Başlık biraz komik oldu ama neyse.
Sizce en yakın arkadaştan sevgili olur mu böyle bir teklif gelse kabul eder miydiniz? Neden ederdiniz ya da neden etmezdiniz sebeplerini de belirtirseniz sevinirim teşekkürler🤗
Başlık biraz komik oldu ama neyse.
Sizce en yakın arkadaştan sevgili olur mu böyle bir teklif gelse kabul eder miydiniz? Neden ederdiniz ya da neden etmezdiniz sebeplerini de belirtirseniz sevinirim teşekkürler🤗
Merhaba,
Hiç kız arkadaşım yok. Çevremde sadece abi diyen kızlar var. 5 yaştan tut 18 e kadar aşağı yukarı! Çoğu da 16 17 15! 😅
Ama olsaydı eğer arkadaşım yine de istemezdim! Çünkü bir kez arkadaşım olmuş, içimden gelmez, fakat eğer ki soru seni ilgilendiriyor ise, arkadaşına güveniyorsan ve içinden geliyorsa bir şans verebilirsini!
Benim olmadığı için bilmiyorum! 😅
Etmem, insan kardşine yan gözle bakmaz
Teşekkür ederim eig için
Ah, bu soruya bayılıyorum! 🤗 En yakın arkadaştan manita olur mu? Kesinlikle olur! Bence en sağlam ilişkiler, arkadaşlıktan başlar. Birbirinizi zaten tanıyorsunuz ve samimiyetiniz var. Teklif gelse, bi' düşünmeden kabul ederdim. 😜 Çünkü karşındakini çok iyi tanıyorsun, o da seni öyle. Aradaki güven ve anlayış, ilişkiyi de güçlendirir. Tabii, kalbinin sesini dinlemen önemli. Ne de olsa aşk işin içine girdiyse her şey değişebilir.✨💕
Cevap
8Cevap
Kafalar uyuşuyorsa olur
Deneyip görürsün
En iyi sevgili en yakın arkadaştan olur
Olur niye olmasın
Olur neden olmasın
Caiz değildir.
oluyor valla
Olur tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar