Arkadaşlar sevgilimin yakın arkadaşıyla da ben de çok yakındım fakat sevgilimle ayrıldım şimdi de yakın arkadaşı bana Musallat oldu eski sevgilim asla tehdit eden bir tip değil ama arkadaşı 😞😞 kendisinde çıplak fotolarım var ve kendisiyle çıkmamı istiyor eğer çıkmazsam fotoları paylaşacağını söylüyor yalvardım tamam çıkmayalım ama 1 dakika boyunca öpüşelim konu burda kapansın diyor ya Allah belasını versin adi şerefsiz polise felan git demeyin mahvolurum hayatım biter ailem evlatlıktan reddeder engelledim az önce beni tehdit eden kişiyi fotolarda zaten yüzüm gözükmüyor tam da çıplak değildim üstümde bikinilerim vardı çok korkuyorum elim ayağım titriyor ne olur yardım edin :(
Cevabın nedir?
- Diğer konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılYüzün görünmüyor ve bikinili resimse korkma paylassin kaldi ki polise git ailen birsey demez gizlice çekmiş resmimi diye sikayet edip tehdit ediyor beni de o çocuğu çıktığı yere sokuyornu sokmuyor mu sadece oda değil eski sevgilinde hayati tehlikeye girer çünkü büyük ihtimalle resmi ondan almıştır yemez oyle öpüşme teklifini veya baska birşeyi kabul etme kayda alıp şantajla seni daha cok tehdit edip istediklerini yaptircaklar hatta o kadar ki onlarla yatmakla kalmayip millete para karşılığı yatirirlar ve bunu kayda alirlar kendi rizasiyla yapiyorlar derler olan sana olur ve ömür boyu köleleri olursun sakin birsey yapma eski sevgilinede mesaj at arkadaşın boyle boylr yapiyor konusmalari kaydettim eger bir daha beni tehdit ederse resmi senden aldi zaten giderim savciliga ikinizin hakkinda suc duyurusunda bulunurum de şantaj ve tehdit yaptığınız icinde alacaginiz ceza cok olur gerçi ondan once bizimkiler sizi öldürür ona göre karar senin bir daha gelirse boyle birsey hemen polise gidip şikayetçi olup islemleri baslaticam de bak bir daha sesleri çıkıyor mu ayrica o resimlerden birini baska birinde ya da sanal ortamda görürsem senden direk sikayetci olurum de kendinden de o cocuktanta siler korkudan
01 Yorumla- +1 yıl
bu cocuguu dinleee dogru soyluyor
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYüzün gözükmüyorsa seni bağlayan bir konu yok. Sonuçta net böyle resimlerle kaynıyo.
Bikini ile çekilen fotoğrafının bir benzerini denize havuza hatta basit bir alışveriş merkezi soyunma kabininde bile çekilip sağa sola yaýılabilirdi. Ondan dolayı çok takma derim. Ennfazla twitter veya escobar tarzı sitelerde yayınlar oda yayınlayan kişiler gerçek isim verip yasal sorumluluk almak istemezler. Ve kimsede ciddiye almaz zaten. Eğer yüzğn yoksa çok takılma bu meseleye. Havlasın havlasın dursun. Bugün öpmek isteyen yarın okşamak yataağa atmak ister.00 Yorumla
Pislikler yaa resmen ne olursa olsun bunları yapmaya hakları yok bence bak sakın başın dik dur ve ailemle konuşacağım bunun büyük bir suç olduğunu söyle ailem beni bir iki döver kızar sonra benim arkamda dururlar de olan sana olur de
10 Yorumla
Çıkma bu sefer daha kötüsünü teklif eder korktugunu belli etme yalvarma g*tün yiyosa yay bak nasıl polise gidiyorum de engelle atmadan önce düşüncektin ekliyim o fotografı zaten bir çok insana göstermiştir
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
55Cevap
+1 yılsiz ne yapıyorsanız kendinize yapıyorsunuz bu yüzden kimseyi suçlama hakkına sahip değilsin çıplka fotoğraflarını çekmeden önce düşünecektin ama samimiyetle bir daha böyle birşey yapmayacağına tövbe et Allah 'a dua et belki birşey olurda fotoları telefondan yanlışlıkla siler bu durumda dua aetmeketen başka çaren yok bence
