Ne zaman ilk adımı ben atsam, o güne kadar peşimde koşan erkekler nedense bir anda yok oluyor ilgisizleşiyorlar. Bence ilk adımı her zaman erkek atmalı.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yani aklıma tek bir şey geliyor. Seni kendi aralarında iddia mezesi yapıyor olabilirler. Şöyle ki
- Knk sence ben şu kızı tavlar mıyım?
+ O kız sana bakmaz knk
- Var mısın iddiaya...
gibi diyaloardan sonra ödül belirlenir. Belki gazozuna belki parasına bilemiyorum.
Bu hırbol. ar yüzünden duygularını belirtmekte pek başarılı olamayan kardeşlerim arada kaynıyor. Ez cümle içinden nasıl geliyorsa öyle davranmaya devam et. Bu yaşadıkların kötü ama seni yıldırmasın. Belki bambaşka birisine denk gelirsin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsiyet veya cinsiyet rolleri, her bireyin farklı düşünceleri, tercihleri ve değerleri olduğu için genelleme yapmak doğru olmaz. Bazı erkekler için, bir kadının ilk adımı atması kendinden emin, güçlü ve bağımsız bir karakter olarak algılanmasını sağlayabilir. Bu erkekler için, bir kadının girişken olması ve başlatıcı rolü üstlenmesi cazip olabilir.
Ancak, her bireyin tercihleri ve görüşleri farklıdır. Bazı erkekler için, geleneksel cinsiyet rolleri ve ilişki dinamikleri önemli olabilir ve onlar için erkeğin ilk adımı atması daha alışılagelmiş ve arzulanır bir durum olabilir.
Önemli olan, karşı tarafla iletişim kurarken ve etkileşimde bulunurken açık ve dürüst olmaktır. İletişim yoluyla beklentilerinizi ifade etmek ve karşılıklı anlayış ve rızaya dayanan bir ilişki kurmak, ilişkilerde sağlıklı bir temel oluşturabilir.
21 Yorumla- +1 yıl
Tam bir fenomen görüşü. Çok güzel açıklamışsınız teşekkür ederim ☺️
+1 yılErkeklerin adım atması daha doğru. Şimdi “hani eşittik” diyenler gelebilir ama biyolojimiz aynı değil işte. Biz küçükken barbie bebeklerimizle oynarken, onlar koşturmacalı oyunlar oynayarak büyüdüler. Erkeğin özünde bu var. Erkeği birazcık koşturmazsan sıkılır. Bu “süründür” demek değil. Ama atraksiyon lazım onlara..
13 Yorumla- +1 yıl
Erkeklere heyecan gerekiyor. Ne kadar kabul etmek istemeseler de cesaretli de bulsalar 2 gün sonra sıkılıp giderler. Dediğin gibi biyolojik bir olay tamamen
- +1 yıl
Hani esittik hani esittik diyerek kadinlasmaya calisiyorlar da ortada biyolojik bir fark var..
- +1 yıl
Kesinlikle 🌸
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılErkek atmalı her zaman. Ötesi berisi ilerisi gerisi yok 🤔 Kadınlar ilgi görmeye alışık ama erkekler değil, noldum budalası oluyorlar. Selam versen aaaa bana aşık diye dolanan tipler neticede
14 Yorumla- +1 yıl
Sadece aşık diye dolansalar iyi. Akıllarından neler neler geçiyor kimbilir 😄
- +1 yıl
ahahaha aynen aynen o kadarını diyemedim aşk dedim işte tebiyeli kızım 😂😂
- +1 yıl
Olsun ben anladım o yeter 😂😂
Aman uzak olsunlar böyleleri - +1 yıl
Aminn
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
56Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇok anlamsız bir düşünce.. Kadın ya da erkek herhangi bir farkı ya da önemi yok..
13 Yorumla- +1 yıl
Tecrübelerle sabit 😄
- +1 yıl
Bu iletişim kurduğun kişilerin düşünce yapısıyla alakalı bir durumdur.. Bu zihniyete sahip insan basittir..
- +1 yıl
Genelleme yapmak yanlış olur tabi ama bu tarz düşüncede erkekler var ne yazık ki..
Uzak dursunlar amannnn
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir bakış açısına sahipse bir erkek o erkek berbat bir karaktere sahiptir zaten uzak durun
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Yanlış kişilere denk gelmişsin sadece
11 Yorumla- +1 yıl
Sanırım öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 261,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır değildir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence tezinde eksik noktalar var. Bir kere ilişkiyi her zaman kadın başlatır. Kadın cesaret vermeden eğer çok çok güzel değilse normalde erkekler bir şey yapamaz. Kadından bir ışık görür. Bu ışık aşk itirafı asla değil. O heyecanı öldürür. Bu bazen ufak bir gülüş, minik bir dokunuş, utangaç bir bakış, ya da cilve ne dersen. Umut verir kadın, adam da beğendiyse kadını o umudun belirsizliğin peşinden sürüklenir. Av avcı meselesi. Ama sen avı daha adam istemeden gümüş tepsilerde de sunsan dünyanın en güzel avı olsa, avcının gözünde değer kaybeder.
16 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle sevgili gizli. Bendeki hata tam burada başlıyor. Sabırsızca davranırsan sonu hüsran oluyor böyle 🥺
Cevap sahibi+1 yılResimdeki sensen eğer inan hiç ihtiyacın yok ama değilsen de itiraf hiç bir zaman mantıklı değil
- +1 yıl
Güzel olsan bile itiraf doğru bir seçenek değil bunu birqz geç anladım ama sonuç olarak anladım 😂
Cevap sahibi+1 yılYaşın küçük daha hayat uzun. Dediğim gibi dünya güzeli olsan bile itiraf herşeyi gizemi bitiriyor
Cevap sahibi+1 yılSen erkeklerin önemi yok dediğine filan bakma
- +1 yıl
Erkek yorumları asla gerçekçi değil zaten 😄
Çok teşekkür ediyorum yorumun için ☺️🌸
+1 yılHayır tabii ki bu düşünce tamamı ile yanlış kadınlarla duygu ve düşüncelerini hayatındaki erkeği belli edebilir ve etmesi de gerekir yani bu sadece erkeklere özgü bir şey değildir günümüzde önyargılar söz konusu olsa da, şahsen bana duygularını ifade eden bir kadın benim için basit olmaz.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılAllah Allah ya... Artık ona bir adım atmak istiyordum ben de... Ama şimdi vazgeçmeye başladım. Annem de sakın gidip söyleme falan dedi. Ulan ben söylemesem o söylemese kim soyleyecek 😂 biri bana bunu söylesin 😂 ama söz verdim kendime işten falan ayrılırsam veda etmek için yanına gidip dışarıda da görüşmek istediğimi söyleyeceğim. Direk beğeniyorum hoşlanıyorum falan demicem de..
13 Yorumla- +1 yıl
Aynen direkt bütün içindekileri dökme. İnceden ışık yak o da anlasın ama emin olamasın 😂 bunu nasıl başarırsın bilmiyorum ama denemeye değer 😉
- +1 yıl
İşten ayrılmayı mi beklicez 😂😂
- +1 yıl
Hayır ya bekleme ver gelişine gönder gelsin 🫣😂
+1 yılbunun ilk adımla son adımla alakası yok
karşı taraf senden hoşlanıyorsa seni beğeniyorsa senden kaçmaz ki
ya da aklında ne varsa artık
her şeyi kadının ilk adımına bağlamayın
erkek ilk adımı atarsa kadınların gözünde erkek cepte mi oluyor yani11 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar o tarz bakmıyor olaya. Kadınlar daha romantik canlılar. Mesaj attı beni seviyor diye düşünüyor. Erkeklerde durum daha farklı işliyor. Tabi herkeste aynı değil genellemiyorum.
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Hayır değildir. Bu hurafe terkedilip yediremeyen kişilerce uydurulmuştur.
