Reddetmesine rağmen neden benimle konuşmak istiyor?

5 aydır tanışıyoruz sesli sohbetli bir uygulama üzerinden tanıştık hiç buluşmadık her gün saatlerce telefonda veya görüntülü aramada konuşuyoruz birbirimiz hakkında her şeyi biliyoruz ama sevgililik denen kavram hiç gerçekleşmedi arkadaş olarak konuştuk hep tabi benim duygularımın varlığını en başından beri biliyor söylemiştim reddetmişti ama hep konuşmak istiyordu ara sıra kavgalarımız oluyordu artık konuşmayalım diyip engelliyordum çünkü zaten reddetmişti ve ben arkadaş kalamıyordum duygularımı bastıramıyordum o yüzden bitsin gitsin istiyordum böyle en az 10 kere engellemişimdir ama 2-3 gün geçiyordu bir şekilde başka numaralardan arayarak bana ulaşıyordu. şu an hala konuşuyoruz 1 ay önce eski sevgilisiyle barıştı bende artık vazgeçtim onu arkadaşım olarak görüyorum doğru olan buydu çünkü. Kafama takılan şey ise bugün sohbet ederken bana dedi ki ; sence neden seninle konuşuyorum? Cevap bulamadım düşünmemi istedi düşünüyorum ama bir sonuca varamıyorum beni sevmediğine eminim hayatındaki kadını seviyor buna da eminim olmayacağımızı zaten dile getiriyor sürekli ama böyle bir soru sordu sizce neden benimle konuşmak istiyor?
Reddetmesine rağmen neden benimle konuşmak istiyor?