Sevgilimle ayrıldık ayrı sehirlerdeyiz son zamanlarda cok kavga ediyoduk dün de çok tartıştık ikimizde çok sinirliydik sonunda ayrıldık. Ona çok baglandım sığınacak bi liman gibi gördüm hayatımın merkezine koydum çok alışmıştım şuan çok acı çekiyorum ben bu acıya nasıl dayanıcam bilmiyorum tek ayrılan ben değilim ama bu acı geçer mi daha önce de aşık oldum ama hayatımda ilk defa bu kadar acı çekiyorum yardım edin nasıl dayanıcam onsuzluga bu acım nasıl dinecek :(((((
Cevabın nedir?
+1 yılcanımbenim hayatta en zor acı ölüm acısı ondan sonrada ayrılık acısı geliyormuş,seni çok iyi anlıyabiliyorum bende erkek arkadaşımla yeni ayrıldım hemde severek ona güvenmiştim herşeyi bir anda yıktı inan yıkıldım 10 gün kendime gelemedim hep ağladım ,herşeyden uzak evde yalmızca onu düşünerek geçirdim ,kimseyle konuşmak görüşmek istemiyordum ama sonra ben napıyorum ya hayatta tek insan omu tabikde değil peki o benim üzüldüğüm kadar üzülüyormu belkide hayır,belkide o bensiz mutlu hayatına bakıyor gezip eğleniyor arkadaşlarıyla takılıyor ve mutlu ,ee olan kime oluyor bana neden bana olsunki mantıklı düşündüm güçlü olmayı ve asla yıkılmamayı öğrendim hep olumlu düşündüm başta bunun için kendimi kandırdım ama sonradan inanki olumlu bakınca hayat daha yaşamaya değer oluyor
124 Yorumla
Soran+1 yılama benim yuzumden bitti :( ben cok dengesiz davrandım. yasadıgım ailevi sorunlar cok psikolojimi bozdu ayrılmak istemedigim halde ayrılalım dedim ama kabul etmesini beklemedim sadece beni kaybetmek istemedigini gormek istedim. seviyorsa cabalasın bitmemesi icin ugrassın istedim. benim onun sevgisine ilgisine ihtiyacım vardı. beni en kotu seyle onsuzlukla cezalandırıyo :((
- +1 yıl
yuhhh yaaaa aynen bendee senin durumundaydım bu kadar olmaz bende ondan ayrıldım bakalım benim için ne kadar savaşacak seviyorsa uğraşır dedim bir barıştı 2 barıştı 3.de bittiyse bitti aryık asla dönüşü olmucak bunu aklına sok dedi,işte biz nerde hata yaptık biliyormuusn sevildiğimizi bu ayrılık adına ölçmücektik,başka şeylerde kanıtlamasını sağlıyacaktık ama biz yalnş yolu izledik kendimiz ettik kendimiz bulduk işte canım
Soran+1 yılbenimki de oyle dediii :( artık geri donusu olmicak bunu unutma dedi :((( haklısın sevgilerini olcmek icin yanlıs bi yol sectik. keske herseyi geri alabilsem hatalarımı duzeltebilsem. peki siz ne zaman ayrıldınız ?
- +1 yıl
evet bazen düşüncesizce hareket ediyoruz sonrada ceremesini çekiyoruz biraz mantıklı düşünsek ve olgun düşünsek herşey daha iyi olacak ama o anda mantık işin içine girmiyor işte ayrıldığımız 2 hafta oldu 4 günden beride hiç konuşmuyoruz sizin
Soran+1 yılbizde dun ayrıldık :( unutmaya calısıyorum ama olmuyo surekli kendimi sucluyorum benim yuzumden oldu cok vicdan azabı cekiyorum sende aynı seyleri hissediyomusun? :(
- +1 yıl
benim yüzümden oldu diye düşünmüyorum içim rahat o çok istese beni kaybetmeyi göze alamazdı bekliyorum sabırla ,onun için belkide bu bir bahaneydi bakalım zaman ne göstericek geri gelicekmi yoksa fırsat bu fırsat diyip arkasına bakmadan gittiği gibi yoluna devammı edicek sadece sabırla bekliyorum,sende bekle canım sabret bekle bakalım yokluunda acı çekip gelicekmiş sensizlik onun için zormu belli olur 1 ay içinde en geç
Soran+1 yıldogru soyluyosun canım kendimi uzup yıpratıyorum seviyosa doner zaten ama beklemek cok zor sen nasıl dayanıyosun :( biz bi de ayrı sehirlerdeyiz istedigim zaman ulasamıyorum ona. bu yuzden de cok uzuluyorum.
