Çok kötü hissediyorum ben ne yapacağım?

Üniversite hocam benden 20 yaş büyük adam bana sevgili olmak istiyorum seninle falan gibi şeyler söyledi çok güzelsin çekicisin bana gel kal falan bende ona istemediğimi olmayacağını söyledim birinden hoşlandığımı söyledim çocuğun adını da söyledim çocukta 4. sınıftan biri önceden bana ilgisi olup konuştuğum biri ama bozuldu aramız olmadı bugün onu aradım buluşalım diye buluştuk bilmeye hakkı var diye anlattım çok sinirlendi ama pek bir şey demedi sadece yaktın beni falan dedi sonra bana sarıldı elimi tuttu o kadar iyi anlaşıyoruz ki evine geçtik başım ağrıyor diyince ilaç içti az oturduk o süre zarfında az yakınlaştık sadece öpüşme diyim sonra evden çıktık yürürken bu hoca beni ararsa asla her şeyi unutuyorsun bitiyor dedi falan bende yapmaz dedim ne diyecek arayıp takıntılı vs dedi sonra beni bıraktı sonra beni aradı 10 dk sonra bağırdı çağırdı hoca aradı yok şöyle böyle dedi sinirini öyle çıkardı bence ne ara yalan söyledi bence bana gel dedim yanıma tekrar geldi konuştuk bana çok ağır konuştu bir daha adımı bi ağzına al ne oluyor hocanın adını al ne oluyor gidersin buradan seninle olabilirdik ama sen tamamen bitmesine sebep oldun falan benim gözlerim doldu ağlama dedi üzülme bende üzüldüm ama yapacak bir şey yok dedi hakkını helal et dedi geç içeri soğukta durma dedi sonra da gitti kötüyüm bilmiyorum

Çok kötü hissediyorum ben ne yapacağım?