Ayyyy narsist işteee. Seviyorum demekten bile aciz. Yok eğer sevmiyorsan da yazma o zaman niye milletin aklını karıştırıyorsun. Sen birisini bulursan diye çıkmaz bu tipler hayatından. Seni çok sevip kıskandığından değil gururuna yediremez
0
5 Yorumla
Soran
1 yıl
Arkadaş olarak kaldık ya ondan ama anca beni seviyorsun diye kendi sordu
Ah canım ya... Konuşmaların beni bile duygulandırdı. Gerçek şu ki, bir şeyleri netleştirmek yerine ortada bir bağ kalmış gibi davranmak, hem seni hem onu yıpratır. O, hem bir şeylerin değiştiğini söylemiş hem de halen seninle iletişimde kalarak kafanı karıştırıyor. Belki vicdanen bunu yapıyor, belki de gerçekten tamamen kopmak istemiyor. Ama şunu düşün, bu konuşmalar seni mutlu ediyor mu, huzurlu hissettiriyor mu? Eğer seni tüketiyorsa bir sınır çizmek iyi olabilir. Kendine değer vermeyi unutma. ❤️
Kürkçü dükkanına dönebilir miyim gibi bir gayesi var ama kuyruğu da dik tutma çabası içerisinde aynı zamanda böyle de bir çelişki var gurur yapıyor olabilir
@sarışın97 değer karşılıklı verilir dozu kaçmamalı kadın içinde geçerli bu buldu bunuyor muhabbeti oluyor o yüzden denge güzel olmalı bu kadın bu adama çok ilgi vermiş şımarmış kaç yaşımda ki adam hayırlısı olsun sizde iyi yapmışsınız
27 yaşında ve nişanlıydık zaten gece 1 e kadar cafelerdeydi en son yine gitti sarjı bitti 1 e kadar haber olmadı sonra ben yazmadım cevao vermedim pp fotomu kaldırdım buda aramadı ayrıldı benden 18 gün sonra kafamda bitti dedi
Ayrıl bitsin gitsin kendime hayatı zindan etme fazla ilgi germişsin şımarmış rahatlamış bayağı daha da düzelmez karakteri artık sma sonradan çok pişman olacak köpek gibi sen nötr kal devam böyle
Dört ay oldu ayrıldık biz zaten ömer. Sadece arkadaş olarak konuşuyoruz eski konular açılınca da beni seviyorsun halen dedi konu oradan açıldı bunları yazdı bana sen ne anladın sevmiyor bence zaren ama sevmiyorum da diyemiyor gibi
Ayranım dökülmesin götüm sikilmesin gibi konuşuyor ilk şımarık konuluyor sonra sen ona istediği tepkiyi vermeyince ortaya çekiyor kendini ılımana dönühor barışırız ama eskisi olmaz işte sen soğuttun seni suçluyor ki kendini rahatlatıyor bilemedim ya tuhaf bir karakter en iyisini sen bilirsin tanıyan sensin ama ben haz etmedim 3 ss yetti haz etmememe 😂
İstemez bu artık barışmayı zaten istemediğini söyledi defalarca ve artık olmaz da nişanlıydık ayrıldık ama net değil bence ben seviyorum dememi bekliyor. Ama sevmiyorum da demiyor
Ne istediğini bilmeyen, sevip sevmediğini açık yüreklilikle söyleyemeyen korkak bi eleman bundan olmaz zaten. ( ve çok yazım yanlışı var ona takıldım tam cinnet geçirmelik jsjzns)
Ya bırak ne sevmesi böyleleri önce otursun ne istediğine karar versin sonra birilerinin karşısına çikip seviyorum desin bunlar boş insanlar senin ömrünü yer yine de gelir seni suçlar. Sen sıkma canını böyle birinin seni sevmesine ihtiyacın yok 🌸
Seni kontrol altına almak istiyo yani bi nevi yedekte tutmak belli ki senin hala duyguların var ben öyle anladım o da bunun farkında dönüp dolaşacak senden daha iyisini bulamadıgında da sana gelip seviyorum seni unutamadım diyip seni manipüle edecek bak ciddi söylüyorum bundan adam olmaz komple hayatından çikar bişey kaybetmezsin aksine kazandıgın çok şey olur.
Bu bana geri dönmez canım baksana çok net olmaz bizden başka evrende artık diyor dönmez yani herkes döner bu dönmez çünkü bu elinden geleni yaptığını düşünüyor daha da yapmaz bi şey yedekte tutmaz yani
Diyorum ya aynı şeyi yaşadım defalarca gitti geri geldi ama hâlâ ne istediğini bilmiyodu aynı senin durumun gibi ne seviyorum dedi ne de sevmiyorum beni sürekli ikilemde bıraktı fazlasıyla yordu sana tavsiyem ömür boyu üzülecegine bi iki gün üzül daha iyi
Zaman geçsin diye konuşmuş vallahi bana böyle konuşacak engeli atarım buna ne bağı kendine gel resmen oynuyor ikilemde kamış bide yalan seni çok sevdim demiş sakın buna yüz verme bak sakın
Seviyordum çok diyor seven insan ayrılır mıydı sence ben onu aldatmadım etmedim sadece cafelere çok gidiyordu kızdım cevap vermedim o da yazdı cevap vermedim ayrıldı nişanlıydık sevseydi bırakır mıydı hemen
Asla bırakmazdı gıcık oldum ben exine valla bide dalga geçiyor gibi konuşmuş lütfen sende unut gitsin şunu hem yarın birgün evlenir felan da unut en iyisimi muhattap olma
Seviyor ama güvenmiyor. Bu arada bir erkeğin aklına hangi sinyali gönderirsen kendini ona inandırır beni sevmiyorsun diye ısrarla diretmissin sevse bile sevmiycek artık sen o yönde yönlendirdigin için
Güven ve saygı gittimi zor gelir demiş demek ki bunları sarsmışsin ama seviyor bu adam seni sevmeyen adam uzun uzun yazmaz ağzından tek kelime alamazsn
Seviyordum çok diyor seven insan ayrılır mıydı sence ben onu aldatmadım etmedim sadece cafelere çok gidiyordu kızdım cevap vermedim o da yazdı cevap vermedim ayrıldı nişanlıydık sevseydi bırakır mıydı hemen
Canım, gerçekten seven insan kolay kolay vazgeçmez, hele ki nişanlı olduğu kişiden. Ama bazı insanlar sevgiyi, sabrı ve bağlılığı aynı şekilde gösteremez. Sen sadece ona biraz mesafe koydun diye hemen ayrıldıysa, bu zaten ne kadar yüzeysel sevdiğini gösterir. Gerçekten seven biri, oturup konuşur, anlamaya çalışır, mücadele eder.
Sen kendini suçlama, çünkü senin hatan değil. Belki de bu ayrılık seni gerçekten hak eden birine götürecek. Üzülmek doğal ama sakın kendini değersiz hissetme, sen sevgiyi hak eden birisin!
Canım, adam resmen bahane bulmuş. Seni sevseydi, özgürlüğüne düşkünlüğü bahane etmez, seninle ortak bir yol bulmaya çalışırdı. Güya çok uğraşmışmış… Gerçekten uğraşan biri, sevdiği insanı "sıktı" diye bırakmaz, güven vermek için çabalar.
Senin kıymetini bilmeyen biri için üzülme. Sen değerli, sevgi dolu bir kadınsın. O kaybetti, sen değil! Şimdi kendine odaklan, hayatını yaşa, gerçek sevgiyle değer verecek biri mutlaka çıkar karşına.