şerefsizin biriyle birlikteymişim de gerçek yüzünü yeni farkettim. Ayrıldım ama hala peşimi bırakmıyor. Elinde de resimlerim var, ama baya açık resimler. Yani öyle photoshop falan denilcek gibi değil. Babana göndericem bunları diye tehdit ediyordu, maalesef aynı şirkette çalışıyoruz. Resimler dışındaki tüm olayları hem ailem hem patronlarım biliyor. 15 günlüğüne onu da uzaklaştırdılar, döndüğünde de birbirimizi görmicemiz yerlerde çalışıcaz. Tek korkum babamların resimleri görmesi. Adam istersen polise ver, sen beni yaktın ben de seni yakıcam diyor. Ne yapmam gerekior, bişey yapar mı? Panik atak hastası oldum, korkuyorum herşeyden. Nolur yardım edin:(
Cevabın nedir?
Yapacağın tek bir şey var. Yaptıklarının arkasında durmak. Evet zamanında öyle bir şey yaptın ve bunu kendin istediğin için yaptın. Kimse kafana silah dayayıp o pozları sana zorla çektirtmedi. Açık poz vermek suç değil, ayıp değil. Kendi içinden gelmiş yapmışsın.
İnsanlar görürse görsünler. Çıplak bedenin utanılacak hiçbir şeyi yok. Bunu namussuzluk, ahlaksızlık diye adlandıran varsa bu da onların sorunu. Önce kafanda bunu okeyle. O resimleri başkasının görmesi ihtimalini okeyle ve bu durumdan korkma. Sen korktuğun için çocuk seni tehdit ediyor. Senin yaydığın korku enerjisiyle daha da iştahı kabarıyor. Sen korkmazsan ve yaptıklarının arkasında durursan kimse sana bir şey yapamaz.
Polis konusunu bilmiyorum sonuç getirir mi, ama şundan eminim, sen korktuğun sürece ve o fotolar o adamda durduğu sürece seni tehdit etmeye devam edecek. Bunun bir çözümü yok. Sen korkma, gerisi çorap söküğü gibi gelecek.116 Yorumla- +1 yıl
ben çok beğeniyorum sizin yorumlarınızı
- +1 yıl
Ya bir salakta benim dudagimin resmini sakliyor. Dudagim dolgu degil ama baya buyuk ve bunu kullanip kendi zevkini gidermek icin kullaniyor bana soyledi ben rahatsizim ne yapmaliyim
- 1 yıl
Bana yardımcı olur musunuz
En İyi Cevaplar
+1 yılÖncelikle seni tehdit ettiğinde kaydetmelisin, sonrasında ise gözünün önünde hadi buyur ben seni şikayet edeceğim sen de beni şikayet et, sen o fotoğrafların tamamını bana teslim etmiyorsan direk polise gidiyorum falan de ve yanında polise gidermişçesine ayrıl, senin tehdidin benim ailemle kötü duruma düşürebilir ama senin tehdidin seni içeriye götürür buyur el mi yaman ben mi yaman diyeceksin. çekeceksin resti, çünkü sen rest çekmezsen o senden her istediğini alacak, hatta 100 kez alsa 101. kez vermesen yine tehdit edecektir. unutma şu ana kadar verdiğinle kalmasını istiyorsan onun blöfünü yutma, herşeyi göze alıp gerekirse polise şikayet et. sana bu konuda yardımcı olmak isterdim ama...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde Şu an basima boyle bisey geldi yani bende senin durumunu yasadim beni tehdit etmedi ama ben simdi o fotoğrafları göndersem nolur ozaman gibi laflar etti sonra bende korktum ve oyle bisey yaparsan kendimi oldurmekle tehdit ettim cünku gercekten o fotograflari anneme babama yollarsa ben zaten yasayamam ölürüm oda boyle bisey yapmam sana kıyamam dedi ama fotolarida silmicegini soyledi. 2 haftadır ayrıyız ya ilerde boyle bisey yaparsa senin sorunu gorunce korktum ne yaptin basina herhangi bisey geldimi bu kouyla alakali
03 Yorumla- +1 yıl
merhaba ben evliyim şu an boşanma aşamasindayim
Biriyle yazıştim beni tehtit ediyor yardım edin ne yapabilirim - +1 yıl
@Prensescemile naptin nasil kurtuldun
- 6 ay
bu konuyada yazdım aslında ama buraya da yazmak istedim. facebook da Tolga demirbaş diye bir arkadaş var bu işlerle uğraşıyor profilinde CEH yazıyor mavi bir amblem güvenebilirsin. benim işimi halletti rahatım.
