Sevgilimle en yakın arkadaşım arasında bir şeylerin olduğunu düşünüyorum. Yardımcı olur musunuz kafam çok bulanık?

Sevgilimle çıkalı daha 4 ay oldu fakat 2 senedir aynı sınıftayız ve birbirimize sadıktık başkasında gözümüz yoktu yani. Benim en buradaki en yakın arkadaşımda bizim sınıfta ve sürekli beraberiz. Bir gün sevgilimle yakın arkadaşıma gittik ve araları çok samimi değildi. Eskiden samimiydi fakat kız sevgilim olmadığı için karışamıyordum. En yakın arkadaşım alkol alıp, kendi memleketinden bir kızı unutamadığını ve bu konuda yardım istediğini söyledi. Sevgilim şöyle yap böyle yap engelle vb. tarzı akıl verdi ve işin garip kısmı bundan sonra başlıyor. Bir gün evde kağıt oynarken yakın arkadaşım şaka yaptı ve hepimiz gülmeye başladık ondan sonra arkadaşımın evinde kalan kız yakın arkadaşımla şakalaşmaya başlayınca sevgilimin suratı kısa süreliğine düştü. Ben gördüm tabi bunu ses çıkartmadım. Başka bir gün yine kart oynarken yine aynısı oldu ve benim içime şüphe düştü. Daha sonra ki günlerde sevgilim normalde yolda yürürken hep koluma girer fakat bu sefer ben yakın arkadaşımla yürürken ikimizinde koluna girdi ve ben bundan aşırı şekilde rahatsız oldum. Aynı gün içinde sevgilime bu durumdan bahsettim daha dikkatli olacağını söyledi ve o konuyu öyle kapattık ama benim içimde hala sıkıntı vardı. Bir gün yakın arkadaşım alkol alıp beni dışarı çağırdı ve sevgilimin kendi evine gelmesini istemediğini söyledi. O gün yakın arkadaşımın telefonundan sevgilimle olan konuşmalarına baktım. Ekran görüntüsü alıp kendimden sevgilime attım. Deli gibi kıskanmıştım. Sevgilim hemen sen nasıl böyle düşünürsün kendine gel beni tanımıyor musun yok öyle bir şey falan hemen savunmaya geçti. Bende öyle bir şey düşündüğümü söyleyemeyip sadece aralarındaki samimiyeti kıskandığımı söyledim ama inanmadı ve haklı olarak ona güvenmediğimi düşündü. İlişkiye ara vermek istedi ve ertesi gün helallik istedi. Sizce bunları sevgilime açıklasam mı? Kafam çok karışık. Hala samimiyetini kıskandığımı mı söylesem yoksa anlatsam mı bunları tek tek? Son 3 ayımız var ve her etkinlikte birlikteyiz.
Sevgilimle en yakın arkadaşım arasında bir şeylerin olduğunu düşünüyorum. Yardımcı olur musunuz kafam çok bulanık?