Erkek arkadaşımla tartıştık ve konuşmuyoruz sizinde fikrinizi almak istedim... ?

İyi akşamlar, iki senelik bir ilişkim var erkek arkadaşımla ayrı şehirlerdeyiz. 2 aydır benim yaşadığım sehirdeydi yeni gitti. şu an küsüs ve ayriyiz 7 gündür konuşmuyoruz. Tartışma konumuz Facebook ta subaylık ile ilgili gruplar var orda bir yorum yapmış erkek arkadaşım bir kızda sırf soru sormak için soru sormuş erkek arkadaşım cevap olarak sadece hayır yazmış ve bunu bana erkek arkadaşım watsaptan attı anasayfana düşerse yanlış anlama gibilerinden diye. (Erkek arkadaşım astsubaylık sınavlarına girdi o yüzden böyle gruplara üye) Bende sinirlendim niye cevap verdin şimdi o kız tekrar cevap yazacak sende cevap vereceksin bu böyle uzatacak dedim oda bana kizdine diyosun kızım sen filan diye üzerine baya tartıştık beni baya aradı açmadım mesaj attı cevap vermedim üzerine sakın bir daha beni arama dedim. Sonra upuzun bir ayrılık msji yazdı cevap dahi verme bitti dedi bende cevap vermedim. 3 gün sonra özlediğim için aradım açmadı bana geri dön bisi sorucam diye mesaj attım mesajla sor dedi kaç kere aradım açmadı beni baya tersledi o gün seni aradım g*tun başın ayrı oynadı açmadım telefonu dedi bu iş bitti dedi ben artık seni sevmiyorum dedin lan defol git ben artık saygı duyacagim bir insan istiyorum sana zerre saygın yok dedi. Sen hep aynisin dur derim durmaz sus derim susmazsin dedi. Baya olumlu konuşmama rağmen hiç yumusamadi bide ben onun ayağına bağ oluyomusum kiskanmayacakmisim Aşağılık dedim bunları söyleyince. Watsaptan faceden 7 gündür engelliyim annemde faceden silmiş engellemiş. İliskimizi ailelerde biliyor sizce ne olacak beni istemedigini söylüyor geri döner mi arar mı ve ben ne yapabilirim?
Erkek arkadaşımla tartıştık ve konuşmuyoruz sizinde fikrinizi almak istedim... ?