14 Yorumla- +1 yıl
Bunların hepsi iftiraaa diyosun
- +1 yıl
Peki teşekkür ederim
+1 yılyanlıs erkege adım attıkları ıcın onlarda ilk adımı atan kadını basıt gorduklerı ıcın oyle bır ıntıba olustu..
lakin goruyoruz ılkadımı kadın baslatıp gayet guzel ılıskısı olanlarda var... ben deneyımlemedım o ayrı.13 Yorumla- +1 yıl
Bende hiç deneyimlemedim. Sıkıntı orada sanırım. Denk gelmediğim için herkesi aynı sanıyorum
- +1 yıl
yani birde sey var her ınsan ıcın dogru ınsan farklıdır.. senın ıcın ıdeal olan bırı baskası ıcın yanlıs olabılkıyor. Şuraya gelicem yani kime atılıp kime atılmaması hususunda elimizde net done yok.. erkeğin halleri, kadınlara karşı genel tavrı , kültürü, hayata bakışı , aileden aldıkları , daha önceki ilişkilerinden cıkardıgı dersler vesaıre anca ıpucu verır kadına... tam olarak tavrını anca ılk adımı attıktan sonra anlayabılır. o yuzden su adama atılmalı ya da atılmamalı dıyemeyız.. net olmayan seylerden nefret ederım ama durum bu...
- +1 yıl
Belirsizliklerden ben de hiç hoşlanmıyorum. Benim herkese karşı tavrım tek ve aynı. Kişiye özel tavır takınamıyorum hiç yaa. En iyisi bazı şeyleri erkeklere bırakmak 😂
+1 yılÇoğu erkek için öyle görünür. Ama seçicilik konusunda her kadınla ilgilenmeyen, kendinden emin, prensipleri olan, çekici ve cool erkekler için bu kadınlar ilgi çekici kadınlardır. (Tabi ki güzel kadınlarsa)
Diğerleri için genellikle ilk adımı atan kadınlar, cepte olan kadınlar olarak algılanır.
10 Yorumla
+1 yılValla bana denk geldi aslında ilk adım karşı taraftan ama tam tersine sonradan çekip giden oldu, görüşmeyen oldu bana öyle insanlar denk geldi yani. Zaten genelde hep erkekler adım atmıyor mu ya ya da bize denk gelmiyor demek ki gelenide işte böyle sonu tırt her türlü tırt yani 🙄
10 YorumlaÇocuksu bir hevesane yaklaşımsa benden uzak olsun. Ciddi ve samimi ise meşru bir şekilde ilk adımı kadın atabilir. Erkek de ya müsanip bir şekilde kabul eder ya da usulü dairesinde reddeder. Bunda bir yanlış yok.
12 Yorumla- +1 yıl
Bunların hepsi olağan şeyler. Tabiki kabul eder ya da etmez ama önceden ilgi gösterip daha sonra birden ilgisizleşen farklı düşüncelere kapılanlar olabiliyor
+1 yılYok değil. Ablamın düğününde bir kız numaramı istemişti. Kızın cesaretine hayran kalmıştım, ama buluşmaya kız arkadaşıyla geldiği için pek çekim olmadı bende
14 Yorumla- +1 yıl
Cesur ama buluşmaya yalnız gelecek kadar da cesur değilmiş. Bende de çekim olmazdı haklısın
- +1 yıl
Yani. Kadının ilk adımı atması kadını cepte yapmaz. Kadın ilk adımı attıktan sonra daha erkeği tanımadan aşırı derecede samimiyet kurarsa orada erkekte şüphe uyanır. Bu beni tanımıyor bana neden böyle yakinlasti ki der. Kadınların yanlış düşündüğü nokta budur.