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim
+1 yılaman bisey yapamaz yuzun gozukmuyo sonucta salla gitsin 1 aya kalmaz unutur hic iletisimde olma boyle yaparsan korktugunu anlar zaten kimse anlamazki senin oldugunu salla
29 Yorumla- +1 yıl
egerr onunnla opusursen seni tecavuz bile edebilirr eger boyle biseyin olmasini istemiyosan yaklasma
- +1 yıl
unut gitsin olayii bitane kizi oyle kandirmislardi ya
Soran+1 yılPeki sağolun
- +1 yıl
bir arkadasimin basinada gelmisti ama yuzu gozukmuyodu senin gibi 1 ayda unuttu
- +1 yıl
onemli olan hicbir sekilde konusmamak ve onunn isteklerini yapmamak sen onun istedigini yaparsan rezil olursin diyim sana
Soran+1 yılUmarım bende de öyle olur
- +1 yıl
unutulurrr cokktan hattan sen cevap verme ona hicbi sekilde 1 haftaya kalmaz silerrt
- +1 yıl
bana guven cunkuu ben arkadasimi uyarmasaydim benden kucuktu hataya dusebilirdi
- +1 yıl
okulda zaten kendimden kucuk kizlar bana abla derdi dertlerini anlatirdi yani sadece 1 ay bekle 1 aydan sonra rahatsin unutulur
Yüzün yoksa sen olduğunun ispatı çok zor. Sonuçta senin rızanın olmadığı fotoğraflar. Konuyu adliyede baro ile görüş. Savcılık devreye girer taciz ve şantaj suçtur. Eski sevgilin olan hıyar da yanar ama yansın pic. Korkma
00 Yorumla
+1 yılEngelle gitsin. Böyle insanlara zayıflığını gosterirsen sana her şeyi yaptırır ailenle tehdit. ederek. sende onu tehdit et ozel hayatin gizliliği var seni savciliga vermeye gidiyorum de.
00 Yorumla- Diğer konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yılBikinilerin varsa ve yüzün net değilse rahat ol paylaşsa bile sorun olmaz
Her iki ihttimaldede polise gidip ağzına edebilirsin şantajcı itin00 Yorumla
+1 yılnumarası veya fotoları atıtgın hangı sosyal medya ıse ısmı duruyr mu hesabı ahala duruyorsa cozum var
00 Yorumla
+1 yılyüzün görünmüyorsa tam çıplak değilsen korkacak bir şeyin yok
02 Yorumla
Soran+1 yılEmin misiniz
- +1 yıl
ne olabilir ki babana atacak hali yok ya
Buraya yardim vakfı kuralım adi da her halti yiyip gelenler olsun :D vakfı kabul edenler bir adim öne :D
00 YorumlaSevgilin varken onun arkadaşına özel fotolarını atıyorsun sonrada ben ne yapıcam diyorsun.
10 Yorumla:D Ona buna fotoğraflarını at o zaman herşey harika hiç hata yok mutlu mesut sonrasında beni tehdit ediyor... İyi yapıyor
00 YorumlaDiğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. senin fotoların elalemde ne geziyor burda sorun var?
00 Yorumla18 yaşından büyüksen rahatlıkla savcılığa gidip şikayet edebilirsin, ailenin şikayetten haberi olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef değilim
+1 yılbana ait değil dersin yüzün görünmüyorsa ayrıca yaptığı büyük suç savcılığa gider şikayet ederim de
00 Yorumlaşu an sana ne gönderiyorsa bilişim şuçları tarafından takibe takılırsa görür anyayı konyayı
00 Yorumla
+1 yılaferim. korkma bı bok ypamaz. polise giderim kayıtlar duruyo kaydettım de
00 Yorumla
+1 yılÖyle istediğini sakın yapma çünkü onu kullanarak dahada ileri gider sadece öpüşmede kalmaz iş
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
Aboo bikinili fotonu herkes çok merak edio zaten xdd
00 YorumlaDiğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Mesajlar elimde savcılığa suç duyurusunda bulunuyorum hakkında de bundan sonra mahkemede görüşürüz diye tehdit et onu bidaha yemez tehdit etmeye
10 Yorumla
+1 yılDediklerini kabul etme birak ne bok yapiyosa yapsin.