+1 yılona korktuğunu belli etmiyosundur inşallah takmıyomuş gibi davran en ufak bi korktuğnu anladysa tabi tehdit eder babama söyledim fotoları artık gösterebilirsin de artık bi korkum kalmadı falan de ne bilim cesaretli görün. en kötü ihtimal gösterdi diyelim baban seni kesmez ya kimler ne hata yapıyo sadece bi süre babanın yüzüne bakamazsın ama pişman olduğunu anlar ya
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
47Cevap
6 ayyıllardır uğraştım 2016 da başıma geldi benim 2 yıl 3 yıl derken o srefsz ne dediyse onu yapmak zorunda kaldım. işimden bile oldum göz yumdum. yummak zorunda kaldım. 2019 yılında arkadaşımın arkadaşlarından biri olan tolga diye bir arkadaş ile tanıştım. konuyu kendisine anlattım ama hiç bir zaman karamsar da olmadı sağolsun. telegram daki malum kanallarda resimlerim videolarım linkler üzerinden paylaşılıyordu. kime sorduysam linkleri kaldırırız ama yayılımı engelleyemeyiz dedi. bu da bir çözüm değildi aslında. ama tolga dediğim arkadaş ilk yayılan cihazdan başlayıp teker teker yaklaşık 190.000 cihaz üzerinden bunları temizlediğini iddia etti. başta bende inanmadım ama telegramda ismimi sayfalarda arattırdığımda bulabiliyordum arkadaşlara bile söyledim ama herkes araştırdı üzerinden 6 yıl geçti ama hiç bir şekilde ne sayfalarda ne de beni tehdit eden o kişide hiç bir şekilde tehditler almadım bitti. sağolsun işimi çözebildi çok minnettarım kendisine ve ekibine. yardımcı olur diye düşünüyorum tolga demirbaş facebook hesabında mavi içinde CEH diye bir amblemi var. konyalı hemşerim :)
03 Yorumla- 6 ay
@bernagödeneli neden suç duyurusunda bulunmayı düşünmezsiniz anlamıyorum
- 6 ay
+1 yılişte bu sebeptendir kimseye güvenmiyorum ... ama bunu yapan erkekleri allah prostat etsin...
kadın sana güveniyo kendini teslim ediyo senin yaptığına bak bu sevgi değil, aşk değil ,tutku değil, bağımlılık değil öküzlüğün şerefsizliğin taa kendisidir.. allah yardımcın olsun ama bence polise git50 Yorumla
+1 yılresimler nasil resimler bilmiyorum fakat babanin gormesini isdemedigin kadar varsa hos deiiler . bu yuzden olayi gizli sakli halletmen gerekiyo aşagida bahsedilimis hani bi kac kisiyi topla sksdirsinlar diye bu ise yararmi evet yarar . baska yol olarak korktugunu belli etme hatda tehdit et sende ustune git verirsen olan sadece bana olmaz bizimkiler senide bulur faln de yada tehdit etdigini telefonunla kaydet kanit olarak polise sun drek nezarete alip temiz dayak cekerler vs vs
20 Yorumla
+1 yılBeni de tehdit ettiler evini biliyorum babanın yanına gelirim oğlun bana böyle böyle yaptı derim elinde video da varmış babanda izler sonra birbirimze ya mecbur oluruz ya da orada beni öldürürsünuz öyle kurtulursunuz sen seç dedim babam köyde dedi köye giderim dedim yapamazsın dedi yaparım dedim yarın koydeyim soyadinizi söylerim senin adını söylerim köy meydaninda tanıyan vardır dedim illaki vardır babanla konustururlar beni dedim sonra şaka yaptim dedi ama güvenmiyorum bu erkekler niye böyle bu işin adi bacım çocuğudur anlamıyorum gerçekten
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle sende şöyle soyleyebilirsin" Elimde tehtid sslerin var yarın polise gidiyorum gerisini sen düşün artık de yüzüne kapat ya da başka bişey yazma bak erkekliğin %99 u kaçmaktır bak nasıl götü tutuşuyor da hemen yumuşuyor bak hemen anlarsın korktuğunu sözlerinden benim başıma çok geldi böylesi sen korkmadığını belli et ona karşı yaptıklarının arkasında dur evet ben yaptım de dimdik bir duruş sergile bak o zaman o ezilip büzülecek bunu deneyin derim hatta inandırıcı gelmezse karşı tarafa gerçekten karakolun önüne gidip onu görüntülü falan arayın bak son sansin falan diyin bundan sonrasına artık avukatımla görüşürsün falan de o zaten o anki korkuyla sağlıklı bile dusunemicektir sizin dediğinize kuzu kuzu gelicek güzellikle olmuyosa zorla bi şekilde ipleri elinze alın ve ona da bunu gösterin erkekler böyledir dişinizi göstermezseniz tepenize binerler küçük şımarık çocuklar gibi.!
10 Yorumlakesinlikle polise şikayet etmelisin.
ailene bu fotoğrafları göstermesi ailenin gözünde seni küçültmez emin ol. aksine onun şantajlarına boyun edersen küçülürsün.
madem herkez biliyor beraber oldugunuzu bence utanacak bir durum yok. polise şikayet et, yaptığı büyük bir suç. hatta olayı annene babana aç beraber polise gidin, tek başına gitme karakola10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılewet öyle bi şerefsiz kuzenime yaptı aynı şeyi hatta da ilerisi resimleri yolladı babasına aile faciası daha neler neler aileyi rahatsız etmeler mi yasadıkları her şeyleri anlatmalar mı para istemeler mi çok şükür bu aralar sesi cıkmıyo polis e gitmek en mantıklısı sanki ama korktugunu belli etme edersen daha cok üstüne gelir
20 Yorumla
+1 yılşantaj büyük bi suç. poyise durumu anlat. ailenle ilgili de durumu anlat, yani öğrenmemeleri gerektiğini. işyerinden yada evinden alıp götürürler valla o korku ona hayat boyu yeter
311 Yorumla
Soran+1 yılkorktuktan sonra daha da dellenip yapmica varsa da yapmaya kalkmaz mı?
- +1 yıl
çok büyük suç diyorum ya, sen polise git ağla sızla biraz, onun anasından emdiği sütü burnundan getirirler. sana bi daha şantaj falan yapamaz
- +1 yıl
Canım. aynı durum bende de var Şu an . Sen kurtuldun mu konuşalım mi beni takip eder misin bende sikintidayim
- +1 yıl
@betul_tprk bende ayni durumdayim herturlu ispatlarim korkuyorum. Dogrusu resimleri sildim diyo ama herkese gostrrcm dedi tehdit etti annesine gostermis hakaret etti kinadi anneside hakaret ve santqj mesaji var herturlu ispadim var
- +1 yıl
@betul_tprk yardima ihtiyac duyarsaniz
size yardimci oluruz - +1 yıl
@betul_tprk kurtuldunmu hala devam ediyor mu Şu an bende bu durumdayim bana fikir verirmisin napmam gerekiyor
- +1 yıl
- +1 yıl
Ne güzel söyledikleriniz, lütfen bıkmadan usanmadan böyle olaylar başına gelmiş insanlara destek olalım, dua edelim. İnsanız beşerin sasariz, onun sınavı budur, Benim ki başka bir diğerinin başka, iki kişinin arasında olan bir şeyi şantajla sindirmek ya da intikam almak insanlık dışı bir şey. Ayrıca haketmisin diye yazan gerizwkali yorumcular kimse hakemez bir swyi
- +1 yıl
@betul_tprk betül sen ne yaptın kurtuldun mu acaba?
- +1 yıl
@temizlikyapma bende aynı durumdayım tanımıyorum ve benden bazı fotolar istedi ve attım baska istedi benden yoksa dedi paylaşırım dedi paylaşmıdır bilmiyorum ama ödüm kopuyor ailem agzıma sıçar
- +1 yıl
@temizlikyapma banada olun
+1 yılkuyruk acısı herşeye bedel değilmi adamı sen yaktıysan oda seni yakar demekki.Tabiki doğru bişey değil. her halükarda resimleri verecekse savcılığa şikayette bulun nasıl olsa baban öğrenecek ama bu kez onun baya bir ceza alması söz konusu şantaj yapmaktan.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 853 cevap paylaştı. Polise şikayette bulun bana kalırsa kimse içeri girmeye cesaret edemez. Şimdi kadın tacizcileri ve tecavüzcüler icin cok agir cezalar uygulaniyor. Birde iceri taciz ve şantajdan kimse girmek istemez.
10 Yorumla
+1 yılŞimdi birton söz söylemenin mantığı yok. olan olmuş ve yapacak tekşey polise gidip durumu anlatmak ve resimleri almak. Ailene de uygunsuz resimlerin olduğunu ve alınması gerektiğini açıklamalısın.
