25 yaşıma geldim. Hiç sevgilim dahi olmadı. Flört desem o da flört sayılmazdı zaten benimle dalga geçildi. Çirkin biri değilim beğeniliyorum, ama ilişki konusunda kendimi inanılmaz geri planda tuttum hayatta o ne der bu ne der kendime laf ettirmem gibisinden. Sonra bir baktım zaman geçmiş ben hayatta etkinliğimi sağlayamıyorum ve iyice üzülüyorum. Yaşıtlarım kaç kişiyle sevgililik atlatmış yaşamış görmüş geçirmiş ben saf gibi ortada kaldım hayatta. Bu durum beni iyiden iyiye üzüyor bazen yaşamak bile istemiyorum. Ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
burada seninle ayni duygulari paylasan bircok insan var ve kendine bu sansi ver , her iliskide niyetleri iyiye ve kotuye kullananlar olcaktir bunu goz ardi etme ve bi iliskinin sana biseyler katmasina izin ver vee baktin sana iyi gelmiyor iliskiyi surdurme🙏🏻
yaşadığım durum ve çevre bunlara pek elverişli değil ki hep böyle çevre baskısı çok insanların tek istediği benim ot gibi yaşamam onların işine gelen bu kimseye zararım da yok ama bi sevgili yapsam sanki herkes bana düşman olacak gibi hep açığımı arıyorlar, bu nasıl bir psikoloji yaşamayan asla bilemez
Siteden biriyle flort etsen ve iletisimi site uzerinden kurarsan bunu cevren nasil bilcek ve baski yapcak ki? Ben sana burdan tanistigin insanla ev adresini ver demiyorum ki , kiiiii ben senin yerinde olsam telefon numarami bile vermem..
bunlarin cogu sapik maleseef
çok iyi dedin bu arada sağ ol bunu söylediğin için de, buradan flört sevgili yapsam nolcak yapmasam nolcak gerçekte karşıma alıp gözlerine doya doya bakamadıktan sevemedikten ilgilenemedikten sonra ne önemi var zaten ben zaten böyle şeylere uzağım...
Son dusuncemi paylasim , burdan kendine bu sansi verirsen kimin sapik kimin normal oldugunu guvenli bi sekilde anlaman icin ilk adimi atmis olursun, eger sen ilk tanistigin insanla karsina alip gozlerine doya doya bakacagini zannediyorsan tehlikeli sularda yuzersin benden soylemesi, burada normal insanlarda kesinlikle var az da olsa ,
Ornek olarak , sen diyorsun ki ben hizli araba kullanmak istiyorum.
Bi tane dengesizde sana arabasini verdi ,
Sen muhtemelen o istedigin hiza ulasamadan kaza yapmis olcaksin cunki sureci tamamlamadin. Ilk once teorisi var sonra kursu var …
Bu arada son olarak sunu soylemek isterim. Her kazadan birsey ogrenirsin kazadan sonra hayatta kalirsan..
Emniyet kemeri can kurtarir!
Merhaba üzülme lütfen konuşmak anlatmak dertleşmek istermisn iyi geleceğini düşünüyorum
üzerimde kötü fesat gözler var ben ot gibi yaşadımmı iyiler seslerini çıkarmıyorlar ama ben bi sevgili yapsam benim ailemle aramı bozmak isteyecek kadar bildiğim bilmediğim bir sürü insan müsveddeleri var ayrıca açığımı arıyorlar bulamıyorlar bulsalar gözümün yaşına bakmaz yayarlar acımıyorlar kötülüğüm olmadı ama çok kötü insanlarla dolu çevrem çok fesat kemgöz var :(:(:(
Daha az önyargılı olup hayata karış ilişkilere daha açık ol
ya öyleyim ama insanların kötü kötü bakışları fesatlıklarından çok kötü etkileniyorum geceleri o niye öyle dedi yaptı diyip diyip uyuyamıyorum hassas biriyim de ama :( ben hep üzülen tarafım hayatta bi türlü üzemedim gitti
Birini üzmek istemen saçma kimseyi üzme zaten ama üzülmemek için etrafı memnun etmek içinde yaşama bı hayatın var onuda mutlu olacağım şekilde yaşamaya çalış seni tutan neyse onu çözmeye odaklan
