Selam KS ahalisi! Aynı anda "Onunla sadece flörteşiyoruz." diyerek birden çok kişiyle konuşan kişiler hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Bu kişiler size dürüst geliyor mu? İnsan tek bir kişiyi tanımaya mı odaklanmalı yoksa birden çok seçenek arasından mı seçim yapmalı?Görüşlere buyrun...
Birden çok kişiyle flörtleşen insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Çağımızın yeni hastalığı; çok seçenek var (artık erkek ve kadınlar bir birine çok kolay ulaşıyor) hepsiyle tanışma adı altinda konuşayım hem hevesimi alayım hem de egomu okşatayım diyor şimdiki insanlar. Sonrada birinde karar veririm diyor fakat bu böyle gidiyor , çünkü seçeneğin sonu yok her gün bir yenisi ekleniyor listeye jsöğghk
Doğru ve karakterli insan sadece beğendiği kendine uygun gördüğü ve heycanlanmasina neden olan kişiyi tanımaya odaklanır. Gerçek bir ilişki yaşamak isteyen bol seçeneklerle uğraşarak bu arzusuna asla kavuşamaz ki onlarında istediği bu aslında, herkes benimle ilgilensin beni pohpohlasin ilgi duysun.. diyorum ya ego okşatma.
Bu tarz bir soruyu bende sormuştum , soruma gelip insan flört ya da tanıma aşamasındayken bir çok kişiyle konuşur bu çok normal, sonra seçer diye görüş atanlar şimdi tam tersi duruş yapmış , Başkası olma kendin ol Böyle çok daha güzelsin Ya gel bana sahici sahici Ya da anca gidersin Oynama Şıkıdım Şıkıdım 🌚
Şerefsiz, karakter yoksunu denir. İnsan olan kişi bir kişiye odaklanır, bir kişiyi tanımaya çalışır. İnsan olmayan varlıklar ise o piti piti yapar gibi birden fazla insan seçmeye çalışır. İşte insan olan ve olmayan kişilerin kavramı bu işte. Yazık diyorum sadece, bir kişiyi seçin, bin kişiyi değil. Kayıp eden taraf olmak istemeyen bir kişiyi seçer. Birden fazla kişi var ise olan sadece ona olur, kayıp eder.
Bu yapıdaki insanları şeye benzetiyorum bi ürün veya hizmet alacak amaa her firmayı araştırıp tarayıpp karşılaştırma yapıp rakip firmalarada bakıp en sonunda çok secenek olduğu için kafa karışıklığıyla hareket edenler ve sadece kendi çıkarları için uğraşanlar gibii.. Dürüst bulmuyorum samimi de gelmiyorlar ve bu potansiyele sahip olan insanların ileride ilişki içerisindeyken aldatma payı yüksek..
Ya bana göre dünyanın en gereksiz eylemlerinden birisidir. Her şeyden öte insan bir kere yorulur herkesle konuşmaktan ve flörtleşmekten. Bir de bana göre yine çok büyük bir zaman kaybı. Ben birinden gerçek anlamda hoşlandıysan bütün odak noktam o insanın kendisi olur.
Sonuçta serpme kahvaltı sofrasına oturmuyoruz ki biraz ondan tadayım da ondan bakayım diyesin. Ben genel olarak sıcak ve samimi bir insanım o yüzden bazen beni yanlış anlayabiliyorlar. Fakat dediğim gibi eğer gözünde ve gönlünde bir kişi varsa ona odaklanmayı tercih ederim.
Sadece hak edene Verilmeli sevgiler Kendini ele veren, Sonunda eve döner
Yasaksın artık bana Gerek yok utanmanaa Gururlu kalbim sanaaa Hayırlı günler dilerrr
Geçmişten bugüne güzel şarkı valla aklıma geldi birden. Soruya cevabım ise, ben bir şey diyemem yani yargılamam kimseyi. Onun tercihi o benim değil. Benim tercihim de onun değil.
Aklımda bir kişi varken başkasına odaklanamam bana çok ters böyle şeyler. Hayatımda biri varken birden çok kişiyi kesinlikle dahil edemem. Midem bulanır benim böyle şeylere. Bu şekilde yapanları anlayamıyorum hiç mi yorulmuyorlar nasıl yetişiyorlar. Enteresan.