20 Yorumlakızım sen iyimisin yaaa...polise başvurduğun taktirde ne olacağını biliyormusun...o resimleri ona yedirirler..bırak babana vermeyi bidaha kendi bile bakmaya ceseret edemez...
42 Yorumla- 6 ay
@Minikay21 18 yaşın altında ise öğrenir. ya değilse öğrenmez eve kağıt vs gelirse anca o zaman öğrenebilir. onda da ilk ifadesi yazar yüksek ihtimalle.
hukuki yollardan hallet işini başka yollara girme girdiğin zaman sende çıkamassın o yollardan haklı iken haksız konuma gelirsin polise git
12 Yorumla
Soran+1 yılAileme anlatırsam babam beni vurur. Başka yolu yoktur onun kafasında. O yüzden korkuyorum, gidemem polise. Kendi başıma halletmek zorundayım:(
+1 yılBenimde başımdan geçen olay bu. evliyim bir kızla ilişkim başladı sonra yalnısimdan donmeye karar verdim kendine yediremedi cinsel içerikli yazismalarimiz var resim falan onlarla tehdit ediyor. Yetmedi aileme ulaştı is yerime geldi herkese anlatacagini söylüyor. Yazistigimiz şeyleri yaymakla tehdit ediyor 4 yil oldu hala vazgeçmiyor. Ne yapacağımı bilemez oldum aileme anlattım eşimede çevreye ya da ortagima rezil olmaktan korkuyorum.
00 Yorumlakorkutmaya çalııyor
korkarsan kaybedersin
üzerine git şerefsizzin
tehtid mesajlarıyla savcılığa vbaşvur
karakola ifade vermeye gidince aklı başına gelir
o teefonu resimleriyle beraber bir tarafafına sokar bi daha da çıkartamaz00 YorumlaŞerefsizin biriyle sevgili oldum acik resmim var istiyerek atmadim tehdit etti attım tanidiklarima resmi attı ailem bilmiyor o resim ailene gidicek diye tehdit ediyo her yerden engelledim numara mi değistirdim instagramda başkaları resmi atıyor tehdit ediyor paylascam diye başkalarında resim var çok korktum ve panik atagim var her gün agliyorum napicam bilmiyorum her gün tehdit mesaji
05 Yorumla- +1 yıl
@Nurtenhan şikayet ettin mi? Neler oldu. Kahretsin ki ben de bu durumdayım ne yapacağımı bilmiyorum hayatımda ilk defa bu kadar çaresiz hissediyorum. Onurum zedelenirse nasıl yaşarım
- +1 yıl
Son durum nedir noldu? Allah çok çok yardım etsin. Lütfen polise şikayet edin fırsat vermeyin böyle pislikten bile aşşalik yaratıklara
- +1 yıl
@Minikay21 merhaba naptın kurtulabildinmi acaba benimde yardıma ihtiyacım var nasıl yaptın acaba?
Yazık ne hallere dusmusuz. Polise git. Ne yapacaksın başka? Bundan sonrada daha dikkatli olacaksın ilişkilerinde. Polise gitmezsen sonuç belli. O fotograflarla seni kullanacak.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo şerefsizmiydi yoksa sevdiğinmi?şerefsizlerle yatıyosan resim çekiyosan video çekiyosan sende o..sun bence o çocuk sana her istediğini yapar,meşhur olursun fenamı,çıplak foto çektirme noktasına kadar geldiysen sen onunla her boku yapmışındır şimdi işin bittiya tehdit eidliyorum diyosun kimbilir sen o çocuğun canını nasıl yaktın,polise gitsen polis demicekmi bu resimleri nerde çekti nasıl çekti babana yazık senin gibi evladı oldğu için madem evlenmicektin nie çektirdin
00 Yorumla
+1 yılEttigini bulmussun ne diyelim kendi dusen aglamaz yapacak birseyim olsa yardim ederdim elimden birsey gelmez
00 YorumlaPolise git ,savcılığa suç duyurusunda bulun. Ailen zaten ilişkiden haberdarmış. Ailende resimleri öğrenir ama , şerefsiz de cezasını çeker seninde korkacak bir şeyin kalmaz.
