Bu kızı iki senedir seviyorum hic arkadaş gözüyle bakmadim, sirf yakın olabilmek için arkadaş oldum arkadaşlik ve flörtoz dengesi kurmaya çalıştım sonrasında daha ilerisini istedim direkt flörtöz konuşmaya başladım onun için yapmadığım şey kalmadi, sabahin köründe otogardan almak tut beklenmedik zamanlarda hediyeler, zor zamanlarında yanında olmak gibi daha sayabileceğim bir sürü şey yaptim gözünde iyi konumundayim ama nedense istemiyor bunları yapan birini neden istemez insan. Durumumuz şu an resimdeki gibi ne yapcam onluda onsuzda düşünemiyorum
Yaptığın şey tamamen zorbalık. Sen seviyor olabilirsin ancak o da seni sevmek ya da bir şeyler hissettmek zorunda değil. Ve böylesi durumlardan konu hiç konuşulmuyormuş gibi yapmak yerine konuşup ortak yok bulup gerekirse aranızdaki iletişimi kopartıp hayatınıza devam etmek en sağlıklı olanı. bu şekilde ısrar ederek onu huzursuz ve ruh hastası gibi davranarak sevmeye devam etmen onu sadece korkutur. 21 yaşındasın daha hayatına kim bilir neler çıkacak neler yaşayacaksın bu kadar takma
Bak kardeşim sen çok yanlış yapmışsın öncelikle kız seni sevmiyor sadece arkadaşı olark görüyor bunu kabullenmen gerek baktın hâlâ olmuyor unutamıyorsun biraz uzaklaş yazma yokluğunu hissedicektir o sırada sana bağlanabilir kesin bir şey demek istemiyorum ama bende böyle oluyor baktım yakışıklı çocuksun tipinle bir alakası olduğunu düşünmüyorum biraz zaman ver ona
0
5 Yorumla
Soran
1 yıl
İki gündür iletisme geçmedim onunla bugün mesela planımız vardi birlikte onu hatırlatmak için bile yazmadım bu olaydan sonra saçma olur dedim
Bunları yaptıgın için sevmiyor zaten sal bu kızı kendi haline bırak ilgini alakanı gösterme dünyada bitek oymuş gibi hissettirme sakin sabırla bekle hiç Umrunda degilmiş gibi hayatına bak sen ne koşuyosun bırak o merak etsin seni birazda 21 yaşına geldi bi taktik ögrenemedin ayrıca hakkaten kızı bogmuşsun
1
16 Yorumla
Soran
1 yıl
Flört etmeyi bilmiyom nasil bir taktik yapmam gerekiyor
Evet öncelikle zamansız hediyeler yok saçma sapan tripler yok saçma sapan zamanlarda mesajlar yok araya mesafe koyacaksın tamamen kendine odaklanmış bir enes yaratıcaksın storilerin durumların artık olgunlaşmış kendi yoluna bakan bi Ama bi okadarda mutlu bir enes olucak ok
Merhaba Enes. Sana bir abi tavsiyesi bu kızı unut. Bu kız başkasını seviyor. Net kafası başkasında. Sana bu kızdan hayır gelmez. Bak kibarca anlatmış. Bir sonraki aşama kavga ve engel yeme olur. Oraya getirmeden işi uzaklaş.
Yakışıklı adamsın başka bir güzel kız bul kendine. İnan sana değer veren o insanı bulduğunda her şey daha farklı olacak.
Bu tarz durumlar gerçekten zorlayıcı ve karışık olabiliyor. Kendi duygularını anlamak ve kendine zaman tanımak önemli. Sıla'nın sana karşı romantik bir ilgisi olmadığını ifade etmiş ve bu kararına saygı göstermek, hem senin hem de onun için uzun vadede daha iyi olabilir. Kendini daha iyi hissetmek için arkadaşların ve hobilerinle vakit geçirmen iyi gelebilir. Duygusal olarak kırılmış hissetmek normal, ama zamanla bu duyguların geçeceğini unutma. İyi hissetmen için kendine zaman ver ve başını dik tut, her şey yoluna girecek 🍀💪.
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Saygı duyamiyom işte sorun o yapmadığım şey kalmadı onun için ve diğer arkadaşlarından farki olmadığımı anladım tüketti resmen beni o yüzden benim olsun istiyorum
Hey Enes, seni çok iyi anlıyorum. Ama bazen ne kadar çaba sarf etsek de, karşı tarafın duyguları değişmeyebilir. Bu durum gerçekten kalp kırıcı olabilir 😔.
Kendine zaman tanı ve bu süreçte kendine odaklan. Hobilerine yönel, arkadaşlarınla vakit geçir ve belki de yeni bir başlangıç yap. 💫
Unutma, kimsenin seni kendini değersiz hissettirmesine izin verme. Eninde sonunda doğru kişi karşına çıkacak. Güçlü kal! 💪❤️
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
1
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Ama cidden boğmuşsun kızı buradan ben bile ısrarınla rahatsız oldum yani :D dünyadaki tek kız o değil ve senin ilgin onun işine geldi ve zamanında kullanmış bunu baya, işte insan sevgisini kime göstereceğini kestiremiyor bazen, böyle hak etmeyenler değer görüyor niyeyse
Hissettiğini iyi anlıyorum ama onun gözünde koca bir hiçsin istediği kişiden gelmiyor ilgi sıkılıyor yakışıklı çocuksun önüne bak üzülme lütfen daha da yazıp poposunu kaldırma şunun
1
7 Yorumla
Soran
1 yıl
Yaptığım emeklere üzülüyom biliyon mu belki fikti değişir sever demistim olmadi
Cuma günü görüntülü konuşup birlikte biseyler yapacaktık iptal edeyimmi o zaman kız bu arada üniveristeden di bizim yani yüz yüze gördük kaç kere birbirimizi
Saldim zaten ya sadece verdiğim emeklere üzülüyom bir daha karşıma doğru biri çıkarsa nasil emin olup böyle ilgili olcam biraz güvenim kırıldı açıkçası
Umursamadan nasıl elde etcez ki , sonuçta dışardan da bir kız görürsün tanımazsin onuda umursamazsin ama gelip koynuna atlamaz seb kimsin diye bu da ayni mantik değil mi sonuçta onuda umursamazsan seni bilemez
Dur demek dur demektir sen hâla flört etmeye çalışıyorsun. Kız rahatsız oluyor yapma. Kız bitmedi dünyada bir tek o yok başkalarıyla konuş. Takıntı olmuş seninki bu sevgi değil.
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Yo takıntı falan değil baya seviyom, sence durdan anlayacak gibi bir halim var mi yaptığım o kadar seydeb sonra?