- +1 yıl
ilk ayrıldığımızda çok üzülmüştüm günlerce ağlamıştım mesaj atıp durdum yapmaa gel bir hata yaptım severek ayrılmak istedim gel barışalım dedim artık çocuk oyuncağı yaptın çok bunalttın beni verdiğin kararların arkasında dur çocukmuusn sen ne bu böyle dedi,bende benim için savaşıcakmıısn bunu görmek istedim demekki bana karşı sevgin bitmiş hemen fırsat kolladın dedim telde ağladım ağladım hep beni skinleştirdi sen istedin yapcak bişey yok dedi,o olmaz dedi ben hırs yaptım,ağladım hep kendimi üzdüm
Soran+1 yılaynı seyleri yasadım aynı sozleri duydum gercekten sadece kendimizi uzuyoruz. onlar boyle bi hata yapsa biz dayanamayız hemen affederiz ama baksana sanki umrunda degilmis gibi davranıyolar ben buna cok sinir oluyorum. ben burda kahrolurken onun bensizlige dayanabildigini gormek beni mahvediyo.
- +1 yıl
evet malesef bayanlar daha dugusal ,erkekler öyle değil onlar daha güçlü kimbilir onlarda belki üzülüyorlardır içleri acıyordur ama yansıtmıyorlar belkide , onlar sbretmesini biliyorlar zaten ne varsa bu sabırsızlığımdan aceleciliğimden ve düşünmeden hareket ettiğimden ceza çekiyorum,4 5 gün önce mesela mesaj attım atma mesaj ben sana atıyorumuyum unut beni ben seni unutmaya çalışıyorum dedi ve bir kez daha yıkıldım,hiç mi özlemiyosun ya nasıl dayanıyorsun bensizliğe ben dayanamıyorum dedim
- +1 yıl
bende ama kendimi tutuyorum bundan sonrada hiç bişey değişmicek herşey yine aynı olucak sonumuzu göremiyorum bunu bildiğim içinde kendimi tutuyorum unutmak için ve unutulmak için başka çaremiz yok zorundayız diyor düşün nasıl acı çektiğimi ,ama artık bende güçlüyüm dedimy bekliyorum ala daha aramam bşey yapmam gelirse buyursun gelsn ben ona mesaj attıkça aradıkca geleceği varsada gelmez,biraz susuyorum pusuya yatıyorum ,geleceği varsa gelir yoksa zaten kimse zorla getiremez kendimide artık düşürmm
Soran+1 yılya merak ediyorum birgun bi baskasıyla gorseler mutlu mu olucaklar? ben bi erkekten ne beklerim biliyomusun, bu kız benimdir diyip sahip cıkmasını. hemen oyle kolay vazgecmemeli. gulu seven dikenine katlanır oyle degil mi? ama biz yine de uzulmeyelim canım. hatalar yaptık belki de bizi cezalandırmak icin boyle yapıyolardır. yasanmıslıklar var elbet onlar da acı cekiyolardır sadece dedigin gibi yansıtmıyolar guclu gorunmeye calısıyorlar.
Soran+1 yılevet dedigin gibi beklemekten baska caremiz yok gelen gelir.
- +1 yıl
tüm bayanlar bunu bekler sevildiğini bilip sahip çıkılmak ister ama iştee herzaman her istediğimiz olmuyor keşke olsa mutlu etseler bizi ama salaklar bilmiyorlarki onlar bizi mutlu ettikçe biz onları daha çok mutlu ederiz ,yalansız çıkarsız severiz ,kendileri kaybediyor boşver :) (nasıl avutuyorum kendimi)
Soran+1 yılaynen canım aman bosver kendilerini bulunmaz hint kuması sanıyolar bizi kaybettikleri icin onlar pisman olsun onlar uzulsun bizim gibisini mumla arasalar bulamazlar bunu onlarda cok iyi biliyo bosver takmayalım :)
- +1 yıl
hahahhaha hakkaten yaaa bak şöyle:):) sevdim seni kader arkadaşım:)
Soran+1 yılbende seni sevdim canım :)
- +1 yıl
ekle beni bn ekliyemiyorum tatlım gizlisin
Soran+1 yıltamam ekledim :)
Soran+1 yıl@Wildy hey allahım kim bilir ne zaman yazdım ben buraya bunları. Okuyunca çok aptal hissettim. Sanırım 2-3 sene önce falandı. Hala aynı değilim tabiki. Çok şey değişti. Büyüdüm, olgunlaştım. Çok daha iyi insanlarla karşılaştım. Kötü bir tecrübeymiş sadece.