- +1 yıl
Aşırı samimi biri de değilim ama bilemiyorum artık. Öylesi denk geldi diyelim
- +1 yıl
Erkek ilk adımı atınca da uzaklasabilir senden. Sevgin ağır gelir, bazı erkekler ara sıra ağzına s. can kızları tercih eder. Halbuki çok saçma bir şey. Bence dengeli olmaya devam et, erkeklerin çoğu dengeyi kuran kadınları tercih eder
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba, ne alakasi var emin degilsen karsi taraftan adim atma eminsen yuru gitsin boş ver , bence alakasi yok ben gayette yururum sanmiyorum boyle sey olcagini
12 Yorumla- +1 yıl
Denk gelmemişsin demek ki. Bana gelen kataktersizler yüzünden olabilir
- +1 yıl
Olabilir
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çok ilgi duyuyorsan atmakta sorun olmaz ama bazen bizimkiler fazla havalanıyor genelde erkekler atsın adımı
14 Yorumla- +1 yıl
Öyle olmalı bence de
- +1 yıl
Aynen yaşadım
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBence adımı iki taraf ta karşılıklı atmalı. Zaten o çekim illaki hissedilir.
10 Yorumla Biraz öyle ama benm için cok değerli olur o kız, çünkü cogu kız ilk adımı atmaz diyr saçma kaprisleri olduğu için
12 Yorumla- +1 yıl
Senin gibi düşünenler fazla olsa keşke
+1 yılİlk adım attıklarım oldu benim hakkımda hiç öyle düşünmediler
23 Yorumla- +1 yıl
Şanslısın o zaman
- +1 yıl
Garip bir şansım var bir kişiyi peşimde koşturdum cepte gördü demek ki ters etki oluyor
- +1 yıl
Sende ters işliyor demek ki jdjdf
Size öyle insanlar denk gelmiş kadın ile erkek ile alakasi yok bunun
11 Yorumla- +1 yıl
Peki teşekkürler 💛💙
Ayrımcılık yapma
İlk adımı sırf bu yüzden erkek atmalı demek yanlış
Aynısını erkekler de yaşıyordur eminim...
İnsanoğlu ne istediğini bilmiyor olay bu20 YorumlaKatılmıyorum. Şimdiye kadar hoşlandığım erkeklere karşı adım attım ve çoğu zaman da olumlu dönüş aldım hatta ilişki başlatmış oldum. Neden illa seçen değil seçilen olalım?
10 Yorumla
+1 yılHer iki cins içinnde istediğini bulamayanlar bakmıyor. Bu işte ön yargılı davranmadan yakınlaşıp iletişime geçmeli.
Belki doğru insandır?😉
10 Yorumla
+1 yılAtaerkil toplumdan bu yana erkekler avcı statüsündedir. Tabii günümüzde kızlarda ilk adımı atmıyor değil ama erkekler için baya bu oran düştü. Çoğu erkek, kızlardan adım bekliyor 😆 her iki cinste cepte görme olayı geçerli bu sınıra dikkat etmek gerek
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen ilk adımı atacak cesarete sahip değilim. Kimse de bana ilk adımı atmaz. Lanet olsun ya. Birsürü kızdan hoşlandım hiçbirine söyleyemedim hatta belli bile edemedim.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGenelde öyledir. Bir kadın ilk bana arkadaşlık teklif etti. Ben hayır dedikçe o ağlıyor.
Devamlı bu şekilde kurtulmakta çok zor.12 Yorumla- +1 yıl
Genele bakınca ilk adımı atmak mantık işi değil bunu görmüş olduk
Cevap sahibi+1 yılTabiki bırak erkek seni arasın. Kız ilk adımı attığında farklı düşünüyoruz.
+1 yılBu tamamen karakter meselesi. Kendisine güveni ve saygısı olmayan insanların yapacağı şey bunlar. Bence kim hoşlanıyorsa o ilk adımı atmalı bunun erkeği kadını olmamalı.
