Ben bir kişiyle konustugumda ona tam anlamıyla zaman ayırabilmek icin kırk takla atıyorum…
Geçen gün marmarayda yanımda oturan arkadasın telefonuna istemeden gözüm takılmış bulundu.. Söyleceklerim bu kadar , teşekkür : )

Ben bir kişiyle konustugumda ona tam anlamıyla zaman ayırabilmek icin kırk takla atıyorum…
Geçen gün marmarayda yanımda oturan arkadasın telefonuna istemeden gözüm takılmış bulundu.. Söyleceklerim bu kadar , teşekkür : )

Bence ne istediklerini bilmedikleri den kaynaklanıyor herkese mavi boncuk dağıtıyor oysaki kalp bir kisiliktir bir insana şans verirsin zamanla tanımaya çalışırsın olur ya da olmaz bu şekilde daldan dala konmak ileride hem bedensel hem piskolojik insanı yıpratır
Beddua alır öğrense konuştukları bu durumu belki de, söylese ya ben seninle konuşurken, başkaları ile de konuşuyorum diye, söylemez suç olduğunu kendi de biliyor, sahtekarlık bu çünkü, kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına da yapmayacaksın, ilerde ona da yapılır belki de evlenince, eden bulur!
Ben bu durumu arkadaşımda yaşadım kız buna yazmış bende niye bakmıyorsun falan dedim o da iki gün konuştuk kendini karım sanıyor herhalde falan dedi bi şaşırdım ki zaten kendisi aynı zamanda başka kızlarlada yazışıyordu
Evet maalesef ama orada kızın yerine ben üzülmüştüm sonrasında kendi flörtümle konuşurken çok daralmamaya çalışmıştım
He flört edilen ile sevgili olunacak değil ya. Yanında olan ayrı, seçilmiş olan ayrıdır. Boş beleş işler, birisi flört ediyorum diye terk ediyorsa direkt kapıyı kapatacaksın. Uğraşmaya değmez.
Cevap
12Cevap
Karaktersizler..
Bu sabah annemle bunun üzerine konuşmuştuk . Birinden etkilenince bile bir başkasına bakmak, göz kapağını kaldırmak zulüm gelirken, gereksiz birinden beklenmedik Günaydınn mesajı suclu hissettirirken nasıl olurda herkesi tanımak iletişime geçmek ister insan. Bunun bir şekilde önüne geçilmeli ama nasıl bilmem.
Ben kimseyi kınamiyorum artık kinadigim ne varsa başıma geldi
Sonuç çocuğun niyetini baştan beri biliyordum. aslinda güzel sozlere ilgiye kapıldım belki iyi niyetlidir diye konuşmaya devam ettim bu tabi iyice niyrtini gozler önüne serince ilgi güzel söz falan dinlemedim engelledim oda beni engelledi. Yani şu an boşlukta olmaminda etkisi var böyle bir hata yapmamda.. Ama ben kinadigim için başıma geldigini düşünüyorum
Karaktersizlerdir. Zaten erkeklerin çoğu önüne gelene yazıyor, kızlarda aynı anda 10 kişiyle konuşuyor devir kötü hdkd
Karaktersiz olduklarını. Sağlıklı ilişkilerimde olmuyor öylesi tiplerin
Valla peygamber sabrı olmalı insanda umursamaz takmazsan sayının pek önemi yok ama diğer türlü 1 az 2 çok yani o derece 😃
Geçmişten böyle birini tanıyorum 😂. Ne diyebilirim ki bence iğrenç.
Helal olsun diyorum ben bir kişiye yeri geliyor zor tahammül ediyorum 😃
Öyle biri arkadaşımdı kestim selami sabahi işim olmaz
Onlar cinsellik veya maddi olarak kullanma amacıyla insan arayan tipler. Ciddi olduklarını düşünmüyorum.
Nasıl birbirine karıştırmayıp pot kırmadan onca insanla iletişim kurabiliyorlar hayret ediyorum
Bazen karışıyor
Kaşar gevşek tipler olduklarını düşünüyorum
İnsan olduklarını düşünmüyorum
Hicbirsey düşünmüyorum konuşsunlar tecrübe edinsinler gençler :))
Maymun iştahlı insanlar aşkı bulamaz gelip geçici zevkler yaşar.
Ayıp değil mi yanında oturan arkadaşın telefonuna bakman. Sence bu davranışın ne kadar doğru 😅
Evet bu saydığın şartlara sen müdahale edemiyorsun ama gözlerini başka yöne çevirebilirdin veya hadi diyelim onu da yapamadın kapatsaydın gözlerini 😅
Rica ederim efendim ne demek
Nasıl diye sorası geliyor insanın ben bir tanesine yetişemiyorum
İşsiz olduklarnı
Konuşalım mk
Erkeği de kadını da k*hpedir
Karaktersizlik net
Birden cok flortu olanlar yvşktır
Karaktersiz olduklarını düşünüyorum. Bu kadar..
Bir kişiyle yetinememek
Çok yanlış
P*ştlar
karakter yoksulu insanlar
Kıskanıyorum
Hiç bir şey olmak istemiyorum
Kendi *
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?