Soran+1 yıl@Wildy kimden bahsetmişim onu bile hatırlayamıyorum inan. Belki 2-3 seneden bile daha eskidir.
- +1 yıl
Erkek olarak bu ilişkide kendime hiç saygım kalmadı gururumu ayaklarımın altına aldım seni istemiyorum yüzsüz musun dediği halde ağlayarak beni bırakma dedim hayallerimi sevgimi suya düşürdü bugün ayrıldı benden içim paramparça bir parkta oturdum eski şeylerinizi okudum şu an ne yapıyorsunuz çok merak ediyorum hiç vazgecmedim yarı yolda bırakıldım çok severken halen severken canım yanıyor
- 9 ay
Aynı ayrılığı şu an ben yaşıyorum döndü mü acaba
En İyi Cevaplar
bende ayrı sehırlerdeydık sevgılıyken cok zor bılıyorum unutmak benımde 6 yıl cıktgım bırı vardı aıleler tanıstı nısana 15 gun kala terkettı hemde bır baskasıyla aldattıgı ıcın 4 ay oldu aylarca hergece ruyamda onları gordum cok agladım cok yıprandım kabullenemedım bunu yapanın o oldugunu ama hayırlısı buymus demekkı dıceksın garıba zamanla unutmuyorsun aslında sadece acın hafıflıyor eskısıne oranla daha az acıyor en azından fazla aglamıyorsun.ama hayallerın anıların pesını bırakmıyor maalasef gun gelır belkı eskısınden daha az hatırlar hale gelırız herhalde:(
17 Yorumla
Soran+1 yıl4 ay gecmis acın biraz olsun hafiflemistir biz daha ayrılalı 2 gun oldu nasıl dayanıcam bilmiyorumm :(( siz ne kadar zamandır birlikteydiniz?
- +1 yıl
6 yıldır beraberdık canım. ılk zamanlar gercekten cok zor bılıyorum sankı dayanamıcakmıssın gıbı oluyor kalbın sızlıyor okadar dayanamadımkkı sureklı sınır krızı gecırdım.dr gıttım 2 ay antıdeprasan ılac kullandım ama ılacta cozum degıl bıtırmesı gereken sabretmesı gereken sensn.onu hatırlatacak hıcbırseyı cevrende tutma gordukce ıcın acıyor cunku zamanla eskısıne gore daha az canın yanıyor yavas yavas kabullenmeye baslıyrsun bazı seylerı sunu dusun o senın ıcın hayırlı degılmıs dıceksn belkde
Soran+1 yılkalbim o kadar sızlıyorki hep uyumak istiyorum baska turlu dinmiyo acım ama uyanınca herseyi birden hatırlıyorum onun artık olmadıgını hatırlıyorum surekli aglıyorum bende sinir krizleri geciriyorum ama o napıyo aramıyo sormuyo ben burda acı cekerken onun hic umrunda degilmis gibi davranıyo bu cok canımı acıtıyo kabullenemiyorum niye cabalamıyo ben burda kahrolurken o nasıl rahat edebiliyo :(( yapamıyorum canım onu hatırlatcak hicbiseyi yok edemiyorum fotograflarına bakıyorum aglıyorum :(
- +1 yıl
seni öyle iyi anlayrumki uyumak bile işkence geliyor ruyalarımda görmekten sıkıldım.o ise baska kızla gununu gun edıyor ben burda kendimi yıpratırken asıl onun böle birsey yapabılecegını kabul edememek kötü ama su bir gercek canım acı ama seven insan ne olursa olsun çabalar .onun yoklugunu kabullenmek cok zor ama maalasef hayata devam etmelıyız bende cok dusundum hıcmı canı acımadı hıçmi dusunmedı ama gercekten umrunda olmadıgımı anladım.uzun sure fotograflarına bakmadım unuturum dıye ama olmdı