010 Yorumla
Soran+1 yılYa paylaşırsa
- +1 yıl
Paylassa ne olacak? birak paylassin. Ciddiyim bak korkma ne bok yersen ye de engelle heryerden.
Soran+1 yılEngelledim inşallah birşey olmaz
- +1 yıl
olmaz boylelerine pabuc birakmayin ya. Sahipsiz sanmasinlar kizlari.
Soran+1 yılSizce birşey yapar mı engelledim ama konu burda kapanır umarım
- +1 yıl
delikanliysa yapmaz yaparsa o. c. o zaman onu bulup kulagini koparmak sart
Soran+1 yılBöyle demekle de olmuyor işte 😞
- +1 yıl
korkma sen en dogru yol bu
Soran+1 yılHerşey için çok teşekkür ederim ah hayatım bir doğru düzgün yoluna devam etse bileklerimi keserim zaten 😞
- +1 yıl
sakin ol dik dur be
+1 yılAdresin neresi istmu erkek arkadasn nediyo bu druma konusmadnmi peki
04 Yorumla
Soran+1 yılHaberi yok ama duysa Napar bilmiyorum
- +1 yıl
Bunu ona duyurmalisin konusmalisin ara sana bisry solicem bu arkadasn resimlerle tehdit ediyo opuselim diyo cikalm diyo de nasil karakterde de
Soran+1 yılYa arkadaşı sinirlenip paylaşırsa allahım ben nasıl birşeyin içine düştüm
- +1 yıl
Sinirlwnemwz seninkide adamsa konusturmaz onu
Gizli Üye(36-45)+1 yılGönderin böyle elemanlara çıplak fotonuzu sonra ağlayın. Kendi düşen ağlamaz, gönderme kardeşim sen de
00 Yorumla
+1 yılhayir korkma yüzünbelli olmuyorsa bir sey olmaz yapsa bile mahkemeye veririsin onu sende onu tehtid et sayet bir sey yaparsan senide mahkemye veririm de
00 YorumlaNe olursa olsun git şikayetçi ol boyle nereye kadar
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılkac yasındasın bılmıyorum ama banada cok dıyen oluyor bnce takma
00 Yorumla
+1 yılsenin olduğun belli değilse ve bikinili ise neden korkuyorsun ki
00 YorumlaÇıplak fotoğrafın olacak kadar yakın olduğun birisine öpücük çok olmasa gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılona savcılığa vericeğini söyle hapislerde onu çürüteceğini söyle korkut onu
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhavlayan köpek ısırmaz derler takma kafana bişey olmaz
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılyuzun gozukmuyorsa niye korkuyosun ulan ne saf kizlar var mk ya hdjdjdjd
00 Yorumla - Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılSen de bu konusmayi herkese yayarim de. Benim. korkum yok artik ben yanarsam sen de yanarsin de
00 Yorumla korkmana gerek yok şantajdan içeri attırırım seni de o tırssın
00 YorumlaFotoğraflarının onlarda ne işi var önce bunu sor kendine.
00 Yorumla
+1 yılYuzun gorunmuyormus zaten sorun olmaz korkma seni kullanmak istiyor serefsiz
00 YorumlaHiç kendini acındırma sen niye çıplak fotoğraflarını atıyosunki
00 YorumlaDiğer konusunda 8b cevap paylaştı. polis gidemiyorsan biz napalım hokus pokus diyip geçirelim mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbir erkeğe neden bikinili foto atarsın bunu anlamış değilim, ayrıca arkadasının elıne nasıl gecmiş? yuzun gozukmuyorsa bısey yapamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAtın millete açık foto ondan sonra yok öyle yok böyle uğraşın durun biraz kulağınız delinsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSakın dediğini yapma onunla yetinmiycek çünkü yüzün görünmüyorsada korkma sakın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPolise git. Özel hayatın gizliliğini ihlalden saplasınlar elemana
00 Yorumla
+1 yılBu devrin kızları olarak baya s*alaksınız.
