AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
220Cevap
Bir ilişkiyi kurmak tek tarafın yapabileceği bir şey değildir.
ilk adimi atan kadin cesaretli bu adimdan sonra uzaklasan erkek egoist erkektir bence...
Ben ilk adimi erkeginde kadininda atmasi gerektigini dusunuyorum. Ben sahsen biraz bekliycem adim atmazsa acilicam birine 😃
Yok öyle bir dünya. Evlenme teklifi ettim. Evleniyoruz ciddi cidii.
18 yaşında?
@INorgurersa evet yaza düğün var beklerim
pek inandırıcı gelmedi bana ama...
@INorgurersa Banane ki. Ne yaşadımı bilmeden konuşma hakkın yok. Yasal olarak evlenme yaşı 18 ayrıca karışma hakkın da yok.
evlenme diyen olmadı sana
hayırrr.. sevgisine ve kendine güvendiğinden olabilir..
iste bu dedigim biri olduktan sonra beklemem harekete gecerim
Kesinlikle 😉
Mükemmel ve en doğruyu yapan seçilen değil seçen kadındır saygı duyulur
Hatta amiyane tabirle baştacıdır
ilk adımı atan kadın süper girl ile aynı güce sahioptir erkek adam arkasına yaslanıp rahatça önüne bakabilir çnükü
İlk adımı kızların atması erkeği onure eden bir davranıştır. Hayatımda bir kere başıma gelmişti. Ve güzel oluyor 😊
Ve reddetmiştin
Hayır kabul etmiştim. Gayette hoş birisiydi. Ama sonra farklı üniversitelere gittik ve sık görüşemeyince bitti.
Pek hoş değil ne yazık ki. Kötü bir şey olduğundan değil ama erkeklerin egosunu okşuyor bu durum.
Herkese saygı duyuyorum ama erkek atmalı ilk adımı. Bir kadın ne zaman erkrğin peşinden koşarsa kaybeder. Kadın dediğin yüksekte olmalı ulaşması güç olmalı en büyük hayalin olmalı tersi olursa sıkıntı
Katılıyorum. Kaybeden hep biz oluyoruz.. Aslında ikisinden biri ilk adımı atsın farketmez. Bence erkeğe göre değişiyor.
Bir kere herzaman kadın ilk adımı atar ama erkek farketmez bunu
hiçbir erkek direk kendine yürüyen kadını sevmez yüzde iki ihtimal belki
Daha iyi allah aşkına siz atın! Allah aşkınaaaa! Hep biz hep olmaz ya özgüveni olan var olmayan var, gayet normal bence olması gereken şey bu bence :D
Ilk adim atmaktan cekinmeyenlerdenim ne dusundugu umrimda degil cunku zaten o mizaca sahipse ha ilk adim bende ha ondan oyle biri ile devam etmem
Ben çok utangaç olmasam yapardım. Böyle şeyler artık aşılmalı. İlişkide kadın şunu yapmalı erkek bunu yapmalı olmamalı.
Fazla açılmamak kaydıyla ben hatalı veya kötü görmüyorum. Özgüven iyidir. Reddedildigind ısrar eden kadın kötüdür bence, ilk adımı atan değil.
:) valla ben iddialı kadın severim ;) sıkıntı yok
ama bir kaleyi kendin fetih etmek gibisi de yoktur hani :) kendini fatih hissettirir ;)
Kadın adım atmalı ama doğru adımları kullanarak örnek bakışma gülüşmeler bunlar kadının kullanabileceği şeyler direk zikre gecmeden
Değecek adamı bulduktan sonra ilk adımı atarım elbet. Bunu normal karşilıyorum. Çünkü zaten beni tanıyınca yanlış mı doğru mu olduğumu anlar.
Bunu düşünen varsa aşırı derecede saçma düşünüyor. İlk adımı kadın atarsa erkeğin bir tarafları havada oluyor deniyor ama hiç alakası yok.
Yanlıs kadim değildir tabi ki aksine begenildigimi düşündürdüğü için gözünde daha bir güzel görünür :) isteniliyorsun sonucta
Daha iyi bence en azından bilirim beni sevdiğini ona göre hareket ederim o kadar yorulmam şans veririm zamanla belki ben de severim
2 tür kadın vardır. Bir güzel kadın iki az güzel kadın. Güzel kadın adım atar, özgüveni vardır. Az güzel kadın adım atmaz özgüvensizdir. Özgüvenli kadınlar her zaman kazanır 😀
Değildir. Ama alakasız konular hakkında konuşurken cinsellik konuşmaya çalışması iğrenç ve acınası geliyor, başıma da geldi malesef.(Kadın ya da erkek farketmeden bu böyle.)