Soran+1 yılartık kabullenmem gerekiyo unutmam gerekiyo ama hayatımın merkezine koydum onu yoklugu o kadar acı veriyoki o olmazsa yasayamam derdim hic gitmicekmis gibi sevdim cok hata etmisim ondan baska guvenebilecegim kimse yoktu annemle babam da bosanıyodu onu sıgınıcak bi liman gibi gordum cok baglandım :( yoklugu beni mahvediyo. ama dayanmak zorundayım. artık umut etmemeli kabullenmeliyim hazmedebilmeliyim ama yapamıyorum iste durmadan takip ediyorum faceden :(
- +1 yıl
garıba en buyuk hatamız onun hayatımız boyunca yanımızda oldugumuzu dusunmemız..bende sankı hıc yanımdan ayrılmıcakmıs gıbı hayaller kurdum.dedıgın gıbı hayatımın merkezı halıne koydum .onsuz nefes alamam dedım ılk zamanlar cok kotuydum kabullenemedım yasadıklarımı o bole bırı degıl dedım benım ne halde oldugumu merak bıle etmedı beni adattıgı sevgılısıyle resımlerımlerne baktım uzun sure faceten ama yavas yavas kabullendım hayırszkı olmadı allahtan hayırlsını iste hep
- +1 yıl
Şimdi nasılsın geçtimi peki bende her gün aynı şeyleri rüyada görüyorum başkasına sarıldığı bir resmi var bende her gün rüyada görüyorum ikisini dayanamıyorum acıtıyor bu😔
zaman iyileştirecek seni. başka hiç birşey seni bu acı içinden çıkarmıcak. olurda sihirli değnekle biri dokanırsa ancak oyle ama oda olmıca için bu acıya katlanmak zorundasın seni zaman tedavi edecek. bu sıkıntılı dönem seni mutlaka depresyona sokar. o yüzden bir psikolog yüzü görmelisin.
03 Yorumla
Soran+1 yılzaman durdu gecmiyoo :( boyle acı cekerken nasıl gecicek zaman ben nasıl dayanıcam :((
Soran+1 yılevden dısarı cıkmak istemiyorum durmadan aglıyorum :(
+1 yılbıkac ay belkı bı sene acı cekıceksın.. unutmak ıcın cabalama. cunku hemen unutulmuo ama zamanla acın hafıflıo.. kendıne qelıosun.. bazı seylerın farkına varıosun.. oyuzden bıraz acı cekmek ııdır..senın ıcın bır tecrube olur.. cok sevmeyı öqrenırsın.. ve baqlanmaman qerektıqınıde..
020 Yorumla
Soran+1 yılben burda bu haldeyken o hic uzulmuyomu merak ediyorum. eminim uzuluodur o da beni seviyo. merak ediyorumm ama yakın olmadıgımız icin haber alamıyorumm :( nasıl vazgecer hayallerimizden ya ben vazgecemiyorum cok acı veriyo hersey yalan oldu :(
- +1 yıl
oda acı cekıomudur bılemem.. farklı sehırlerde ılıskı yurutmek cok zor.. ama bence bu yasta okadar cok hayal kırma yoksa hem hayallerın yalan olur hemde ınsanlara karsı olan quvenın..
Soran+1 yılhaklısın o kadar hayal kurdum hepsi yalan oldu bidaha kimseye guvenmicem :(
- +1 yıl
bak böyle odaklama kendını.. tabıkı hayatına yenı ınsanlar qırıcek.. bırılerıyle tanısıcaksın.. ınsanlara karsı kendını kapatma.. bitmesi qerekiosa bitmeli.. oyuzden sen dik durmasını bılıceksın.. hıc bı zaman quvenını kaybetme cunku ınsanlara quvenmıcem dedıqın an kendıne olan quvenını kaybedersın..
Soran+1 yılasla bitmicegine inandırmıstım kendimi simdi nasıl kabullenicem :( ben kahroluyorum ya aramadı bile insan acı cekmez mi. nasıl bitebilir o kadar kolay mı. hazmedemiyorum araması lazımdı. bitsin istemiyorum onu cok ozluyorum :(
- +1 yıl
farklı sehırlerde yurutmek zor dedıqım qıbı.. bıkere ılıskınız bıtmıs şu anda.. bundan sonra barıssanız bıle sureklı supheler olucak kafanızda.. cunku quvenmemeye baslıcaksın.. oyuzden bunu bıan once kabullenmeye bak.. yoksa ılerde cok uzulursun..
