Aradan uzun zaman geçti niye yazdın, ne yapmaya çalışıyosun diyebilirsin. Açıkçası ne yazacagimi bilmiyorum bunun planını yapmadım. İçimden geçenleri yazicam. Seni bilmiyorum ne hissediyorsun, ne. istiyorsun, başka biri var mı bilmiyorum. Ben ayrildigimizdan beri düşünüyorum kim haklı kim haksız belki ikimizinde hataları var. Ama bazı hatalar telafi etmek için var. Bana göre bizim ilişkimiz ikinci bir şansı hak ediyor. Bu zamana kadar hep sen adım attın ve ben şimdi herşeyi göze alıp dediğin lafları unutup sana bir adım atıyorum. Ben eski ilişkilerime asla dönmem çünkü eski. Ama sen farklısın bilmiyorum belki uzun zaman geçirdik belki bütün ilklerimi seninle yaşadım o yüzden bilmiyorum. Cok üzüldüm ve artık üzülmek istemiyorum. Benim gururum Aşkımdan büyüktür ama bu sefer Aşkım büyükmüş anladım. Bu yazıyı herşeyi göze alarak yazıyorum iyisiyle kötüsüyle. Senin bütün cevaplarına hazırlıklı olarak olumlu veya olumsuz. Mutluyum çünkü keşke demiycem. Cevabın olumsuzda olsa Hayatımda ilk defa İYİKİ diyecem...
YARDIM!! Kendimi kötü hissediyorum ne yapıcağımi bilmiyorum:((( aşağıdaki yazıyı yazmıştım. Galiba KALBİM ACIYOR?
şöyle yapalım diyelim ki bankada 86.400 TL paran var ve bir hırsız bunun 10 tlsini çalıyor sadece bir 10. tl için geriye kalan 86.390 tlyi harcamazsin dimi bir gundede 86.400 saniyen var 10 saniyelik iş için bütün gününü harcamaya değermi?
Nerdeyse aynısını bende yaptım nerde senin gibi kız ya neden bunca hayali haketmeyen bir kız çıktı ki karşıma ve ben bile bile pesinden kostum hatalı olmadığım halde yinede sonuc fiyasko oldu
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Bunlarin totolari tavan kardesim sen uzulme sakin. Rabbim iyisini guzelini karsina cikaracak degmez boyle insanlara. Keyfine bak sen. Bu yazdiklarina deger insan elbet cikar karsina bende yasadim ondan biliyorum zamanla gececek uzulme
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > YARDIM!! Kendimi kötü hissediyorum ne yapıcağımi bilmiyorum:((( aşağıdaki yazıyı yazmıştım. Galiba KALBİM ACIYOR?
En İyi Cevaplar