Sevgilimin en yakın arkadaşı kafamı karıştırıyor..

1 buçuk yıllık ilişkim var.sevgilimin çocukluk arkadaşı (erkek) bazen benimle saatlerce konuşur, dertleşir. kendisi çok şakacı esprili eğlenceli biri olduğu için ister istemez sürekli onunla konuşmak istiyorm. ama zaman geçtikçe daha da bağlanmaya başladım. mesela doğum günümde facebook' da duvarıma doğum günü mesajı yazmıştı. daha önce sevgilimin doğum gününü bile bu şekilde kutlamamıştı. buda kafamın karışmasına sebep oldu. kendime hakim olamıyorum ister istemez onun profiline girip resimlerine bakıyordum ama gizlilik koymuş. gizliliği kaldırmasını rica ettim ' neyine bakcan ya' diyip espriye bağlamaya çalıştı... hislerim daha öteye giderse sevgilimin yüzüne bakıcak halim kalmaz.. sizce ne yapmalıyım ?
Güncellemeler
+1 yıl
Sorumu tamamiyle yanlış anlayanlar var, bu düzenlemeyi onlar için yapıyorum. Ben sevgilime aşığım. Onun en yakın arkadaşına gelince, aslında soruda tam olarak belirtemedim ama sormak istediğim şu ; bu çocuk benimle gittikçe yakınlışırsa, bu durumu sevgilime nasıl anlatırım. Arkadaşlıklarının bozulmaması için nasıl davranmalıyım.
Sevgilimin en yakın arkadaşı kafamı karıştırıyor..