Boşlukta hissedenlerin yapabileceği bir şeydir. Karakter yoksunluğudur. İki sebebi vardır. Birincisi kendini bilmemektir. ikincisi ne istediğini bilmemektir. Gelişimini tamamlamiş insanlar bu konuda gayet sadıktırlar. Ayrıcaaa bunu yapan biri açıklayabilir mi acaba, nasıl zaman buluyorsunuz birden fazla insanla ilgilenecek?
Herkes ekmeğinde derim ya. Insan ilişkileri cok karmaşık.. Ben derin düşünen , yalnız takılan insanlardan daha fazla etkileniyorum. Flörtoz biriyle işim olmaz.
Çok geniş bir kalbe sahip olduklarını düşünüyorum benden uzak flörtlerine yakın olsunlar. Normal bir insan flört ediyorsa sadece bir kişiyle konuşur onu tanımaya yönelir
Çapkınligin kılıfına uydurulmuş hali adı değişti sadece. Birde bunun ileri versiyonu sorular sitede şöyle. Onu aldatmadim sadece konuştuk, tabii tabii hadi oradan...😏
Ciddi düsünen bir insan icin konusuyorum. Eğer ki dogru kisiyi ariyorsa başkalarıni tanima amaclı kendisine uygun mu degil mi konusur eder anlarım. Ama sen biriyle sevgili ol, sonra başka bir kıza da ilgi goster... bu yanlıs, yapılmamalı...
Benim bahsettigim sevgililik değil o insanin fikirleri, görüsleri vb beni tanimaya calisan birine bu sebeple kizmam. Ama benimle bu yola giriyorsa başkalarıyla görüsmeyi de kesmesi gerekir.
İyi de söylediğiniz şeyin size yapıldığını düşünün; biriyle ciddi anlamda görüşüyorsunuz ama o sırada o kişinin başkalarını da tanıma amaçlı konuştuğunu öğrendiniz. Bu durum sizin hoşunuza gider mi? Bence burada ayrım yapmak çok mantıklı değil.
Ne oluyor biliyor musun hani böyle aşkım, sevgilim aşamasından önce canım cicim denilen, her cümlenin kelimenin sonuna saçma sapan çiçekli böcekli emojilerin konulduğu dönem flörtleşme dönemi oluyor. 😂😅
Tek eşlilik insan doğasına ters ... ılişkiler yaşanabilir ama duygusal olarak tek kişiye bağlı kalınabilir... fiziki yaşanılanlarla duygusal olanlar bam başka bir şeydir. Ayrıca yorumlar da bu durumu linçlemeye çalışanlar birini sınıf iki yüzlü karakterlerdir bu kadar net.
Bazı insanlar, kadın ya da erkek fark etmeksizin fazla flörtföz olabiliyor. Psikolog değilim ama sanırım çocukluğunda yeterince sevilmeyen ya da ebeveynleri tarafından takdir edilmeyen kişilerde bu oluyor. Ha bahsedilen yeni bir ilişki başlatmak üzerine yapılan flört arayışı ise bilemem. Seçenekler değerlendirilmeli pek tabi.
Uzak durulmasi gereken tipler birden falz flort mu olur sonuçta flortde bir ilişki sevgiliden onceki basamak yani bir kisi olmali ayni anda bir suru kisiyi tanıyamazsın
Düşünemiyorum. Çünkü daldan dala uçmaya çalışanlar çok zaten. Kalkıp birkaç lafla ne kendimi yorarim ne de düşünürüm. Doktor reçetesi gibi kendine haline bırakın derim. 😀💯
Böyle insanların tek bir insan ile ömür geçirebileceklerine inanmıyorum. Hayat pembe yaz dizileri değil aşık olacakta gözü ondan başkasını görmeyecek falan çıkın bu hayal dünyasından.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bu linc yorumlarının hepside tek kişiyle konuşmuştur eminim😂😂😂
Ah alıyorsunuz arkadaşlar yapmayın seven, inanan, güvenen insanlar olarak gerçekten acı çekiyoruz. Lütfen yapmayın. Yapacaksanız da kendinize bağlamadan yapın
Böyle söylemiyorum ben insanları oyalayıp her Boku yedikten sonra sevgili bile olamamak bu yüzden asla flört takılmam ben direkt de zaten biriyle olunmaz önce arkadasım gibi olan kişiyle sevgili olmayı tercih ederim her açıdan tanıyabilmek için