Kendisine güvenmemi sağladı ve özgür irademle fotoğraf attım. Sadece göğüslerim gözüküyor ve fotoğraflarda göğüs uçlarımı emoji ile gizlemiştim.(2 ya da 3 tane fotoğraf attım) Kendisi de boxer ını attı.(2 kere attı) Sonra kendisinden soğudum. Benle buluşmayı teklif etti ancak kabul etmedim. Kabul etmememin sebebi benimle öpüşmek ve çeşitli şeyler yapmak istemesi. Ben kabul etmeyince de adımı çıkarmakla ve fotoğraflarımı büyük gruplara yaymakla tehdit etti. Aynı okuldayız, haftanın 5 günü görüyorum onu. Sizce ne yapmalıyım? Ailem öğrensin istemiyorum, rehber öğretmenimle konuşsam sizce aramızda kalır mı konu? Ayrıca birkaç saat önce, onunla buluşmazsam her şeyin daha kötü olacağını söyledi. Lütfen yardımcı olun.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnladığım kadarıyla liselisin. O yaştaki kötü niyetli erkekler cinsellik için bir-çok şeyi göze alabiliyor maalesef. Kime güvendiğine dikkat etmen gerekiyor. Bazıları yazmış işte fotoğraf atarsan böyle olur falan diye alakası yok benim de lisede sevgilim vardı biz de birbirimize fotoğraf attık ama ikimiz de böyle bir şeyi aklımızdan bile geçirmedik. Karakter meselesi bu.
Senin konuya gelirsek, ondan korkmadığını ve tehdidiyle ilgilenmediğini direkt olarak söylemen lazım. Yüzün zaten görünmüyor. Ayrıca sen de okula onun adını sapık tacizci olarak yayabilirsin. (Ki öyle zaten).
Rehber öğretmenine gideceksin beni taciz ediyor diyeceksin atmadığım fotoğraflarla tehdit ediliyorum diyeceksin. Hem fotoğrafların kendine ait olduğunu inkar edip hem de çocuğun ceza almasını sağlayacaksın. Hayat sana nasıl yaklaşıyorsa sen de ona öyle yaklaş.18 Yorumla
Soran+1 yılfotoğraflarda yüzüm gözükmüyor evet ama, konuşmalarımızı gösterirse ben olduğum anlaşılır. bu yüzden kararsızım
Cevap sahibi+1 yılKararsız mısın? Eğer boyun eğersen sana olacakları anlatayım.
Buluşacaksınız daha fazlasını isteyecek eline daha çok fotoğrafı geçecek ve iş içinden çıkılmaz bir hâl alacak. Bu işin sonu yok.
Okula yayarsa ciddi ceza alır. Bunu göze alacağını sanmıyorum böyle ezik tipler anca telefonda kükrer. En fazla internete verebilir, onunla ilgili de ben yardımcı olabilirim, internetten yok edemem ama kişisel bilgilerin yayılmasını önleyebilirim en azından.
Cevap sahibi+1 yılÖğretmen olayını unutma. Güvendiğin bir öğretmen veya rehber öğretmenine durumu anlat o zaten gerekeni yapar. Bu işler gereken gizlilik içerisinde yürür zaten.
Soran+1 yılwhatsapp'ta ki bir ifşa grubunun resmini attı bana. eğer yayarsa gerçekten yardımcı olabilir misin
Soran+1 yılyanlış anladın, ölsem onunla buluşmam. kararsız olduğum tek nokta ailemle veya öğretmenimle bu konuyu paylaşmak
Cevap sahibi+1 yılE yuh bunun wp grupları da mı varmış? Wp grubuna kimse bir şey yapamaz özel grup sonuçta.
Ama, bunların yayınlandığı web siteleri var diye biliyorum. Kısacası google 'ın erişimi olan bir sitede yayınlanırsa yardımcı olabilirim.
Cevap sahibi+1 yılAilenle paylaşmama durumunu anlayabiliyorum ama öğretmeninle paylaşabilirsin bence. Böyle durumları en kolay öğretmen çözer.
Soran+1 yılteşekkür ederim
En İyi Cevaplar
Mesajlari silme ve avukatimla gorüsecegim de. Eger bir daha beni rahatsiz edersen savciliktan alirsin haberi de. Senin özgür iradenle atmis oldugun fotolari, hic bir sekilde paylasma hakki yok, eger boyle bir paylasim yaparsa kendi ipini cekmis olur.
