AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
264Cevap
Ciddiye aldıkları için ve bunun fazla gelmesinden dolayı.
Korkmuyorum da ciddi ilişkiye değecek , ayaj uydurucak cesarette kadınlarda yok.
Yuk almak istemezler kadinlar gibi olmuyoruz biz evlendikmi yuk bize biniyo size degul oyuzden
Çünkü aptallar. Anlık yaşamak onlara daha güzel geliyor da ondan
arası olan gocunsun hesabı ben üstüme alınmadım doğrusu...
Genelleme yapmasan daha iyi olur korkmayan da var ben ciddi ilişki isterim her zaman
bir sebebi var mıdır ki
Sadece bir yerleri yemediği için
Çünkü ciddi ilişki denince akıllarına sadece evlilik geliyor :D
Sizin aklınıza ne geliyor?
Sahi ciddi ilişki deyince senin aklına ne geliyor?
Evlenmeye hazir deildir o tempoyu o sorumlulugu almaktansa free takilmak daha mantikli geliyor
Sorumluluk almak ve karsisindakinin onu yaniltacağini dusunmekten guven problemi vardir.
Hayır öyle bişey yok citti ilişki aramaktan 3 yıldır yalnızım asıl kızlar neden citti ilişki surduremiyor.
Özgürlüklerinin kısıtlanacağını düşünürler e bir de sorumlulukları artacak bu bazıları için sıkıbtı olabilir.
ben agirdan aliyorum kiz yavas yavas cözsün beni istiyorum ama sonra bir gülme geliyor... sanki mazide yarim kalanlar bana bakarak kahkaha atiyor
Erkekler yetiştirilme bakımından bizlerden çok daha özgür yetiştirilmiştir. Ciddi ilişki sorumluluk getireceği için onların doğasında yoktur -) Ta ki bunu yaptıracak kadını bulana dek
30 dan once gerek yok genc yegenlerim dogru yapiyor
ciddi iliski geldide korktukmu yahu hemen verenler bizi korkutur
erkekler ciddiyetten korkmaz. kaybetmekten korkar sevdiğini kaybetmekden bunun gibi bir çok seyden
Ben ciddi ilişkilerden korkmuyorum. Ciddi ilişkim olsun istemişimdir hep :)
kaybetmekten adam gibi sevemiyecegini anladiysa öyle yapar
Korkmazlar amaçları başka olduğu için bu davranışı sergilerler
Korkmuyorum da tam ciddi bir ilişki içine giriyorum bir gülme geliyo bana
korkanlar daha önce aşık olmamıştır ya da yavşaktır diğer kızlardan vazgeçemiyodur.
kim çıkarıyor bu lafları ya ben korkma yeter ki hatun hatun olsun dürüst olsun
korktugumuzu kim soyledi asil varsa kendine guvenen kiz ciksinda gorelim ciddi iliskide.
Yeterince olgun ve sorumluluk sahibi olmadıkları için.
Neden yeterince olgun ve sorumluluk sahibi olamadıklarını sormuyor mu?
daha gözü doymamıştır. Başkalarıyla da yaşamak ister
gercekten sevmedikleri için sevseler yeterince ciddiye alırlar
bu kişiden kişiye degişir kimi azgınlığını yatıştıtmak ister kimi ömür boyu yanında olucak bir kadın
Nikahsız ilişkiye yani flört olayına karşıyım ben. Ben ciddi olduğum kadınla sevgili olmam evlenirim.
Çünkü kimi erkek sorumluluk almak istemez ciddi ilişkiden değil büyük sorumluluklar almaktan korkarlar
Erkekler, bir kizla ciddi düşünmek icin çıkanlar ve takilmak icin çıkanlar olarak ikiye ayrılır. Sana takilmalik rast geliyor demekki
İlişki dediğin ciddi olur eğlencelik gereksiz ilişkilerle işim olmaz
Karsindaki erkek seni gercekten seviyorsa zaten iliskiniz ciddidir. he korktugunu dusunduruyosa sana seni yeterince sevmiyodur
Sen öyle san ruh ikizim olursa evlenirim erkekler demiş pöh
Erkekler duygusal değil fiziksel doygunluk ararlar ondan
Senin bizden daha iyi bilmem gerek koprunun altindan baya sular akmis
Ciddi ilişki ciddi bir şeydır , erkekler yanlış kişilerle ciddi bir şeyler yaşamaktan korkarlar
Bir ağaç elmaya sahip olmak var birde tek elmaya razı olmak, bilmem anlatabildim mi?
Ciddi ilişkide aldatilmak daha kotu cunku kadinlar her zaman aldatir
Özgürlüklerine düşkün oldukları için
Her kızla yatmak istedikleri için
Evlenip evlenmemekte kararsız kim çekicek okadar çileyi sesi 😂 dırdır dinleyemem bende
Karşısındakinin cıvık cıvık hareketlerini gördüyse eğer ondandır
evlenip balayina gidecegime bekar kalir alayina giderim
her çiçekten bal alıyım... alayı benim olsun diyenlerdeniniz
sorumluluk duygusu gelişmemiştir o yüzden olabilir belki
sağnak yağmur ; tufan,
ciddi ilişkide ; evlilik getirir de ondan...
belki evlenmeyi düşünmüyordur..
erkekler genelde kadınlar gibi evlilik diye tutturmazlar...
iki cavabı var... kardeşim erkekler skor peşinde olduğundan kaçarlar... diğerleri bundan kaçmazlar, hatta özellikle ararlar...
bunu herkes değil genellikle niyeti ciddi olmayanlar korkarlar evet
Eger bir erkek gercekten seviyorda ciddi iliskiden korkmaz
ciddiyet sevgisine gore degisir seviyorsa ve de guveniyorsa evlenir sevmiyorsa kalici degildir yakinda yol alir
evli bir erkek olarak cevaplıyorum
sanırım tek eşlilik bir süre sonra yetmeyeceği için
yine evli bir erkek olarak
evliliği kötü görmeyip "Polijini" yi destekliyorum yani erkeğin birden fazla kadınla evlenmesini uygun görüyorum
erkeklerin evlenip eşini aldatması yahut hiç evlenmeden bir sürü kadınla beraber olmasındansa "Polijini" bana göre daha makuldür.
neden korkar biliyormusn portagalı soymadan içinden ne çıkacagını bilemem tatlım
basit ve amaçsız sadece o günü düşünen kişiler korkar ciddi ilişkiden kadın erkek farketmez
hic kendinize sordunuz mu kizlar neden sıkılır ciddi iliskilerden neden ilerletemezler hm?
Sonunda evlilik var da ondan. Tek bir kadın olucak ondan
adamlar bulmusta korkuyor bende uzun ilişkim olsun diye dua edıyorum
Erkekler ciddi ilişkiden korkmazlar. Ciddi kadını bulamadıkları için ciddi ilişkiye başlayamazlar.
yo ciddi ilişkiler de erkekler dikkatli tavırlarından dolayı öyle gözüküyordr bence
Çünkü duygusal değillerdir bir kadına bağlı kalmak zor gelir. her çiçekten bal almak isterler.
Ne zaman ciddi olsak işler boka sarıyor çünkü...