Erkek arkadaşım eğer istersen ara verelim mi dedi?

Sevgilim ile konuşmamızı ailem bilmiyor kackere yakalandım. Sevgilimi uyardı ailem ama sevdiği için dinlemiyor. Bende aynı şekilde. Mesajlarına geç bakınca korkuyor yakalndim mi diye. Bugün babaannemi kaybettim ona söyledim. Konuştuk falan. Sonra bana eğer istersen ara verelim mi canim dedi. Neden dedim. Babaannen olmuş biraz kafa dinle istersen dedi. Tamam kendine iyi bak dedim. Ne zaman iyi hissedersen yaz ama dedi. Bb dedim. Sonra iste soru işareti attı. Olmaz dedim. Ona banaannemin olduğunu söylemeden önce saatlerce mesajına bakamamıştım. Bana yazmaman önemli değil dedi. Değil mi dedim evet dedi. Senin için korkacagima yazmadan daha iyi demiştiSonra babaannen öldü biraz kafa dinle ara verelim mi diyince de. Ben anladım kinusnaj istemiyorsun dedim. Ben seni seviyorum kendim için değil ailen öğrenir diye korkuyorum, yoksa beni ogrenseler bana bir kere konuşurlar benim için sorun yok dedi. sonra tamam dedik konuşmaya devam. Beni sevdiğini de söylüyor. Sizce ne yapmalıyım ya ben ara vermelimiyim
Erkek arkadaşım eğer istersen ara verelim mi dedi?