30 Yorumla
+1 yılniye ve nasıl çıplak resimlerin onda olabiliyor?
10 YorumlaBu kadar ucuzlaşmayın
00 Yorumla
+1 yılMidem bulanıyor sizden
00 YorumlaOna nasil geciyo çıplak foton eline.
00 YorumlaDiğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. yüzün gözükmedikçe kanıtlayamaz :)
00 YorumlaDiğer konusunda 858 cevap paylaştı. Korktugunu belli edersen, devam eder
00 Yorumla
+1 yılBak dedigim şeyi yap kesinlikle. istgramin varmı?
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Omerizm diye bir sayfa var inan bu konular da çok yardımcı oluyor insanlara rezil oluyorlar bunu yapanlar. kesinlikle ona yazmalisin.
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Birde havlayan köpek istirmaz derler onun niyeti belli senin resimlerini paylaşmak deği niyeti seninle ilişkiye girmek. bence bu hayatta hiç bir şeyden korkma. her şeyin bir çıkış yolu vardır. o şerefsizin yazdığı mesajları silme
Soran+1 yılPeki sağolun 😊
- +1 yıl
Burda seni kinayanlar olmuş ama insan hatasız olmaz. herkes hata yapabilir. yaptigini savunmuyorum yanlış yapmışsın ama bence bundan ders almissindir artık ve bir daha yapmazsin. sikma canını korktuğunu belli etme. rahat ol biseyde yapamaz yani sen onun gözünü korkut ;)
Soran+1 yılAh sizin gibiler de olmasa ne diyeyim Allah razı olsun
- +1 yıl
Rica ederim canım ne demek sıkma canını😊
Öpüşme kesmez ki kendisini 😄 o bahane
01 Yorumla
Soran+1 yılbir de sen yapma Allah aşkına 😞
+1 yılBunun için ankara'ya gittim ben
00 YorumlaDiğer konusunda 912 cevap paylaştı. Yüzün gözükmüyor ve bikini bence sorun yok takma
00 Yorumla
+1 yılZamaninda yedigim hurmalar gun gelince tirmalar
00 Yorumla
+1 yılNe bo. ktan çevre yapmışsın
02 Yorumla
Soran+1 yılİnan ki çok pişmanım 😞
- +1 yıl
Ben olsam polise giderdim kimseden de korkmam sen sustukca ya tepene çıkar ya da başkalarına da aynı şeyi yapar. Bunu unutma
+1 yılKorktugunu belli edersen, devam eder.
00 Yorumla
+1 yılsağlam bir dövdürmelisin..
00 YorumlaBikini varmış üstünde zaten ee?
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılFotoları atarken düşünseydin keşke.
00 Yorumla
+1 yılyüzün görünmüyosa sorun ney ki
012 Yorumla
Soran+1 yılYüzümün gözüküp gözükmemesinin ne anlamı var ki sonuçta bana ait
- +1 yıl
bunu nasıl ispatlayabilir ki hem çırılçıplakta değilmişsin
Soran+1 yılEvet öyle
- +1 yıl
bence seni tehdit edene korkmadığını hisstermelisin
Soran+1 yılO nasıl olacak engelledim artık
- +1 yıl
kaldır engelleri yazarsa da ne halin varsa gör de geç git umursma ya da öyle davran seni tehdir edeblceği bşey kalamsın fotodan sen oldugunu anlayablirler mi
Soran+1 yılHayır yani anlayamazlar hiçbir şekilde gözükmüyorum
- +1 yıl
ya mesela arkadaki koltuk tan ne biliyim arka plandaki herhangi bseyden falan belli olur mu
Soran+1 yılHayır hiçbir şekilde olacak durumda değil
- +1 yıl
senin vücudunda bir işaret iz falan var mı
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
fotoğrafı merak ettirdin ya varya ne var bu fotoda :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılyüzün görünmüyorsa korkacak bişey yok
00 Yorumla
+1 yılNumarasını ver. ben halledim.. adresi falan.
00 YorumlaO fotolarn onda ne işi var acaba bu daha önemli.
00 Yorumla- Devamını Gör (17)
Devamını Gör(62)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem