Aşık değilse neden bu kadar konuşuyor benimle?

Internetten tanıştık 7 ay önce. Bana yardımcı olmak istedi ve gerçekten çok yardımcı oldu aylarca.. Zamanla o kadar yakınlaştık ki aramızda çok kuvvetli bir bağ oluştu. Yurtdışında yaşadığı için yüz yüze görüşemedik şu ana dek beni iki ay sonra görmeye gelecekti. Iki aydır sevgilim kadar yakındı bana her gün saatlerce görüntülü konuşuyorduk. Uyumadan önce gördüğüm son kişi sabah uyanınca gördüğüm ilk kişi o oluyordu ve ben ona aşık olmuştum. Uzak ilişki istemediğini yüz yüze gelmeden benimle sevgili olamayacağını söylemişti. Şimdi Türkiye'ye dönüyor. Ve ben senin şehrini tercih edeceğim dediğimde ben senin sevgilin değilim benim o şehirde ne kadar kalacağım da belli değil böyle bir şey yapmanı istemiyorum dedi bana. Bana aşık değilse neden benimle konuşmak için uykusuz kalıyor neden beni kıskanıyor neden hep benimle şunu yapacağız buraya gideceğiz hayalleri kuruyor? Hangi iki arkadaş bizim kadar konuşuyor ki görüntülü olarak hangi iki arkadaş ya.. Ona deli gibi aşığım ben. O aşık değilse neden bu kadar yakın bana? Aşk için seni canlı görmem gerek diyor.. Görmeden aşık olup olmadığımı bilemem sanal duygulara inanmıyorum diyor. Sizce bana aşık olma olasılığı var mı? Neden sevgili olmak istemiyorsa iş dışındaki vaktini benimle geçiriyor? Onu anlamıyorum artık..
Güncellemeler
+1 yıl
..
Güncellemeler
+1 yıl
...
Aşık değilse neden bu kadar konuşuyor benimle?