Sevgilimin en yakın arkadaşıyla?

1 senedir beraberiz sevgilimle çok yakın bi arkadaşı var tek arkadaşı kardeş gibiler 15 senelik arkadaşlıkları var. arkadaşıyla bir kaç kez konuşmuştuk çok kısa tanışıklığımız var. geçen günlerde arkadaşına mesaj atıp sevgilimin yanında olup olmadığını sordum ayrıldık az önce birazdan eve geçer yazdı teşekkür ettim bu kadar konuştuk. daha sonra sevgilimle konuşurken arkadaşınla konuştuk dedim kıskandı sanırım arkadaşından çok kıskanıyor beni söylemese de, ters tepki verdi küfür falan etti baya sinirlendi kavga ettik daha sonra konuyu kapatmıştık ama bi kaç gün geçti yine tartıştık o da bu konuyu açtı. küstük dünden önce. bende dün gece fake hesaptan onun arkadaşına mesaj attım biraz konuştuk işimin ortasındaydım gibi bişey dedi işini mi böldüm dedim hayır güzel zamanlama diyebiliriz dedi sonra biraz sohbet ettik o konularda. sonra bu konuları konuşmam gereken en son kişi sensin dedim kimsin bilmiyorum dedi tanışıyoruz dedim sanmıyorum dedi ipucu ver falan dedi konuşmamız çok yanlış ama sana ilgim var sanırım gibi bişey dedim kim olduğunu tahmin edebiliyorum sanırım dedi bi harf söyledi ve baş harfi bu hatta dedi yanlış söylemişti hayır dedim ikinci harfi bu olabilir mi dedi evet dedim doğruydu. yok artık:D dedi. evet:D dedim. hiç beklemiyodum ama çok hoşsun dedi konuştuk derin konulara girdik fotoğraf gönderdik birbirimize güzel olduğunu biliyodum ama bu kadar tahmin etmiyodum dedi sabaha kadar konuştuk onun da sevgilisi var bende tanıyorum konuşma bitince sohbeti silelim dedim bence de dedi ikimiz de sildik her şey birden oldu ben kendi sevgilime kızdım o yüzden konuştum o neden böyle yaptı hem sevgilisi varken hem de sevgilim en yakın arkadaşıyken sonu nereye gider bunun sevgilimle hala konuşmuyoruz küsüz kavga ettiğimiz için. çok kötü hissediyorum ama bi an öyle yaptım sinirlendim sevgilim de benimle ilgilenmiyor soğuk davranıyor eskisi gibi değiliz ayrılmak istemiyorum gerçekten seviyorum ama bilmiyorum sonu nereye gider:/
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar ben üzüldüm pişman oldum, bunu yapmamız doğru değil bence dedim ama o ''bu gece benimlesin unut onu'' dedi hiç umursamıyordu ne kendi sevgilisini ne de arkadaşını rüyama bile girdi çok üzülüyorum nolucak böyle..
Sevgilimin en yakın arkadaşıyla?