Sevgilim ben onunla konuşmadıkça benimle konuşmuyor, neden böyle davranıyor olabilir?

Sevgilime 1.5 yıl aşıktım ve şu an 4. ayımızdayız. İlk 3-4 günümüz mükemmeldi ama ben onunla konuşmadıkça benimle konuşmamaya başladığını farkettim onu birkaç kez şakayla karışık uyardım. Tam kendini düzeltti diyecekken yine başladı. Ona böyle yaptığında kırıldığımı söylememe rağmen davranışını sürdürmeye devam etti. 2 hafta bana aşırı yakın ve romantik davrandı sonra bir anda tekrardan ben ona yazmadan bana yazmamaya yanıma gelmemeye ve benimle konuşmamaya başladı (abartısız 2.5 gün konuşmadık). Bana ''eski ben''i özlediğini söyledi. Ona karşı çok ilgili ve sevgi dolu yaklaştım ama o yine de beni görmezden geldi. Bana en son 2.5 hafta önce iltifat etti ve bu benim canımı çok sıkmaya başladı. Onu seviyorum ama bu hareketleri beni kalbimden bıçaklıyor ve resmen tüm hayat enerjimi alıyor. Sizce neden böyle yapıyor? lütfen cevaplayın çok ihtiyacım var

Sevgilim ben onunla konuşmadıkça benimle konuşmuyor, neden böyle davranıyor olabilir?