10 Yorumla
+1 yılkesinlikle korkma korktuğunu görmek hoşuna gidiyor korkmadığını ispatlayacak kadar cesur ol karşılaşmaktan korkma dik başli ol yapamaz zaten o yavşak öyle bişiyi havlayan it ısırmaz bebiş
11 Yorumla
+1 yılbence affetmemelisin. bir şekilde şikayet etmelisin. birşeyler yaşamak başka, tehdit etmek başka.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 642 cevap paylaştı. iki iri kıyım gözü kara erkek bul o şahsı muhteremi yakalayıp agırlık merkezin den bağlayıp Newton kanunu işleyecek şekilde assınlar
10 Yorumla
+1 yılSŞimdi sıkıntı ssurda sen beni yaktin derken sen ona ne yaptinda beni yaktın diyor
03 Yorumla
Soran+1 yılayrıldıktan sonra her geri dönmek isteyişinde olmaz dedim. Onu kimse böle ezmemiş, gururunu ezmemiş. benim onu yaktığım konu bu.
- +1 yıl
sende onu tehdit edecen yapcak bişey yok savcılığa giderim de eğer ortaya çıkarırsanız ailem beni yakar ama emin ol senide boş geçmez de benim aldığım yaradan daha fazlasını sana verirler falan de ama bunları söylerken rahat ol biraz
- +1 yıl
Farzetki sevgilisini aldattı, yalan söyledi, parasını çaldı. Bu, o pislik yaratığın santajini haklı mı çıkarır? Saçma sapan bilmiş bilmiş yorumlar. Aldatırsa ayrılırsın, dolandırmadan polise şikayet eder sonra dava edersin,,, Allah bunu yapanların tez vakitte perişan etsin, bunu yaptığını bilip sessiz kalanlarında mevlam akıllarını başına getirsin. Polise gidin
daga kaldırt musait bir yerine sise sokturtup cevirt.hakediyor oyleleri
20 YorumlaBabam seni de beni de öldürür ben korkmuyorum ölmekten de o zaman ne diyecek bakalım
00 Yorumla
6 ayDerhal, polise şantaj olduğunu söyle, en az 7 yıl yatar
00 Yorumla
+1 yılYollarsa
Savcılığa vereceğini
Ailesinin rezil olucağını
Bir daha iş bulamiyacigini söyle00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende ilişkılerimizi kameraya çekiyor bir flaş diskte tutuyordum ayrıldık sildim yaktım yaşananlara saygım var yolu açık gönlü açık olsun asla yapamazdım öyle bişiyi her ne olursa oldun adiliktr
30 Yorumla
+1 yılBen şaka yapmıyorum inan o zibidiye bi iki iri kıyım erkek gönder desinler ki sen bizim kuzenimizi tehdit ediyormuşsun diye olaya girişsinler...
20 Yorumlaresimler sn tarafından mı çekildi yoksa shoplamı yapmış
03 Yorumla
Soran+1 yılben çektim:(
Soran+1 yılhaklısın da, arkadaşken çok farklı bi adamdı. Bilemedim böyle şerefsizleşebileceğini:(
+1 yılParada anlaşırsak çözülemiyecek bir şey yoktur. Ölmesini isteyecek kadar kötüyse bunu bana ispat edersen (kolay ikna olurum) artık o çoçuk bu dünyada değil bil ilgilenirsen yaz bir şekilde irtibata gecerim senle...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 562 cevap paylaştı.
+1 yılblöfünü yeme yersen daha cok resimlerin cıkar söylim
10 Yorumla
+1 yılarkadaş seçmece gibi adamları nerden buluyorsunuz ya hiç acıma git savcılığa sürünsün şerefsiz
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılne karaktersiz adamlar war laaa... ben okuyunca utanıyorumm herif yapmaya çekinmiyor yaaaa
00 Yorumla başta hata sende ne geziyor adamda seni zor duruma düşürcek fotoğraflar. ikinci hatada adamda karaktersizmiş
00 YorumlaBeni tehdit ettiğini savcılığa bildiriyorum de o yansın birisini tehdit etmek hemde böyle bir şey için büyük suç 3 seneden başlar hayırlı olsun
20 Yorumla
+1 yılnapmam gerek bendede aynı ama ben tanımıyorum benden uygunsuz fotolar istedi attım yüzümü sonrada daha fazla istedi atmam için bana şantaj yaptı tehdit etti beni paylaştım dedi
01 Yorumla- 6 ay
diğer yorumlara da yazdım paylaştım dediyse eğer nerede paylaşmış Tolga demirbaş facebook da var profilinde CEH yazıyor mavi bir amblem var sor bakalım ne dicek.
