Erkek arkadaşım bir süre görüşmeyelim artık bunaldım dedi, siz olsanız naparsınız?

Öncelikle herkese merhaba. Ocakta iki senemiz dolacaktı, son zamanlarda da sık sık kavga ediyorduk. Bana karşı ilgili değildi bir şeylere sinirlenince sen rezilsin utanmazsın çok zorsun sana kimse dayanamaz diyordu sürekli arkadaşlarıma laf ediyordu ve benden baska erkeklerle konusamazsın tarzı oysa yaklasık bir senedir bütün arkadaslarımla nerdeyse merhaba merhabadan ileri bir konusmam olmamıstı o kızıyor dıye herkesten koptum sayılır desem yalan olmaz. En sonunda bana ilgisizliğinden ötürü Dayanamadım sürekli kavga ettik yaklasık bir bucuk ay önce ayrıldık yirmi gün kadar ayrı kaldık. Sonra geldi pişman oldugunu bütün şartlarımı kabul edecegını anlattı, inanmak istedim, inandım. ilk bir hafta iyi gitti fakat hiçbir şekilde sözünü tutmadı ve ilk ettiğimiz ufak tartısmayı benı yanlıs anlayıp daha dinlemeden büyüttü dağlar kadar. bir sen benim ıcın sadece sorunsun diyor başlarım sözüne yeter artık diyorsürekli senden bıktım diyor, bir arıyor özür diliyor. şimdi ise bana mesaj atma bir süre konuşmayalım görüşmeyelim dedi. Ayrılmak istemiyorum ama dayanacak gücüm kalmadı ağladıgımda bıle artık kes dıye bagırıyor. Allah aşkına napmalıyım fikirlerinizi bekliyorum
Erkek arkadaşım bir süre görüşmeyelim artık bunaldım dedi, siz olsanız naparsınız?