- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yıl1- Mevcut tüm sosyal hesaplarınızı kapatın ve bir süreliğine açmayın.
2- Ölüm tehdidi içeren tüm mesajları saklayın, aradığında sesini kayıt altına alın.
3- En yakındaki savcılığa giderek suç duyurusunda bulunun veya karakola giderek yardım talep edin.
4- Mümkünse telefon numaranızı değiştirin ve aileniz dışında hiçbir arkadaşınızla paylaşmayın.
5- Her iki kişiden de şikayetçi olun.02 Yorumla
Soran+1 yılKorkuyorum :(
- +1 yıl
Dizlerinizin üstünde korkakça yaşayacağınıza, ayağa kalkın ve cesurca savaşın!
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoylesine bir açiği aptal ve it serseri vb birine verdiğin an batmişsin zaten durumu kurtarmanin kolay bir yolu yok ve santaja boyun egdigin vakit durumu o anlik kurtarmis gibi gozuksende cok daha fazla dibe batacaksin zararin neresinden donersen kardir. Kendinden utanma
02 Yorumla
Soran+1 yılYa sevmiyorum onu :( evlenemem :(
Cevap sahibi+1 yılZarardan dönmekten kastım birak ne yaparsa yapsin hazirlikli ol
+1 yılevinin adresini falan bilmiyorsa ya da ailenin yerini sorun yok telefondan numarasını falan engelle ya da bilerek sim kartta üç kere yanlış şifre gir bloke et kartı kendine yeni numara al
02 Yorumla
Soran+1 yılEvimi bilmiyor ama bütün akrabalarımi biliyor face çaldığı için
- +1 yıl
telefon numarasını daha değiştirmediyse hesabı geri alabilirsin ama sana tavsiyem ilk önce hesabı geri almaya bak
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılKorkman icin bir sebep yok. Onu tehdit et sende savciliga şikayet ederim diye. Yaptığı suç sonunda
01 Yorumla
Soran+1 yılYa denedim. Bırakmadı git dedi. Dün kuzenim ona rahat bırak kızı demiş o da olmaz gözüm üstünde demiş biriyle çıktığı an hayatı biter demiş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 983 cevap paylaştı. Sevgili arkadaşım, çok hassas bir konu
sende o nun arkadaşlarına ve akrabalarına
''ona güvendim o da bana şantaj yapıyor bana yardım edin!'
onun tüm akrabalarına böyle mesaj yazacağını ile tehdit et , o zaman elindeki tüm kopyaları sana vermek ve özür dilemek zorunda kalır,
sonra evleneceğin insana bunu itiraf et,
eşinizle aranızda öyle bir güven oluşur ki , feriştahı bile gelse , sizleri ayılamaz, geçmiş olsun02 Yorumla
Soran+1 yılYa sevgilim biliyor her seyi resimleri de
Soran+1 yılAilesine dedim. Annesi küfür etti
+1 yılYap yap sonra napıcam de bırakın lan bu işleri atma salakmısın seninle ciddi düşünen bir adam neden senden özel resimler istesin ki sonu düşünmeden iş yapıyorsunuz sonra napıcam ben iyi olmuş mk git savcılıga ailende ögrensin ne enteresan insanlarsınız siz ya bir insan bir insana neden özel resim atarki her zevkli şeyin sonu güzel bitmez maalesef yapmadan önce düşünücektin milletin aklına kendine zor yetiyor burda akıl arıyorsun
00 YorumlaPolise git onlar gerekirse ailene söyler bu saçma korkuyla yaşama arkadaşım da aynı şeyi yaşadı ailem bilmesin yok korkmuyorum bilmelerini istemiyorum dedi sonra öğrendiler yine onlar sahip çıktı Ailenden başka kimseye güvenme annene anlat polise gidin baban duymasa da olur
00 Yorumla
+1 yılMesaj yaz
Sen cidden beni öldürmeyi
Hele ki sana bir zararım yokken nasıl düşünebiliyorsun?
Sende Allah korkusu yok mu?
Sana muhtaç olamayacağımı sen de biliyorsun.
Bu yaptığın seni zaten benim gözümde bitirdi de.