Her şey beraberken çok güzeldi, ama sen adamı ne şekilde kırdıysan ezdiysen veya ayrılmak için etik bir ortam yaratmadıysan malesef bunlar oluyur bunun cezasını da aileler, analar babalar çekiyor
00 Yorumla
+1 yılelinde resim ve vidio olan kişiler tehtit ediyorsa
polise ya da savcı ya şikayet edemeyler bana
ulaşsin.. kimse duymadan çözüme kavuşur
5. A.3. R.1. A
666
1542
watsaptan07 Yorumla- +1 yıl
Nasıl olacak?
- +1 yıl
polise gidince duyulmazmı acaba benimde başımda böyle dert var maalesef
- +1 yıl
Banada yardım edermisiniz
- +1 yıl
@Ailurophilex yardım edin lütfen acil kurtulmam lazım tehtit ediyor beni
- +1 yıl
Lütfen yardım edin lütfen tehtit ediliyorum
korkma arkanı topla üstüne git bir güzel dövün hala musallat oluyorsa polise git
00 Yorumlaversene yiyorsa de...tehdit eden korkakdır bişey yapamaz.
11 YorumlaKorkmana gerek yok, ailen bundan daha kötüsünü yapmaz.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılneden böyle resimler çektirip elin adamına veririsin ki
00 Yorumla
+1 yılNerede paylaşacaksa bizde söylesin
merak ettim şimdi resimleri :D00 YorumlaSen onun basnı nasıl yaktın ki hem bole işlerin sonu düşünülmeden hareket edinilmez ki ya
00 Yorumlaya güzellikle vericek yada polise gidiceksin durumu anlat onlara bir çözüm bulurlar.
00 Yorumla
+1 yılkorkma sadece adli makama gıt yada bır kısıye arat sert bır sekılde korkut.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltehtide boyun eğme git polise şikayet et yoksa cok başın ağrır
13 Yorumla
Soran+1 yılKendi kız kardeşi de var, 3-5 bin verince sokakta bu işleri halleden adamlar da var, ama ne ben zarar görmek istiyorum ne de zarar vermek...
- +1 yıl
höytttt günahsız kişinin günahını alma fikrin bile çok kötü... yapacağın tek şey yaptıklarının arkasında durup evet sevdim yaşadım yaptım diyebilmendir. ama yaşında küçük anacım ya
Soran+1 yılbenim günahım neydi peki? ayrılmak mı suç? hakaretlere dayanamamak mı? tehditlerden bunalmak ve karşındaki insandan bu sebeplerden uzaklaşmak mı suç? evet benim hatam o resimler. ama bildiğim başka bişey de var, bana bişey olursa o adamı yaşatmazlar. Hem bi erkek harbiden adamsa ayrılırken lanet olsun seviyorum dediği insana bunu nasıl yapar? Benim bişey yapıcam yok kimseye, ama zrar görürsem yaparım. biri ayağına baasınca nasıl çekiyorsun, bu da farklı bişey değil.
merak ediyorum o kişi naptı size zarar verdi mi aynı durum şimdi bende de var
00 YorumlaBenim de başımda aynı sorun var yardım edebilecek biri var mı lütfen
02 Yorumla- +1 yıl
Ben de o durumdayim beni eski sevgilim bide yeni evlendiği karisi edio
- 6 ay
Facebook da Tolga Demirbaş var profilinde CEH yazıyor mavi bir amblemi var. sor istersen bakalım ben 6 sene önce yaptırmıştım işlem kurtuldum.
+1 yılTANER AKYASAN=+90 534 896 15 19
TACIZCIDIR, DAĞITALIM LÜTFEN00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerak ettim son durum nedir? şu an beniö başımda da aynı sorun var ve napacağımı bilmiyorum. Kafayı yemek üzereyim
03 Yorumla- +1 yıl
yardima ihtiyac varsa
- +1 yıl
@Nurtenhan ne oldu şikayet ettiniz mi? Geçmiş geçmiştir. Şantaja boyun eğmeyin etmediyseniz sikayet nolur bir evvel şikayetinizi yapın. Başkalarının canı yanmasin
polise şikayet et direk
10 YorumlaAllah yardımcın olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen bunu hakettin öyle resimler çekilirsen böyle başına bela alırsın
00 Yorumla
+1 yılHata sende göndermeyecektin
00 Yorumla
+1 yılvermezsen adam değilsin de
00 Yorumlaaklın nerdeydi o pozları verirken.
00 Yorumlaaçık resimlerinizi neden veriyorsunuz anlamam
00 Yorumla- Devamını Gör (17)
Devamını Gör(62)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026