En yakın arkadaşımla aramızda bişey var gibi?

bizim büyük bi arkadas grubumuz var ve bu bahsettigim cocuk en yakın erkek arkadaşlarımdan birisi. bu cocuga emre diyelim. emreyle ben normalde gun icinde konusuruz yazısırız ama cok sık değil. bi anda çok fazla konusmaya basladık. sabahları gunaydın mesajları atiyordu bana. sonrasinda tum gun konusmaya basladık ve konusmalar bi anda canımlı cicimli oldu. ara sira naz yaptim yuz vermedim ama ara sira ben de oyle canımlı cicimli konustum. ama biz boyle konustukca eğer sevgili olursak ve sonrasında ayrılırsak arkadaslıgımızın biteceğinden ve arkadas grubumuzun dağılacağından korktuk. ikimiz de hicbiseyden emin olmadığımız icin en yakın arkadaslarımızdan birine danıstık ve bize emin değilsek biseye baslamamamızı soyledi, ki haklı. sonrasında biz hicbir sey olmamıs gibi davranalım dedik. ama tabii ki de bi anda askım bebeğim derken kanka demeye gecmek de tuhaf oluyor. her neyse biz emreyle yeni yeni flörtken bana bi cocuk yazıyodu bu cocuga da ali diyelim. emre bunu gormustu ve alttan alttan rahatsız oldugunu belli etmisti. ben de hesabımdan cıkarmıstım aliyi. sonrasında bizim emreyle flort kaldıgımız son gunun akssmı arkadaslarımla alinin calıstıgı yere gittik.(alinin orfa calıstıgını bilmiyoduk) her neyse o aksam emre ve benim flört donemim bitti. ve ali bana istek attı. ben de inat olsun diye kabul ettim ve konustum, aynı anda bir sürü erkek yazmaya istek atmaya basladı ama diğerlerne dönmedim reddettm. sonrasında aliyle konusurken yazdığı bi mesajı st attım (ismi görünmeyecek sekilde) ve emrenin gruptaki en yakın arkadasi storyme bu kim falan yazdı, asla soylemedim ama konuyu degismeme ragmen konuyu o storye getirip durdu. daha sonra arkadaslarla ortamda ali konusu açıldı ve bunu diğer erkek arkadaslarım emrenin yanında söylemisler. diğrr gun otobusteydik ve özellikle emre gelip yanıma oturdu. ali o sırada bana mesaj atiyodu ve bakti ne konusuyon bana da göster dedı. sanane ya dedim kapattım (o gun aliye soguk yapmaya baslamıstım ve ortamda konusu gecmisti) sonrsdında otobuste temasımız cok yakındı baya yapıstı dibime. el ele falan tutusuyoduk az daha. ama cok soguk konustum triplendim baya. diğrr gün sınavda emre ben ve ali aynı sınıfa düstük. emre bana calıstın mı falan dedi. cok değil dedim, iyi ali kopya verir sana dedi. gun icinde hala yazısıyoruz Şu an ustten bana snap atiyor. ben emre diye bahsettiğim çocuğu çok seviyorum. napacagim ben bu cocukla olmak icin. arkadasım olmasını istemiyorum sevgili olalim istiyorum. nolur taktik verin😞😞😞

En yakın arkadaşımla aramızda bişey var gibi?