıyor. Kadınların iftira attığı ortaya çıksa bile ceza almıyorlar. Bunun örnekleri çok fazla. Şu ana kadar Türkiye'de hiçbir kadın taciz, tecavüz, şiddet iftiralarından, erkeğin üzerine attığı uydurma suçlardan dolayı ceza almadı. Bu korkunç bir şey. Bu erkek düşmanı düzenin yok olması lazım.
Aynen öyle milletle yapmadığı kalmaz bana gelince ben kimsede böyle hissetmedim ilk defa kalblimin attığını hissediyorum şöyle namusluyum böyle namusluyum. Ciddi düşünmediğimi söyleyip yol verdikten 2 gün geçmeden manita yapmış gene.
Bir kadın bir serseriyi seviyorsa onlada evlenir yani kadınlar serseriyle eğlenir efendiyle evlenir diye bir şey yoktur (sakın yanlış anlama bunda kötü birşey yok maksadım kavga çıkarmak değil fikrimi yazmak)
bu durumda kadınlar serseri erkekler ile eğlenmiyor, serseri erkekler kadınlarla eğleniyor ;) efendi erkekler zaten karşılıklı sevdiği efendi kadınlar ile evlenir.
Herşeylerini serseri erkeklere verirler, efendi erkeğe ise kuru bedenleri ile serserilerin geçmişte kendilerine yaptıklarından dolayı sivrilmiş dillerini verirler.
Akılları sıra işte serseri erkeğin dışarıya serseri olduğunu düşünüyor ona farklı davrandığını, onda ki 'iyi, masum, kurtulmayı bekleyen bad boy' tavırlarını görmüş oluyor Velhasıl kelam kadınlar maldır -_- Savaş başlasın -_-
Neden erkeklerin ilk tercihi efendi kızlar olmuyosa aynı yüzden. Çevremde üzerinden bir belediyenin kamyonu kalmış geçmeyen tarzındaki tüm kızlar evlendi. :)
Zekilikle alaksı yok. Bir kimsenin nasıl biri olduğunu arkadaş çevresinden anlarsın. Ama artık çoğu kimse öyle ya da böyle bir şeyler yaşadığından pekte takılmayan konu.
Genelleme yapmaya gerek yok , benim hayatımda serseri erkekler olmadı. Sevgilim de doğru düzgün olmadı zaten. Efendi erkeklerle arkadaştım , hala da öyleyim. İlerde ki eşim de öyle olacak.
Bu kadının tercihine kalmış bişey serseri erkeklerle evlenipte pişman olanda var efendi erkeklerden ayrılıpta başını duvardan duvara vuranda var sana nasıl bişey lazımdi 😂😂
önce bir dayak yemek gerekiyor. kız bizi boşver erkekler hiç akıllanmıyor. biz gene efendi erkeğe yöneliyoruz onlar çirkeflerden vazgeçemiyorlar. illa ağızlarına tükürecen.
Kaba saba insanlar eli yüzü düzgün olmayan insanları secersiniz ve sonrada isyan edersiniz çünkü evlilik düşüncesinden önce fantazi hayatiniz akliniza gelir
Hayır. serseri erkeği ehlileştirmeyi başarıp efendi erkek modunda nikah masasına getirmek en büyük fantazileri bence. teknik olarak aynı şey oluyo gerçi..
efendi değil salak saf erkeklerle evlenirler. tabi buda kızlar akıllı anlamına gelmiyor, ortalık malı sınıfına giriyor.. saf olan erkek tarafıylada en fazla 1 yıl sonra yallah baba evi.
En İyi Cevaplar