10 Yorumla
+1 yılÇoğunlukla öyle oluyor
21 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aklı evvel erkekler için evet çantada keklik olabilirler ama bazı erkekler var ki bunun kıymetini çok iyi bilirler. Erkekten erkeğe değişiyor yani
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet genellikle cepte görüyorlar o yüzden erkeklere ilk adım madım falan atılmaz
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikleee
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u +1 yılKadınlar bence ilk adımı atması güzel bende bu konuda hem fikirim ama işte ilk adımı atınca kabul olcakmi orası muamma
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. Neden öyle olsun ki? Hele şu anda erkeklere sapık gözüyle bakılırken.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılCepte gördükleri kadın cebinden çıkıp gitmesini de iyi bilir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yıltam aksine medeni cesareti yüksek Adam gibi Kadındır
10 Yorumla
+1 yılNe kadar hayır deselerde. erkekler evet kesinlikle cepte görüp bir yerleri kalkıyor
10 Yorumla
+1 yılİlk adımı atmak erkeğin doğasında var bozmaya gerek yok😅
10 YorumlaBenim düşüncem cepte değil dikatlı yaklasmalı davranmalı
10 Yorumla
+1 yılİlgisizleşen erkek, ya sana karşı bir şey hissetmiyordur, ya da ciddi değildir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. erkeğin cahil ya da aklı selim oluşuna göre değişir
10 Yorumla
+1 yılBenim gözümde öyle bir şey yokta maalesef bazı erkekler öyle düşünebiliyo.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Erkek atar. niye acele ediyorsun. Aceleciliğin yanlış yorumlanıyordur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇok saçma bir düşünce ama gerçekten böyle düşünenler var
10 Yorumla Öyle bir düşünce olabilir ama yanlış bir düşünce cepte görmek
13 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim yorumların için
+1 yılcanım onlar ilk adımı erkek atcak die bekleme adım atmak derken çok hafif bir dokunuş gidio uzerine atlama hemen.
Mesela merhaba de nasiilsın de sohbet başlat yeterli olur birak gerisini o getirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCepte değil diyorlar da çoğu ilk adımı atan kıza umursamaz davranıyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayir aksine 1 adım gelene 2 adım giderim
22 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel
- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılNe yazikki evet oysaki bana atsa cepte görmem ama diğerleri direk öyle görünüyor
10 Yorumla
+1 yılErkekler mesaj attı verecek diye düşünür :)
14 Yorumla- +1 yıl
Türkiye’de maalesef durum böyle :) cafenin içinde koz bana bakıyor verecek diyenleri bile duydum 😅 not ben yurt dışında yaşıyorum
- +1 yıl
Bu tarz erkekler var hem de çoğunlukta 🫤
- +1 yıl
Görmemişler öyle davranıyor aslında. Psikolojik olarak kendini tatmin ediyor
+1 yılYoo ben öyle düşünmüyorum
13 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel bir düşünce jdjdjf
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılKacarsan kovalanirsin her zaman unutma 🙃
16 Yorumla- +1 yıl
Yakalanırsak oyun biter mi peki
- +1 yıl
İste o da iliski temeline bagli sevgi saygi ve guven varsa oyun bitmez sen veya karsindaki sekillendirir
- +1 yıl
Çok zor işler bunlar. Ben baştan pes ediyorum dkkdkf
- +1 yıl
O zaman nasil mutlu olabiliyorsan oyle yasa takil
- +1 yıl
Teşekkür ederim ☺️
- +1 yıl
Rica ederim 😌
Gizli Üye(30-35)+1 yılilk adımı atınca kızı samanlığa götürüp kıza gitar çalmayımı öğretelim 😂😅
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu Pp şey değil mi ya tüm erkeklerin eski sevgilisi ajxksbdksbxod
00 Yorumla
+1 yılEe yani herhalde öyledir bilemedim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bi kadınlar hep cepteyiz. Takma kafana
10 YorumlaAsla korkarız genelde
10 Yorumla
+1 yılBu devirde bence ilk adımı kadının atması yanlış.
10 Yorumla
+1 yılÖyle bir algı var ne yazık ki bazıları için.
10 Yorumla
+1 yılOnlar senin değerini bilememis
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılDeğişken bir konu
10 Yorumla
+1 yılErkek 16 yaşında bir ergense evet
10 Yorumla- Devamını Gör (25)
Devamını Gör(70)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?