Bu sayede tehdit işini
Öldürmekle tehditi ispatla ortaya koy
Sonra bu mesajların ekran görüntülerini aldım
Savcılığa verecem
Hayatımdan bezdirdin ulan
Ben de yanacam
Sen de yanacaksın
Aç kanunu tehditin cezasına bak karaktersiz de10 Yorumla
+1 yılhemen acilen savcılığa git yaptığı büyük suç hemen özel takibe alırlar ve suç işlendiği anda yakalarlar girsin içeri yatsın şerefsiz görsün dünyanın kaç bucak olduğunu
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapcam şimdi
- +1 yıl
bravo hiç korkma valla
özel fotograglara gore ciplak foto felan attiysan duyulmasin istemen normal ama normal hani fazla abartilacak bir fotografin yoksa ailene bahset yerinde olsam direk ailemle paylasip polise giderdim
00 Yorumla
+1 yılOna yakın davranıp telefonundan fotoğrafları o görmeden silmeye çalış eski sevgilini de tehdit et silsin. Kötü bir durum gerçekten
04 Yorumla
Soran+1 yılNapıcam ve face ele geçirdim mafya tutmuş eski sevgilimin fotosunu atmış vuracağın adam bu diye
Soran+1 yılHer yere kopyalamis
- +1 yıl
Kendimi öldürürüm arkamdan da senin sucun olan bir mektup yazarim de ne biliyim seni kaybetmek istemiyorsa siler ya da git cik 1 ay felan aşığım de kandir heryerde siler sonra ayrilirsin
Soran+1 yılOnu dq denedim :( . . . Ya tehdit mesajları var bende
Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. Ah kızlar ah. Nişanlı bile olsanız foto video atmayın isteyen internetten çıplak foto baksın diyoruz laf anlamıyorsunuz. Polise savcılığa gideceğini söyle asla ona boyun eğme hayatını mahfetme
04 Yorumla
Soran+1 yılYq ben ona atmadım o eski sevgilimden almış :(
Soran+1 yılNapıcam ve face ele geçirdim mafya tutmuş eski sevgilimin fotosunu atmış vuracağın adam bu diye
+1 yılpolise git ve şikayet et ailen öğrense ne olursa olsun sana bir şekilde sahip çıkar ama sana ilerde bu korkunu kullanarak telafisi olmayan pişmanlıklara sebep olmasın...
00 Yorumlaaile büyüklerinden güvendiğin birinden yardım al. Direk baban vs olmayabilir. Ama kesinlikle güvendiğin biri olsun. Başka türlü başa çıkamazsın
00 Yorumla
+1 yıl00 YorumlaYok mu eş dost kankan? Buluşup bir adam akıllı dövdür onu, aklı başına gelsin. Sonra da git üstüne şikayetçi ol savcılığa.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılsavcılığa suç duyurusunda bulunmaktan başka elinden bir şey gelmez. sana illegal yollar tavsiye edecek değiliz ki..
00 Yorumla
+1 yılMahkemeye gittiğin zaman ailenin bilmesine gerek yok ki. Davayı gizli yürütüyorlar.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa sonra Noluyor delillerim. Var bu sonra gidip başıma bela olmasın :(
- +1 yıl
En yakın karakola git olayı kayıt altına al.
Beter ol, düşünmeden hareket edersen geleceğin böyle mahvolur işte 😄😄
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı. Aynısı bana da oldu tatlım... Bende onu tehdit ettim bir şekilde açığını bulsan?
16 Yorumla
Soran+1 yılYa denedim. Bırakmadı git dedi. Dün kuzenim ona rahat bırak kızı demiş o da olmaz gözüm üstünde demiş biriyle çıktığı an hayatı biter demiş
Soran+1 yılYq içeri bile girse başıma bela olur ki yine elbet çıkacak :(
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılyapacağın şey polise gitmek ve bu olanları anlatmak. polise ailem bilmesin utanıyorum dersen polis zorla ailene söylemek için uğraşmaz. alırlar o lavuğu içeri 1-2 saat sonra cesaret edemez sana yazmaya
00 Yorumla
+1 yılSen tut dötünü başını çek yol sonra yardım iste vay anasını allah kurtarsın pembiş.
00 Yorumlahatalar... hatalar... ama hatasız insanda olmaz. sabret bakalım işin sonu nereye gidecek.
00 Yorumla
+1 yılakıl verecek bir şey yok 2 seçeneğin var ya evlenip öleceksin ya da direnip böyle insanlara papuc bırakmayacaksin söz unutulur ama evlenirsen hayatın mahvolur seçimini yap
00 Yorumla
+1 yılo kim oluyoda ayırırmış çıktığın olsa bile bir güzel dayak yesin de bak nasıl aklı başına geliyor bir daha yapabiliyormu böyle saçmalıkları
04 Yorumla
- +1 yıl
tamam madem bunları buldun gördün git ver ozaman savcılığa tehdit şantaj ve adam öldürmeye teşebbüs den atsınlar içeri
Soran+1 yılSonra başıma bela olursa :( elbet çıkar
- +1 yıl
e şimdi de bela oluyor zaten böyle beklemkle bişey çözülmez
+1 yılailene anlat bence başta kızsalar bile emin ol her şey hallolur
00 YorumlaBence de polise gitmelisin. Onlar gerekeni yaparlar bildigim kadarıyla bu tarz olayların ciddi cezaları var artık.
00 Yorumla
+1 yılTehdit ve şantaj cezasi 9. yildan başladığını soyle asil o korksun
010 Yorumla
Soran+1 yılYq ben ona atmadım resim o eski sevgilimden almış :(
- +1 yıl
Daha iyi eski sevgikin mesaj at savciliga gidiyorum diye o engellesin 😉
- +1 yıl
Kim mafya tutmuş yaa
Soran+1 yılBana takıntılı çocuk bütün mesajları okudum.