Beyinsiz kafası basmayan erkeklere göre öyle... yalnız kalmaya da mahkum kalsınlar sonsuza dek :D
Isteyen istedigini düşünsün. Genelde ilk adımı atarim. Icimde tutmayi sevmem duygu ve düşüncelerimi.
Mantıklı
İlk adımı atarım, hayat beklemek için çok kısa hemde bu kadar çok odunsu varken
Bence daha iyi, bu işin kızı erkeği olmaz.
Öyle kızlarda cesurdur, kızlık egolarından arınmışlardır.
İlk adımı atan kadın en asil duygunun insanıdır! Şaka bir yana, seviyorsan konuş, neden insanlar kendilerini bu kadar sıkıyor?
Değil bence.. zaten fingirdek insan kendisini belli eder :)
Kimse asla böyle bir kanıya varmamalı.
Fakat ilk adımı erkek atmalı kız beklemeli.
Doğanın kanunu bu. :-)
Yok artık evlilik teklifinide biz edelim de tam olsun😀
Abartmadığı sürece, bir kadın sevdiğini nasıl belli edecek?
Malesef ki bende oyle dusunuyorum. on yargi tamamen
Niyeti hâlis olunca kişinin , Hayrolur âkıbeti her işinin.
Hayir dogru kadin elvan abeylegesse gibi depar atan kadindir maratonda ipi gogusleyen kadindir 😄😄😄
ya anlamiyom sizi yaa. kadina adim atiyonuz yavsiyonuz sizi rededince uzuluyonuz kiz size adim atinca ocobo yonlos kodonmo
Ask'ta kadını erkeğimi var
Her iki taraftan biri adım atabilir
Biri o an Kördür ya da cesaret edemez kadında adım atabilir normal bence
İlk adımı atan kadın yanlış kadın değil çok seven kadındır
erkeklerde hiç birşeyi beğenmiyorlar ya ne güzel açık sözlü bir kız bulmuşsun işte daha ne istiyon öpüp başına koy :D
Hayır tabii ki. İmrendiğim kızlardandır. Biz açılamadık gördük babayı 😅
Yoo birine bir şey hissediyorsan adım atarsın, bunda garip veya yanlış bir şey yok.
Kadının ilk adımı atmaması sanki daha etik olur gibime geliyor nacizane fikrim.
t. şaklı kadın denir ona. candır, nettir. ayak bacak yapmaz
ilk adım atmak değilde son iki yıldır ilk adım atma sonrası ezikliğini çektim sanki tek taraflıymış imajına geçip tüm kabahat karşı tarafa yükleniyo bu da bir şahsiyetsizlik örneği yapan kız arkadaşlara sesleniyorum manyakmısnız
@4llah-Diyen-Portakal söylenebilecek en iyi şeyi söylemiş zaten
sana kurban oliyim ya son zamanlarda en çok ihtiyacım olan cevaplar :(
bende açılmayı düşünüyorum ama reddedilmekten korkuyorum gururuma yediremem heralde
Kesinlikla yanlış değil aşık olmak için sebep hatta :D
İlişkinin başlayıp başlamayacağına yön veren taraf %90 kadındır hali hazırda.
neden yanliş olsn ki karşi tarafa bağli bu... gonül işi yapacak birsey yok...
Öyle olanlar hakkında olumlu düşünür diğer birçok erkeğin aksine saygı duyarım.
ben mecbur kalmadıkca atiyorum cocuk baska uzak bir yere gitmedikce kiz yapmamali
İlk adımı atmak mesele değil ki, ilk adımı attıktan sonra ne yaptığı önemli...
Hayır, çekingen adamın hayatını kurtaran doğru kadındır
Ya çekingen değilse
Valla atılan ilk adıma bakar işin gidişatı. Yani adım atma var bide zıplama var...
Aynı riski erkek almıyor mu yani? Gerçi empatiden yoksun varlıklardınız pardon :)
Tabiki hayir o kadin eğerki gerçekten seviyosa bunun kız ya da erkeği yok
Hayır bence yanlış bir düşünce cesur kadindir ilk adımı atan kadin
erkekler egolu varlıklardır bırak ilk adım atmayı zoru oynamak gerekir
Hiç alakası yok ilk adımı atan kadınla 4,5 senelik bir birlikteliğim oldu kötü bir imaj olarak görmedim bunu hiç başka nedenlerle ayrıldık.