03 Yorumla
Soran+1 yılne zaman uyarmaya çalışırsam or*** çocuğu sürekli random atıp gülüyor, takmıyor beni
- +1 yıl
Aynen yoruma katılıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenden erotik fotograf isteyen bir erkegin derdi baska ne olabilir sandin ki? Bir de yakin cevrenden birine atmissin, cok buyuk hata yapmissin. Guvenini kazanma cabalari olunca gozunu dort accaktin. Cok yanlis yapmissin. Benimle ilgilenen +40 bir abimiz var 😂 Beni evine falan davet etti, ben kabul etmedim tabi. Gecen durakta otobus beklerken beni aldi gidecegim yere birakti. Yaninda baskalari da vardi, yoksa basbasa arabaya binmeyebilirdim. Neyse, mesela bu guven kazanma taktigi. Baska zaman basbasa bir yere gitmek isteyebilir. O yuzden tetikteyim ona karsi. Bence rehber ogretmeninle konus, o da bu ogrenciyle konussun. Gerekirse disipline gitmekle tehdit etsinler.
00 Yorumla
+1 yılYüzün gözükmüyorsa ve o fotoğrafların hiçbir şekilde sana ait olduğu anlaşılmıyorsa sıkıntı yapma. Ancak sen yine de rehber öğretmenin ile konuş. Aranızda kalacağına dair söz vermesini iste. O şekilde kapatmaya çalış olayın üzerini.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
45Cevap
+1 yılYaşınıza bakıyorum bir de şu yazdıklarınıza , yaşın cidden bir önemi olmadığını tekrar tekrar anlamış oldum. Telefon üzerinden sevgilin dahil olsa o tarz fotoğraflar atılır mı? Atılmaz. Adı üstünde sevgilin , arkadaşın. Eşin değil bugün varlarsa yarın olmama ihtimali olan insanlara bu denli guvenmeyin. Ondan korktuğunu belli edersen üstüne daha çok gelicek ve önünü arkasını kesemeyeceksin. Ondan korkmadığını belli et. Boyun eğme.
12 Yorumla
Soran+1 yılo kadar haklısın ki.. ilk defa böyle bir şey yaptım ve fazlasıyla pişmanım
- +1 yıl
Anladığım kadarı ile lise öğrencisi ve yaşın da 25-29 aralığın da değil. Neyse bu sana güzel bir ders olsun. İlerde zaten cinselliği yaşayacaksın , şu an anlatınca bile ne kadar iğrenç geldi kulağa. Sen goguslerini atıyorsun o boxerini falan... Acele etme , ihtiyacın olabilir , veya yaşamış veya yaşamak da istiyor olabilirsin ama herşey demek cinsellik demek değil. şu an pişman olsan bile bir faydası var mı sana yok. Neyse umarım güzel bir ders olur ve bir daha böyle bir hataya düşmezsin.
- Aşk İlişkileri konusunda 29,3b cevap paylaştı.
+1 yılonunla buluşmazsan hiç bişey yapamaz. korkundan faydalanıyor. mesajları sakın silme ve savcılığa gideceğini aynı okulda oldugunuız için kolayca onu bulcaklarını söyle. tehdit ve şantajın cezasınıda söyle ona. sonucta resimlerde sen oldugun belli değil
03 Yorumla
Soran+1 yılcezasını söyledim ama beni umursamıyor bana bir şey olmaz diyor
- +1 yıl
seni korkutmak için savcıya gitmemen için öyle diyor. elinde onun tehditlerine dair mesajlar varsa ağzına zıcarlar onun ve cevresindede rezil olması cabası kimse ona güvenmez dışlar
- +1 yıl
rehber öğretmenin bayansa sana tam destek verir kimseye anlatmaz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılPolise git durumun gozli oldugu belirt. Bir hata yaptim de Şu an trhdit ediliyorum oraya senle bir sivil polis gelicek
16 Yorumla
Soran+1 yılmantıklı ama ailemin öğrenmesini istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılSen durumu izah et onlar yardimci olur sana arkadasimda yapmisti bir kiz arkadasim ailesine soylememislerdi tehdit edeninde sctilar azgna
Soran+1 yılçok teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılBen bir hata yapip bir kac foto attim dersin simdide beni surekli tehdit ediyor bulusmaya cagirdi gitmezsem tehdit ediyor de bak onu napiyolar seyret sonra
Soran+1 yılçok sağol
Cevap sahibi+1 yılIstanbuldami yasiyisun sen
+1 yılSen sıkayet edecegını soyle. Poöis e gıdecegıni. Bunun cezası buyuk bılıyosun degıl mı.. Hayatı bıter. Korkma. Korktugunu belli eder onun istesıklerını yaparsan arkası kesilmez. Rehber ogretmenıne de soyleyebılırsın uyarı için. Ogretmene guvenmeyıp kıme guvenıcen.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Asla taviz verme sen olduğun anlaşılır mı ki bence resti çek iftira atıyor de rahatsız ediyor beni dersin asla dediklerini yapma ne olacaksa olsun benim ailem beni affeder ama senin de adın çıkar de
05 Yorumla
Soran+1 yılkonuşmalardan ben olduğumu ispatlama ihtimali yüksek
Soran+1 yılınstagramdan konuştuk, istese ispatlayabilir
- +1 yıl
Konuşmanı ispatlasın resimleri ispatlayabilir mi sence ayrıca senden daha çok o zarar görür bu olayın mağduru sensin bu unutulur ama onun karaktersizliği unutulmaz sana diyorum taviz verme resti çek öküze seni korkutamadığını anlayınca bir bok yapamaz yayarsa kendi başı yanar
+1 yılÖncelikle birilerine kendini teşhir edecek fotoğraflar atmayın. Herşey bu kadar ucuz olmamalı. Eğer fotoları yayarsa şikayetçi ol gidip. Ama öncesinde bu kişiyi açıkça tehdit et.
