Evet soru başlıktaki gibi. Araştırmalara göre ayrılık acısı gerçekmiş. Ayrılık acısı insanın nefesinin daralmasına, kalbinin sıkışmasına ve psikolojik olarak büyük üzüntülere sebep olabiliyormuş. Peki siz ayrılıktan sonra neler yaşıyorsunuz? #iamedyline #ayrılıklarbazeniyidir
Kendimi eğlenceye vururum
Kankalarımı çağırır destek alırım
Karşı cinse cephe alırım
Krizler geçiririm
İntihar girişimlerinde bulunurum
Kendimi eve kapatır, ağlar, dibe çöktürürüm
Teselliyi başkasında ararım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Araştırmalara Göre Ayrılık Acısı Gerçek! Yaşanılan Acı Kalp Ağrılarına Sebep Oluyor. Peki Siz Ayrılık Acısını Nasıl Yaşıyorsunuz?
22 yasindayken bunu yasamistim. Gozlerimi actigimda acilde uyandim. Tansiyon dediler ama hatirladigim kadariyla kalp sikismasi ve soguk akan terlerdi sonbaharda... Sonra bayildim zaten. Sorun su ki ayrilik acisi degildi, ihanetti.
Yok yasamiyor. Gayet guzel hayati oldugunu goruyorum. Bu dunyada gordugum yaraticinin adaletinin sokmedigi. Ahiret dediginiz kismi ise bilmiyorum. Inanc konusunda umudum kalmadi. Neyse simdi buradakiler yargic oldugu icin acitasyon yaptigimi veya uydurma gibi yorumlarda da bulunabilir. Nasil olsa insanlar yargilamayi cok severler. Sonra Gamercookie niye boyle ve ilgi cekmeye calisan egoist olur derler ayni Hannah'a yaptiklari gibi.
Bu sitedeki insanların sorunu çekememezlik bilmiyorum daha önce gördün mü ama 2 senedir siteye üyeyim. Hepsi aynı seri üretim gibiler.. emin ol bana anlayabiliyorum. Sende şuna inan. İlahi adalet denen şey gerçekten var. İnancın eğer yoksa veya sarsıldıysa konuşmak istersen seni bu konuda yaşadığım bazı şeylerle bilgilendirebilirim.. ama sen gönlünü rahat tut. gerçekten ilahi adalet er geç tutuyor.
önce içe kapanıp en dibe çöktüm. sonra kendimi toparlamaya bakmaya güzelleştirmeye verdim. teselliyi başkasında aramak içimden geldi istedim ama henüz olmadı
ayrilik acısı icin arastirma yapmislar ve gerçek olduğu mu ortaya çıkmış? allah akil versin. arastirmaya ne gerek mk. arastiranlar hic ayrilmamis demek ki.
Dudağımda uçuk atmlarmi desem gunde iki paket sigara mi desem aniden gelen sacma sacma beynimi esir alan dusunceler mi desem uykusuz geceler mi anlayacagin tarifi yok yasatanlar utansın hep iyi oldugumuzdan kaynaklaniyor suc bizim yikilmamiz dogal..!
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Anketler > Araştırmalara Göre Ayrılık Acısı Gerçek! Yaşanılan Acı Kalp Ağrılarına Sebep Oluyor. Peki Siz Ayrılık Acısını Nasıl Yaşıyorsunuz?
En İyi Cevaplar