ama işte mutlu olmamı istemiyorlar istediğimi yapmamı istemiyorlar onların istedikleri ben ot gibi yaşayayım sevgilim olursa acayip açığımı arayacaklar ve canımı sıkmak için uğraşacaklar böyle bir çevrede yaşıyorum maalesef değiştiremiyorum bilmediğim diyarlarada gidemem ki istediğim huzurlu kendimce mutlu bir hayat ama üzerimde çok kötü gözler var fesat hain gözler var :(
O çevreyi değiştirmekle başla önce zor gelsede bı sure sonra bunun artılarını görmeye başlarsın eğer bunu yapamiyosan kafa yapini değiştirip kendin için yaşamaya baslamalisin bu şekilde sadece izlersin hayati
Sevgililik atlatmış olmak tecrübe mi oluyor
illa ki öyle ama ilişkiler konusunda kendini deniyorsun yaşıyorsun işte bir şekilde güzel duyguların en güzelini yaşıyorsun ben yaşayamadığım için hayatta nefes almak bile istemiyorum bazen neden biliyor musun bazen istesem de açılmadım veya istediğim kişi bana açılsa bile ona kalbimi açamadım en çok da kendime kahrediyorum çok kötü hissediyorum pişmanlık var içimde keşke en güzel duygularımı 19-20 yaşlarımda doya doya taze taze yaşasaydım şimdi içimde koca bir boşluk ve ağır depresyonlar atlatmaya çalışıyorum. İnsanların ne dediğini artık umursamıyor olmam bana giden kaybettiğim zamanlarımı geri vermicek çünkü tam şu son cümlemi yazarken iki gözümden de yaşlar süzüldü ama olsun iyi ki varsın biraz da olsa derdime ortak olman bana daha iyi geldi biraz daha iyi hissedebilirim inşallah ama bu öyle kolay geçen bir şey değil hani içimde koca bir ökz oturdu ve ben sürekli bunu düşünüp ağlamaya başladım şu aralar zaman neden bu kadar çok acımasız insanlar neden bu kadar çok acımasız illa benim ölmem mi gerek sanki bu hayat hayatımdaki de herkes her şey bunu bekliyor gibi çok kötüyüm yeter artık ağlamaktan gözlerimin altında torba oldu bana psikolojik baskı yapanların suratına tukurup kacmak ıstıyorum :(((((((
Bunu şöyle düşünebilirsin Allah seni kötü insanlardan seni üzecek insanlardan korudu Belki de bilemezsin ki..
Evet insanlar artık eskisi gibi değil çok acımasız çok vicdansız çok Merhametsiz emin ol benim hayatımda da var Öyle insanlar.. Allah'a sığınıyorum dua ediyorum dik duruyorum onlara karşı öyle uzak tutmaya çalışıyorum insanları..
Yaşın ilerledikçe şunu anlıyorsun kafaya taktığın hiçbir şey sağlığın kadar değerli değil.. sağlığın yerindeyse geri kalan Öyle de böyle de geçiyor. Üzülme.
ahhhh ahhh canım benim çok çokkkkk teşekkür ediyorum beni cidden anladığını ve anladığını göstermek için kendini ifade edebilmek için çok çaba gösterdiğini ellerin gözlerin kalbin asla dert görmesin bu gece yatmadan önceki en güzel dualarımda sen de olacaksın merak etme birazdan hissedersin emin ol çünkü çok tesirlidir :) mutlu olman mutlu kalman dileklerimle sen de üzülme sakın olur mu ve her şeyden önce Allah'a binlerce onbinlerce Şükürler olsun. ve evet dediğin gibi düşünüyorum ben de Allah beni korumuştur belki de bu kadar kendimi üzüp sağlığımdan da olmama gerek yoktur... Hakkımızda hayırlısı olsun kendine çok çok iyi bak en güzel dualarım seninle olsun kalbin hep huzur dolsun güzel insan... :)
Bilmukabele sende belliki temiz kalpli iyi bir insansın eminim tesirli olduğuna senin dualarının.. bende dua ederim senin için hep iyi insanlar karşına çıksın inşallah..
Bugün bu şarkı bana iyi geldi umarım sanada iyi gelir mutlu uyu ;)
https://youtu.be/749YK7zzMng
Sende güzel şanssızlığı var bacım.