Çıplak fotoğraflarımla tehdit ediyor?

2 yildan fazla oldu konusuyoruz sevgiliyiz evlenmeyi dusunuyoduk nişanımızı bile planlamıştık ama çok kısıtlayıcı sinirli birisiydi merkete gitsem kavga ediyoduk benimle istemedigi bi seyi yapsak kavga ediyodu 2 yıldır mal gibi benden ayrilmasin diye her istedigini yaptım eve hapis ettim kendimi resmen sonra benden fotoğraflarımı istedi boyle konusuyoduk attım bende cıplaktım ama beni ilk onlarla tehdit etti sonra agladi yalvardı ayrılmamam için kıyamadım dayanamadım kabul ettim bi daha yapmaz dedim isler daha da büyüdü bana vurmaya başladı bi erkekle iş hakkında konustugum için bana sürekli vurdu dayak yedik bildigin sonra ayrilmak istedim engelledim her yerden bugun bana yine yazdi fotoğraflarimla tehdit ediyo brnim telefonum bozuk bazen kendi kendine fotograf cekiyo kardesim dus almiştı havluyla duruyodu bende telefonla oynutodum onun havlulu halini cekmis tam ustunu giyinirken bende sildim hemen o kişi telefonuma vakarken çöp kutusundan çıkarıp kendine atmış simdi beni onlarla da tehdot ediyo hem benim hem kardesimin fotograflariyla tehdit ediyo ben boyun eğmemeye calisiyorum ama cok korkuyorum çok hemde ne yalmam gerektigini hiç bilmiykrum
Çıplak fotoğraflarımla tehdit ediyor?