Kendimi çok kötü hissediyorum sizce ne yapmalıyım?

Arkadaşlar ben bir hata yaptım, çok kötü bir hata. Evlendiğimde zayıftım ama sonradan sürekli ye iç ye iç ne diyet ne spor sonunda obez oldum. Bu şekilde yaşamayı da hak etmediğimi düşünüyorum. Eşim bununla ilgili bir şey demiyor, ilk zamanlarda sağlığına dikkat et senin için diyorum vs diye uyarıyordu ama şu an bir şey demiyor ama beni böyle sevmediğini düşünüyorum, ilk zamanlar çok ilgiliydi çok yaklaşırdı şimdiyse cinsel hayatımız bile eskisi gibi değil, ama bir şey de demiyor. Mecburiyetten bana katlanıyormuş gibi hissediyorum. Ama ben hak etmiyorum onu, hem mecbur da değil zaten benim gibi biriyle olmaya, zayıf ve sağlıklı olanı varken şişman kendine bakmayanı napsın. Ha diyet yap spor yap diyecek olursanız yapsam da eskisi gibi 50-60 kilolarda olmayacağım ben hiçbir zaman artık, o kadar zayıflayabileceğimi düşünmüyorum. Hem böyle birsürü sağlık sorunum da çıkar yakında, hem daha çekicisi hem de daha sorunsuzu varken neden benim kahrımı çeksin benimle uğraşsın ki. Sizce ne yapmalıyım kafam çok karışık

Kendimi çok kötü hissediyorum sizce ne yapmalıyım?