Soran+1 yılhaklısın hep suphe edicem hep acabalar olucak kafamda guvenemicem ama kabullenemem cok acı cekiyorum simdi arasa tek bi guzel soz soylese hemen barısırım :(
- +1 yıl
herzaman kararlarının arkasında durmalısın ama.. benım 2 sene once kız arkadasım aılesı tarafından evlendırıldı.. ondan sonra kımse qırmedı hayatıma.. kalbım hala onun ıcın atıo.. ama belkı mutludur dıe arayamıorum karsısına cıkamıorum.. hayatını daha fazla karıstırmaya hakkım yok dıe dusunuorum.. sende verdıqın kararlarının arkasında durabılırsen belkı daha mutlu olabılırsın..
Soran+1 yılama bu onu unutman icin yeterli bi sebep seni tercih etmemis ama ben unutamam kendime kızıyorum vicdan azabı cekiyorum benim sorunlarım yuzunden ayrıldık cok bunalttım onu cok dengesiz davrandım ayrılmak istemedigim halde ayrılalım dedim cok uzdum onu :( simdi hata bendeyken nasıl unutabilirim. ben onu unutamam ama o beni unutur kimbilir belki de benden nefret ediodur :(
- +1 yıl
ozaman bu hatayı bıdaa yapmaman qereken bseyı öqrendın.. erkek arkadasını sık boqaz etmemen qerektıqını bunaltmaman qerektıqını öqrendın.. bundan sonra hayatına qıren ınsanlara öyle yaklasırsın..
Soran+1 yılonu kaybettim ama :( ben buna dayanamam.
- +1 yıl
oda secımını yapmıs.. yorma kendını..
Soran+1 yılbeni gercekten sevseydi ne olursa olsun bırakmazdı dimi ?
- +1 yıl
yok öyle bi dunya.. yok benı sevseydı bırakmazdı falan.. farklı sehırlerdesınız.. cocuqu sıkboqaz ettıysen.. sureklı sıkıstırdıysan.. boqduysan ayrılık onun ıcın cok iyi olmustur..
Soran+1 yılcanımı yakıosunn :(
- +1 yıl
ılerde daha fazla yanıcaqına sımdı ustune basa basa yakıcaksın kı.. ılerde acı cekme..
Soran+1 yılama bu sadece kendimi suclamama neden oluyo. kendimi daha cok sucluyorum ve onu unutmam zorlasıyo. :(
- +1 yıl
kendını suclamana qerek yok.. ılıskı eqer bıtmesı qerekıosa bıtmelıdır.. kendını ona odaklama.. sadece kendıne sans ver.. ve hayatına bak. qerıye bakarak yasamayamazsın..
Soran+1 yılcok guzel soyluyosun da keske bunu basarabilsem :(
- +1 yıl
bunu basarabılırsın.. yeterkı ıste..
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
15Cevap
+1 yılNe kadar cıktınız kı, ayrıca hıc gıtmıycek gıbı seversen hep gerı gelcek gıbı beklersın. Tamam uzulunur ılla kı ama acını uzuntunu saplantı halıne getrme. Hem cok kavga edıyomusunuz bıraz kendını topla kendınle vakıt gecır zaman gectıkce bazı seylerı daha net gorcen sureklı kavga etmek normal degıl bı ılıskıde
01 Yorumla
Soran+1 yıl6 ay olmustu. gercekten dedigin gibi saplantı haline geldi hayatımın merkezine koydum simdi o kadar acı cekiyorumki, cok kavga etmiyoduk aslında iyiydik ama son zamanlarda ailevi problemlerim arttı onlar artınca benim psikolojim de alt ust oldu ona da yansıttım istemeyerek. sadece biraz daha fazla ilgiye ihtiyacım vardı. niye boyle oldu bilmiyorum :(
üstüne bir bardak su iç yeter ;) içkiden daha iyidir daha etkilidir ;) hiçç atlatamıycaksın bilmiş ol 3 sene oldu hala çekiyorum ;) ;) bi zaman sonra alışırsın geçer dert etme o kadar he diceksin ki sen hiç aşık olmamışın sen bi beni eklede ben sana anlatıyım aşık olmuşmuyum olmamışmıyım
13 Yorumla
Soran+1 yılofff 3 sene miii :((( belki zamanla alısırım ama nasıl vazgecicem hayallerimiz vardı ya :(
+1 yıltecrubeme dayanarak soyluyorum hiç bir zaman unutmayacaksın unutacaksında bu 6 ayda olabilir 3 senede olabilir ama unuttuktan sonrada aklına gelecek arada veya ruyana girecek uzuleceksin ben hayatımda bir kez aşık oldum ve aynen boyle. Unuttum aslında ama arada aklına gelir ve uzulursun kalbin sancılanır sonra geçer
13 Yorumla
Soran+1 yılhayallerimizden nasıl vazgecebiliir benden nasıl vazgecebilir ben burda kahroluyorum o uzulmuyomu eminim uzuluyodur telefon elimde aramasını bekliyorum kabullenemiyorum :(
- +1 yıl
biran önce kabullen yoksa daha çok acı cekersin telefonuda at bi köşeye elinde gezdirme
Soran+1 yıltamam :(
öncelikle şunu kabul et. ilk ayrılık acısı ceken sen değilsin. bunları hissetmen cok dogal. elbetteki gececek biraz zaman sadece. evet zaman gecer, gecerken de acıtır ama oluruna bırak zorlama kendini. nasıl hissediyorsan onu yasa
01 Yorumla
Soran+1 yılbu acıya nasıl dayanılır :((
ayrılık acısı ağırdır her yürek kaldıramaz bu acıyı, nereye kaçsan nereye gitsen takip eder insanı, tıpkı akrebin yelkovanı takip ettiği gibi. zamandır bunun ilacı derler, sakın inanma! kelin merhemi olsa başına sürerdi lafı bunun için var...
12 Yorumla
Soran+1 yıloff nasıl gecicek o zaman bu acı :((
bir müddet ağlayacan,yemekten kesilecen,mala baglayacan,yüzün gülmeyecek,dışarda bir erkege bakamayacan,miğden bulanacak... tabi süre sana baglı
aradan zaman geçecek acın azalacak ama asla unutamayacaksın.
tecrübeyle sabit.117 Yorumla
Soran+1 yılaynen oyle baskası olmicak bunu dusunmek bile bana dayanılmaz bi acı veriyo. ben onu unutamam bu imkansız baskasını da sevemem artık :(( hayallerim yıkıldı ya vazgecmek bu kadar kolay mı kalbi tas mı :((
Soran+1 yıl19 yasındayım
Soran+1 yılmalesef o kadar dusunceli arkadasım yok. 1-2 kisi var o kadar. onlarla konusuyorum ama hicbisey dindirmiyo bu acıyı :( onu kaybetmekten cok korkuyodum korktugum basıma geldii nasıl dayanıcam ben buna :((((
Soran+1 yıloff evlenmek uzereyken mi o daha kotuymus :( barısma ihtimaliniz yok mu?
Soran+1 yıl4 sene mi yuh ya nasıl vazgecer nasıl unutur 4 seneyi o kadar kolay mı benim iliskim 6 aylıktı ben bu kadar acı cekiosam :S
Soran+1 yılinanmıyorum ya :( sen nasıl dayandın peki nasıl kabullendin bunu
Soran+1 yılAllah yardımcımız olsun :(
Soran+1 yılaynen oyle :(
- +1 yıl
Tugra20 dostum konuşalım sen anlat ben anlatayım dertleşelim
+1 yılMerhaba geçti mi acın nasıl geçti döndü mü köpek gibi bunca zaman geçmiş sormak şstedim
21 Yorumla- +1 yıl
Dönmemistir benimki dönmedi bende Acı çekiyorum
hayaller hayaller hayaller benimde bir çok hayalim vardı onun üzerine kurulu hayatımı kurmuştum onun üzerine öyle diyim ben sana
15 Yorumla
Soran+1 yılnasıl vazgectin o hayallerden :(
Soran+1 yılk.bakma kimseyi eklemiyorum listem bos
- +1 yıl
By_pin gel konuşalım dostum bana anlat bende sana anlatayım
+1 yılAyrılık acısını çeken mi bilir
Ayrılık acısı ile aşk acısı yenilir mi içilir mi
Ayrılık acısı ile şarkı yazsam tutar mı
Ayrılık acısı ketçap dan daha mı acıdır
Yeter LAN00 Yorumlagecer gecer merak etme rahat ol ondan öncede hayatın vardı ondan sonrada olacak
03 Yorumla
Soran+1 yılo hayatta nasıl yokmus gibi davranırım :( kurdugumuz hayallerden nasıl vazgecebilirim. anıları nasıl unutabilirimm :((
Soran+1 yılins hafifler :(
Bende ayrıldım bugün sevgilimden bana yazma hayırlısı bu olmuyor dedi Ne yapicam ben aklım almıyor yardim edin bana lütfen akıl verin
00 Yorumla
+1 yılmüzk dinleme ve telefonunu kendinen uzak tutt ve aldırmaaaaa
04 Yorumla
Soran+1 yılmuzik dinleyip durmadan aglıyorum :(( telefon elimde nobet tutuyorum ararmı diye.
