Aile & Toplum Birinde özel fotoğraflarım var. Tehdit ederse ne yapabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Tehtit edilirsem ne yapmalıyım? Bana ulasamazsa tehtit edemez değil mi?Neler başıma gelir? Birinde özel fotoğraflarım var. Tehdit ederse ne yapabilirim? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Oyle bir durumda tehdit santaj yapiyorsa direk o kisiyisavciliga ver ozaman aradiklarinda savcilikdan gorur ebesininkini 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bana yardım eder misin Yorumla bielmanınyarısı +1 yıl Tabi ozele gel Yorumla
Spinozaa1 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 877 cevap paylaştı. Tehdit ederler genelde tehdit edilgine dair ima ya da mesaj alırsan direk suç duyurusunda bulunman dijital materyaller el konulması lazım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bana yardım eder misin Yorumla
priwateman Takip Et Master Yaş: 44 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Internette yayacak kadar kafayi yediyse yayar fakat bunun birde savcilik tarafi var cezasi agir 0 0 Yorumla
RuhuEskimiş Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl En fazla internette başarılarını seyrederiz. O önemli değil de baban seyrederse kötü 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hicbisey yapamaz, onun derdi senden fazlasini almak, tehdit etmek. Senin haberin olmazsa hicbisey yapmakla ugrasmaz. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Nette yayr fotolarını, arkadaşlarına, tanıdıklarına falan gönderir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yüzünün veya vücudundaki herhangi bir detay senin olduğunu kanıtlamıyorsa korkma 0 0 Yorumla
gizliliğeönem Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 88% +1 yıl Yüzün yoksa hiç bişey yapamaz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yardım eder misin Yorumla
senbennn34 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 91% +1 yıl sikayet edersinn bisey yapacagini sanmam 0 0 Yorumla
Live10ur Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 49% +1 yıl En fazla ifşa eder senin haberin bile olmaz bence 0 0 Yorumla
coolantalyalı07 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 874 cevap paylaştı. Polisi araman yeterli 0 0 Yorumla
Anlatdinliyorumcanım Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 424 cevap paylaştı. Yüzün görünüyor mu asıl soru bu olmalı 0 0 Yorumla
THATMAN Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7b cevap paylaştı. Özel fotoğraf neden atlir ki aklım hiç almıyor 0 0 Yorumla
hadihemengidelim Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yat uyu. 0 0 Yorumla
ansızınsessizce08 Takip Et Bilge Yaş: 24 +1 yıl Tehdit edilirse direk şikayet et ve ikiletme bile 0 1 Yorumla ansızınsessizce08 +1 yıl Bu süreci detaylı anlatayım mı Yorumla
blondeaddict Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. Arşiv. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Oyle bir durumda tehdit santaj yapiyorsa direk o kisiyisavciliga ver ozaman aradiklarinda savcilikdan gorur ebesininkini
Bana yardım eder misin
Tabi ozele gel
Tehdit ederler genelde tehdit edilgine dair ima ya da mesaj alırsan direk suç duyurusunda bulunman dijital materyaller el konulması lazım
Bana yardım eder misin
Internette yayacak kadar kafayi yediyse yayar fakat bunun birde savcilik tarafi var cezasi agir
En fazla internette başarılarını seyrederiz. O önemli değil de baban seyrederse kötü
Hicbisey yapamaz, onun derdi senden fazlasini almak, tehdit etmek. Senin haberin olmazsa hicbisey yapmakla ugrasmaz.
Nette yayr fotolarını, arkadaşlarına, tanıdıklarına falan gönderir
Yüzünün veya vücudundaki herhangi bir detay senin olduğunu kanıtlamıyorsa korkma
Yüzün yoksa hiç bişey yapamaz
Yardım eder misin
sikayet edersinn bisey yapacagini sanmam
En fazla ifşa eder senin haberin bile olmaz bence
Polisi araman yeterli
Yüzün görünüyor mu asıl soru bu olmalı
Ederse belasını silersin korkma
Şantaja boyun eğmede ne yaparsan yap
Atmasaydın. Git şikayetçi ol
Dava aç geç ya amağn
Özel fotoğraf neden atlir ki aklım hiç almıyor
Hicbirsey yapamaz, tehdit ederse savcılık olur.
neden tehdit etsin?
Sende kaydını al şikayetçi ol
Polise bildir hallediyorlar.
Nasil gecti onun eline fotolar
İfşa olarak izlerler
Seni tanimayan biri nasil tehtit etsin
Yat uyu.
Tehdit edilirse direk şikayet et ve ikiletme bile
Bu süreci detaylı anlatayım mı
Hicbirsey
Arşiv.
Bişey olmaz