Aile & Toplum En yakın arkadaşı sacmalıgı? ecenazkaya22 Takip Et Xper 1 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben arkadaş bize gel oturalım dedim isim var dedi sonra sabahına en yakın arkadaşı çağırdı gitmek zorundayım başka zaman oturam dedi Sizler mesala birisi sizi cagırcak ya benim yakın arkadaşı cagırdı ona gıdecem mi dersiniz Yoksa ilk kime söz verdiyseniz ona mı gidersiniz? Güncellemeler+1 yıl Bizde yakın arkadaş sayılırız En yakın arkadaşı sacmalıgı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Biscolatagirl Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl İlk kime söz verdiysem ona giderim. Bir sonraki arkadaşımla sözleşmek toplum deyiminde öncekini ekmek oluyor. Açıkçası ekildiğim bir buluşmada 2. yi gerçekleştirmezdim.😌 1 2 Yorumla ecenazkaya22 +1 yıl En iyisi 🥰 Biscolatagirl +1 yıl 🌹🌸
Emre65t Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl İlk kime söz verirsem ona giderim 0 2 Yorumla ecenazkaya22 +1 yıl Aynen olması gereken bu zaten Yorumla Emre65t +1 yıl Bunun için yakın veya uzak arkadaş olmasina gerek yok bence Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İlk kime söz verdiysem ona giderim. Bir sonraki arkadaşımla sözleşmek toplum deyiminde öncekini ekmek oluyor. Açıkçası ekildiğim bir buluşmada 2. yi gerçekleştirmezdim.😌
En iyisi 🥰
🌹🌸
İlk kime söz verirsem ona giderim
Aynen olması gereken bu zaten
Bunun için yakın veya uzak arkadaş olmasina gerek yok bence