- +1 yıl
Kimi vurdurcakmis eski sevgilibi mi
Soran+1 yılEvet ve gelmiş diyor kimle çıkarsan onu da vurdurucam bana kalican diyo
- +1 yıl
Kızım nasol bir kumpasa düştün bana pek inandirici gelmiyor kimse bu kadar takinti yapmax bisey yasamadigi birine
Soran+1 yılYq eski sevgilisi bana o takıntılı dedi hasta dedi ister inan ister inanma dedi
- +1 yıl
Ailene anlat durumu veya git savciliga kurban gitme madem
+1 yılmahkemeye gitmesen bile gitmekle tehdid et çok ciddi rol yap korkar bir halt yiyemez ayrıca akrabalarına atması o kadar kolay degil kendide basına gelecekleri biliyordur muhtemelen rol yapıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPolise şikayet etmekten başka yapacağın birşey yok korkma ve git şikayetini et daha fazla seni zorda bırakmasına izin verme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnda suç var sende de suç var!
Boşuna dememişler "zamanında yediğin hurmalar günü gelir seni tırmalar"
Akıllı olunda atmayın resim falan00 Yorumlamahkemeye gıt aılen bılmesıne gerek yok savcılıga anlatırsın olayıı gızlı tutarlar
05 Yorumla
Soran+1 yılTehdit mesajları duruyor
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılKimin eli kimin cebinde belli değil kaç kişi var hayatında brezilya dizileri halt etmiş
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 845 cevap paylaştı. işte böyle yaratıklara güvenip saçma sapan fotolar atmayın
03 Yorumla
Soran+1 yılYq ben ona atmadım o eski sevgilimden almış :(
Gizli Üye(30-35)+1 yıliğrenç bir durum yaparken bize sormadığın için üzgünüm çözüm de bulamıyorum.. allah kurtarsın
00 Yorumla
+1 yılhic bisey seveyim yapamam sana ulaşıcak tüm yollarını kapatmalısın
03 Yorumla- +1 yıl
yapamaz
Soran+1 yılUlaşıyor ki :(
- +1 yıl
sende onu tehtit et
- Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı.
+1 yılpolise gitmezsen kendini ve sevdiğin insanlarıda yakarsın
00 Yorumla
+1 yılSende çocuğun bir açığını yakalamaya çalış bence yoksa çıkış yolun yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ailene bildir bence sonuçları daha kötü olabilir..
04 Yorumla
Soran+1 yılYa takıntılı yüzünden hayatım maf olur bana ailene de desen bırakmam. Deyip duruyor
Soran+1 yılHepsi kayıtlı ama içeri atınca çıkacak iyice bela. Olucak başıma :(
Aşk İlişkileri konusunda 625 cevap paylaştı. Nasıl resim çıplak mı
011 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama ona atmadım o eski sevgilimden almış
:(
Soran+1 yılYa gerçekten pişmanım keşke atmasaydım ama çok seviyordum ne bilim bu beni sevenin başıma bela olacağı üstelik benden yaşça büyük :(
Soran+1 yılKuzenim gitti dövdü anlamıyor.. Eski sevgilisi demişti bu takıntılı raporu var ve annesi kimseye demiyor demişti konuşması bile Kekeme nasıl anlamazsın dedi :(
Soran+1 yılNe trollu Canımın derdine düşmüşüm
Soran+1 yılElimde tehdit mesajları var
Aşk İlişkileri konusunda 407 cevap paylaştı. Buna sevgi mi diyorsunuz siz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Polise gidip şikayet edin
00 Yorumla
+1 yılyediğin hurmalar gün gelir...
00 YorumlaErgenlik yıllarının bedeli 🙄
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHurmalar tirmalar. Polise ihpar et
00 Yorumla
+1 yılpsikopatın birine denk gelmişsin geçmiş olsun.
08 Yorumla
- +1 yıl
mahkemeye ver ailenede anlat bence elbet çıkar ortaya
Soran+1 yılAileme anlatırım dedim git de iftira atarım benimle evlenirsin deyip duruyor
- +1 yıl
korkma ya cesur ol anlat ailene. böyle yaptıkça korkundan beslenecek. belli etme ona
- +1 yıl
karaktersiz biriymiş
Soran+1 yılElimde tehdit mesajları var
- +1 yıl
tamam işte
- +1 yıl
mahkemelik
+1 yılHavlayan köpek ısırmaz. 🌺
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,5b cevap paylaştı. atmasaydin sende milletin adamlara fotoğrafını
00 Yorumla
+1 yılpolise git anasnı bellerler onun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni seviyor mu ahahha yuhh
02 Yorumla
Soran+1 yılNoldu ki
Cevap sahibi+1 yılBazen diyorum ki iyi oluyo sizin gibilere ama yine akillanmiyonuz. tehdit ediliyon hala beni seviyor diyor ya. bu nasil bir zihniyet...
+1 yılhata yapan hatasının bedelini öder,
00 Yorumla
+1 yılSen bu durumu ailenle mecbur konuşacaksın
00 YorumlaKim o canım arkadaşım
06 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılniye attın?
00 Yorumla Toplanıp dövelim?
00 Yorumla
+1 yılOlayıanlamadım
00 YorumlaZor durum
00 Yorumla
+1 yılAtmasaydın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. polise git
00 YorumlaPolise git
00 Yorumla
+1 yılİyi oluyor sana ohh
00 Yorumla