Son yıllarda sosyal medya üzerinden flört etmek iyice yaygınlaştı. Sizin bu durum hakkındaki tutumunuz nedir? Sosyal medya üzerinden tanışıp flört edenler hakkında düşünceleriniz neler? Siz flört eder miydiniz?
Sosyal medya üzerinden tanışıp flört edenler hakkında düşünceleriniz neler? Siz flört eder miydiniz?
Yeterince güvenmek lazım. Yani dışarda iki düşünüp hareket ediyorsan sosyal medya olunca on düşünüp hareket etmek lazım. Ama sonuç olarak buradaki insanlarda bot değil dışarıdaki aynı insanlar. En azından çoğu kişi burada gerçek yüzünü gösteriyor bile diyebiliriz yani çok mantıksız değil yaşanması da.
Edenler var saygı duyarim. Ben etmezdim. Neden mi? Çünkü bu zaman da dürüst birilerini bulmak çok zor. Bir değil bin sevgili yapanlar var sosyal medyada. Zaten bir süre sonra sıkılırsin sonuç da sevdiğin kişinin yanında olmasıni istersin.
Bence saglikli degil cok dusukmbir ihtimal karsindakinin duzgun birisi cikma olasiligi ancak malesef ki gercek hayatta da durum boyle yani fark etmiyor
Şahsen benim sosyal medya hesabım yok ( Facebook Twitter Instagram gibi) flört de edemem o vakit. Ama malesef günümüzde hemen hemen herkes bu mecradan tanışıyor
Bunun yerine bizim theRedcarpet gibi farklı insanlarla tanışma üzerine uygulamaları daha samimi buluyorum. Sosyal medyada karşı tarafı etkilemek için insanlar bazen samimiliklerini kaybediyorlar.
En İyi Cevaplar