Gerçekten kafam iyi değil, etrafımda gülüp eglenenlere katılmaya calisiyorum ama aslında ruh halim hiç iyi değil eve gidip ağlıyorum
Saklamaya çalışıyorum ama ben de insanim , dertleşmek istiyorum sonra da diyorum ki ya bana karşı kullanirlarsa
Gerçekten kafam iyi değil, etrafımda gülüp eglenenlere katılmaya calisiyorum ama aslında ruh halim hiç iyi değil eve gidip ağlıyorum
Saklamaya çalışıyorum ama ben de insanim , dertleşmek istiyorum sonra da diyorum ki ya bana karşı kullanirlarsa
Öncelikle yaşadıkların için üzgünüm , benim de 2 yıllık ilişkim 1 ay önce bitti ve evlenme teklfi ettikten 1 hafta sonra benim bu durumdan uzaklaşmam çok zor oldu hala sıkıntılarını çekiyorum, yapılabilecek en net olaylardan biri sosyalleşmeye çalış ya da gerçekten uzaklaş ben insanlardan uzaklaştım kafa dinlemeye çalışıyorum psikolog arkadaşlarımdan destek aldım yeni insanlar tanımaya çalışıyorum.
Geçmiş olsun. Arkadaşlığının iyi olduğu ve güvendiğin biri varsa onunla paylaşabilirsin veya illa iş yerinden biri olması gerekmiyor, içini dökeceğin bir dosta ihtiyacın var. Yaşadığımız zorlu ve yıkıcı süreçleri birileriyle paylaşmadan rahat edemeyiz, yoksa üzerinde yük olur ve seni kemirir.
Genç arkadaşım, ayrılık acısını iş yerinde deneyimlemek gerçekten zorlayıcı olabilir. Duygusal zorluklarla baş etmek iş yerindeki performansını etkileyebilir ve bu da sana ekstra bir stres yaratabilir. İnsanın hissettiklerini saklaması zorlayıcı olabilir, bu noktada duygularını anlamaya ve kabul etmeye çalışman önemlidir. Başkalarıyla dertleşme isteğin çok doğal; ancak, bunun için güvenebileceğin kişileri seçmen önemli. Kendine biraz zaman tanı. Hissettiğin duygularla yüzleşirken kendine fazla yüklenmemeye çalış. Herkesin kötü günleri olabilir ve önemli olan bu süreçte kendini yıpratmamak. Unutma ki, bu sadece bir dönem ve geçici. Kariyer yolunda duygusal sağlığını ön planda tutman, uzun vadede seni daha güçlü kılar. Her zaman içsel huzur bulmaya çalış ve kendine ilgi göstermeyi ihmal etme. 😊
Cevap
1Cevap
Ne oldu anlar hadi müsaitim ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?