10 Yorumla
+1 yılKendisini korkutmak gibi başka bir seçenekte var tabii ama bunu vahşi ve gaddar bir hareket olarak gördükleri için insanlar, bunu hayata geçirebilir miyiz bilmiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılher seçeneği gözden geçiriyorum :(
Aşk İlişkileri konusunda 637 cevap paylaştı. Şantajın nasıl bir suç olduğunu cezasını söyle. Bunun için polise gitmekten çekinmeyeceğini annene bunu söyleyip attığı mesajları polise delil olarak verebilecegini söyle.
00 Yorumlarehber öğretmeninle konuş uzman kişiler onlar kimseye de güvenme atacaksan dahi yüzün fotoda olmasın bu attığın fotoda yüzün yoksa o kadar dert etme amacı daha çok almak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLiseliler de mi nude atıyor artık :D Sen de onu tehdit et kendisini bir daha rahatsız edersen şikayetçi olacağını ondan korkmadığını falan söyle umursamıyor gibi görünürsen elindekilerin değeri biter onun için
00 YorumlaNumarasını ver bizde onu tehdit edelim savcılığa vermekle
02 Yorumla
Soran+1 yılkeşke o kadar kolay olsa
İstediklerini yaptırmak için altı boş bir tehditte olabilir. Her ihtimale karşı rehber öğretmeninle görüş bence kimseye söyleyeceğini sanmıyorum.
00 Yorumla
+1 yılBen anlamyorum benim ciplak fotom telde hic olmadi kimseye ne attim necektim. Bir insan niye ciplak fotografini ceker paylasir hastaca.
00 YorumlaŞikayetçi olacağını söyle. Bırak yaysın yiyorsa bir tarafı yiyorsa. Güzel ceza alır.
04 Yorumla
Soran+1 yılsöyledim. kendi iradenle attın seni zorlamadım, bana hiçbir şey olmaz dedi. madem buluşmuyorsun, görürsün sen o zaman dedi :(
- +1 yıl
FOtoyu kendi iradenle atmış olabilirsin ama ortada şantaj tehdit var. Cezayı da bu yüzden alır. Görüntüyü isteyerek verip vermediğinin bir önemi yok. Açıp güzelce araştırsın mal. Geri adım atma. Attığı mesajlarla diret git karakola. Arasınlar onu bir sçsın altına. Korktuğunu gördüğü için öyle. Bir telefonla çözülür iş merak etme.
Soran+1 yılailemin haberi olmadan çözmemin imkanı var mı :(
+1 yılKendi iradenle atman onun yayma hakkı olduğunu göstermez. Sen de onu tehdit et. Ayrıca suç sende de.
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
+1 yılOlundum
- yardımcı
Yapmadan önce düşünseydin 😂01 Yorumla
Soran+1 yılkomiksin
+1 yılSavcılığa gideceğini söyle muhtemelen liseli ergenlersiniz korkar
08 Yorumla
Soran+1 yılkendi iradenle attığın için bana bir şey olmaz dedi. doğru mu?
- +1 yıl
Tehdit ve şantaji hesaba katmıyor anlaşılan arkadaş?
Soran+1 yılşantajın ne olduğunu ve cezasını attım ama kendi iradenle attın bana bir şey olmaz dedi
- +1 yıl
Peki buna savcılık karar versin de git savcılığa seni korkutup istediğini yaptırmaya calışıyor sakin inanma elinden geleni ardına koyma ben savcilığa gidiyorum kim daha zararlı çıkacak görürsün de o zaman anlarsin
Soran+1 yılailemin haberinin olmasını istemiyorum. en azından belli bir noktaya kadar. eğer dayanamayacak noktaya gelirsem ailemi bilgilendiririm zaten ama, şu anlık istemiyorum. verebileceğin başka bir tavsiye var mı acaba:(
- +1 yıl
Güzel kardeşim şunu düşün bunu yapan insan dediğini yaptığında onunda kaydını alır bu sefer daha farklı seyler talep eder ailenin öğrenmeside bunun yaninda sinek ısırığı kalır emin ol çocuğu gercekten tehdit et savcılıga git ailen girerse de girsin işin içine boşver bir yerde sana destek olmak zorundalar zaten o fırlamaya haddini bildirin bugün bu yaşında sana bunu yapan yarin ilerde kimlere neler yapar
- +1 yıl
Kendini kullandirma daha fazla pisman olmak istemiyorsan
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Savciliga suc duyurusunda bulunucagini soyle o serefsize.
02 Yorumla
Soran+1 yılsöyledim ama devam ediyor. kendi irademle attığım için kendisine bir şey olmayacağını söylüyor
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yandın kızım bende aynı şeyle tehdit edildim ve herif aileme kadar ulaştı gerisini sen düşün
00 Yorumla
+1 yılYapmışsın yapacağını😔ama yüzün görünmüyorsa sıkıntı yapma
00 YorumlaBen senı erkek sanmıştım. Eger hala oyle oldugunu dusunuyorsan bu seyı yapmazssın, bende de boxerlı resmın var yanı bu da senı kuçultur de. Olmadı onu bı sokak arasında sıkıstır
00 Yorumla
+1 yılRehber hocanla görüş de pek bir şey olacağını sanmıyorum
00 Yorumla
+1 yıltehditleri ss al ve güvendiğin bir öğretmenin yanına git..
01 Yorumla
Soran+1 yılhiçbirine güvenmiyorum
olması gereken bu zaten yoksa adam olacağınız da yok gibi..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Msjlarla savcılığa suç duyurusunda bulunuyorum de bundan sonra avukatımla konuşursun de gec uzatma muhabbeti
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZorbacı yani. Yüzün gözükmüyorsa telaşlanmana gerek yok. Ayrıca korkma o kim ki
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYazdıklarını delil olarak sakla 18 yaşından küçüksen ceza alabileceğini söyle. Bende mahkemeye veririm falan de polis vs
- Aşk İlişkileri konusunda 912 cevap paylaştı.
+1 yılLisede misin ayol?
Hem yüzün görünmüyorsa korkma ayol02 Yorumla
Soran+1 yılgözükmüyor ama ya adımı yaymayı becerirse?
- +1 yıl
Onu becermek için fotoya gerek yok ayol
+1 yılMesajlarını kaydediyorum de. Tehditten hem okulda hem mahkemede ceza alir
010 Yorumla
Soran+1 yılsöyledim ama inatla devam ediyor. ben de senin yazdıklarını kaydediyorum dedi
- +1 yıl
Sıkma canini. En ufak bir şey yaparsa git polise.
- +1 yıl
Korkma. Bunu yaparsan seni yarın onunla da tehdit eder. Eğer bu okulda duyulursa sen degil o rezil olur
- +1 yıl
Sapık damgası yer
Soran+1 yılçok sağol
- +1 yıl
Gerekirse gidip dövelim şunu. Korkma. Millet öğrenirse o daha çok rezil olur
Soran+1 yılona olabildiğince belli etmiyorum ama, okulda adımın yayılmasından korkuyorum. o bu sene gidiyor ama ben daha burdayım :(
- +1 yıl
Olsun. Resim atmayan yok ki
- +1 yıl
Ama şu kesin. Istediğini verirsem seni bu defa onunla tehdit eder. Hatta belki bekaretini de alir
Alıyosun yanına büyükleri çocuğun kulağını çekiyolar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYayilirsa çok büyük olaylar olabilir suç sende bu arada ne b. kuma yaptın yav
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPolise sikayet edersen basina gelecekleri bilmiyo heralde cahil cocuk
02 Yorumla
Soran+1 yılşantajın ne olduğunu ve cezasının ne olduğunu söyledim. 12. sınıfım bana bir şey olmaz ve kendi iradenle attığın için bana bir şey olmaz dedi. doğru mu?
Cevap sahibi+1 yılYanlis, g. tüne jop sokarlarkende bisey olmaz diyebilecek mi acaba
+1 yılBen de çok benzer bir durum yaşıyorum yardımcı olabilir misiniz?
00 YorumlaSende ona seni savcilaha veriririm hayatin biter de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılya siz ergenler yazik ya valla hic bir halt yiyemez merak etme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı.
u +1 yılREhber ogretmende saklı kalır ve ıse yarar
16 Yorumla
Soran+1 yılsaklı kalır mı emin misin
- +1 yıl
Rehber öğretmen bayansa usulune uygun hareket eder
Soran+1 yılkadın ama ne bileyim güvenemiyorum. hiç konuşmuşluğum yok..
- +1 yıl
Baska da kımse yok o kişiye yqzısmaları cimere atacagım diyerek korkut
Soran+1 yılcimer ne
- +1 yıl
Sanal ortamdan gereklı mercılere sıkayet
Gizli Üye(30-35)+1 yılOgretmenlere herseyi anlatcagini soyle. korkar siler. lise mi bu
02 Yorumla
Soran+1 yılevet öyle, korkacağından pek emin değilim
Cevap sahibi+1 yılLise kac
+1 yılSiz malsınız o da piçç
00 Yorumla
+1 yılZamanında yediğin hurmalar şimdi g. tünü tırmalar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılYüzün gözükmüyorsa korkacak bişey yok bence...
09 Yorumla
Soran+1 yılemin misin
- +1 yıl
Tabiki eminim yeryüzünde 7 milyar insan yaşıyor bunun 3.5 milyarı kadın desek bu göğüslerin sana ait olabileceğini nasıl ispat edebilecek. Üstelik bütün memeler birbirine benziyorken 😊
Soran+1 yılkonuşmalarımızdan ben olduğumu ispatlama ihtimali var :(
- +1 yıl
Asla buna cesaret edemez ayrıca sen de onun konuşmalarını ekran fotosu alıp göster böyle bir şey yaparsan savcılığa gideceğim de..
- +1 yıl
Rica ederim canım asla korkma ve koktuğunu da belli etme onun bu tehdit ettiği şey bir suçtur kolay kolay cesaret edemez merak etme. profilim açık istersen ordan yazabilirsin yardımcı olmaya çalışacağım gerçekten 😊
Soran+1 yılşu an o kadar berbat bir ruh hali içerisindeyim ki, anlatamam :( çok sağol
- +1 yıl
Ne zaman istersen bana yazabilirsin tüm içtenliğimle yardımcı olmaya çalışacağım gerçekten merak etme ☺
Soran+1 yılteşekkür ederim <3
Savcılığa vereceğini söyle
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı.
+1 yılRehberlikçiye yansırsa konu büyür
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Polise gidip şikayetçi olacağını söyle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yüzün görünmüyor ise sorun yok
00 Yorumlaboş tehtidler kanma şikayet et
01 Yorumla
Soran+1 yılemin miyiz
Gizli Üye(36-45)+1 yılHavlayan it ısırmaz derler. Korkma blöf yapıyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılumarım
+1 yılbu tipleri nerden bukursunuz biomemki
00 YorumlaYaşlar kaç
10 Yorumla
+1 yılZevkten kudururken dusuncektin onu
00 YorumlaGitme erkekse suylesın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkarşındaki karaktersiz biri
02 Yorumla
Soran+1 yılgeç oldu ama anladım
Cevap sahibi+1 yılgeçmiş olsun
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. go to Polis
01 Yorumla
Soran+1 yılsağol ya
+1 yılYüzün görünüyor mu
00 Yorumla
+1 yılŞikayetçi ol.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHem resım atıyorsun hem yok dıyorsun. Amac ne
02 Yorumla
Soran+1 yılsende mi ya
Cevap sahibi+1 yılDoğrusu bu. Atıyorsan katlanıcaksın.
Gizli Üye(25-29)+1 yılyüzün gözüküyor mu
03 Yorumla
Soran+1 yılhayır gözükmüyor
Cevap sahibi+1 yılniye sıkıntı yapıyorsun ki kim bilecek
Soran+1 yılama istese ben olduğumu kanıtlayabilir
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bisey yapamaz
02 Yorumla
Soran+1 yılemin misin
+1 yılSonuç ne oldu
00 Yorumla
+1 yılYa offff dikkat et
00 YorumlaKaç yaşındasın?