- +1 yıl
bnce bosa bekleme salla gitsinnn
Soran+1 yılvazgecmek o kadar kolay degil :(
- +1 yıl
kolaylaştırr benceee
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok merak ediyorum geçti mi çektigin acı?çünki şu an ben de aynı şeyleri yaşıyorum😔nekadara geçti? başkasını seve bildin mi? yoksa barıştınız mı?
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl?
zaman onu hatırlatıcak herşeyi yoket
015 Yorumla
Soran+1 yılcok zorr :((
Soran+1 yılbenim icin degil.. ama bu acı gercekten zor :(
Soran+1 yılhaklısın belki bunda da bi hayır vardır :(
Soran+1 yılbnde gecmiste boyle bisey yasadım platonikti ama hic bu kadar acı cekmedim :(
Soran+1 yılondan baskasını dusunemiyorum bile bu cok acı veriyo :( yok o tur seylere bulasmam zaten.
Soran+1 yılaminn :(
Soran+1 yıltamam
Git af dile.hata yaptım de.barışırsınız.
07 Yorumla
Soran+1 yılo da hata yaptı ama
Soran+1 yılmesaj atsam ailemin durumu yuzunden oyle davrandım desem acıklama yapsam nasıl cevap verir sence?
Soran+1 yıleger ters cevap verirse sevmiyodur dimi?
Soran+1 yıltamam dedigin gibi yapıcam ters cevap vermez heralde.
ayrılığınız nedeni tam olarak ne
011 Yorumla
Soran+1 yılailemle ilgili yasadıgım sorunlar psikolojimi bozdu son zamanlarda sacma sapan seylerden kavga ediyorduk o da sinirleniyodu en sonunda ayrıldık :((
- +1 yıl
gerçekten seviyorsan son kez mesaj at.. ailenin durumuyla öyle davrandıgını anlayış göstermesini söyle, gururun önüne geçmesin dene sadece .. erkekler sever hatasını kabul ettiğini görmeyi , ama güzelce açıkla .. benim düşüncem böyle.. ama cok sevmiyosanda unutma alış . alışırsın zaten zamanla ağlayarak
Soran+1 yılsevmesem bu kadar cabalamazdım. ama onun da hatası var tek hatalı olan ben degilim. ama seviyorum da gurur falan dinlemek istemiyorum :( mesaj atarsam nasıl cevap verir sence?
Soran+1 yılzaman falan istemesin bu en nefret ettigim sey ben belirsizlik icinde bekleyemem :(
Soran+1 yılduramamısım erken dogmusum :) beklemeyi sevmiyorum.
Soran+1 yılama zaman falan isterse tepem atar herseyin daha da berbat duruma gelmesinden korkuyorum.
Soran+1 yılidare eder iste. bazen onun icin herseye katlanırım beni kimse onun kadar hakedemez diyorum ama bazen de digerlerinden bi farkı yok degmez diyorum belli olmuyo. evet romantik :) ankaralı.
+1 yılayrılık…tan nefret ediyorum
00 Yorumla
+1 yılzamana bırak kendını gecer
01 Yorumla
Soran+1 yılzaman durdu gecmiyo :(
hayatı akışına bırakarak.
01 Yorumla
Soran+1 yılyapamıorum :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılülkeyi terket unutursun
00 Yorumla
+1 yılzamanla.
00 Yorumla