Bir erkek neden bir ilişkiden korkar?

Geçen yıl hazırlıktayken benden hoşlanan bir çocuk vardı bir ay yazıştık ama benim ilgisizliğim yüzünden bitti. Bu iki hafta içerisinde ortak bir arkadaşımızdam aklının hala bende olduğunu öğrendim. En başından beti hislerinin gerçek olduğunu ben yeni yeni anlama ya başladım. Aylar sonra bir arkadaş buluşmasında bir araya geldik. O akşam büyülüydü sanki çünkü ne o benden ne de ben ondan gözlerimi alamıyordum. Araya bir kaç gün girdi ve onun benden emin olamadjğı için bana mesaj atıp atmicağıno düşüneceğini öğrendim. Bende gittim mesaj attım ve hemen ertesi gün buluştuk. Ciddi bir konuşma yaptık. İkimizde bu yola girmek istiyorduk. Ne geçen seferki gibi yavaş olalım ne de hızlı dedi. Elele tutuştuk ben saçlarına falan dokundum o raddedeydik yani. Bana whatsapp ekran süresini gösterdi çok az kullandığını yazışmaktan hoşlanmadığını zaten daha önce 1 ay uzun uzun konuştuk dedi. Sıkıntı değildi çünkü bende aynü fikirdeydim sürekli birileei ile mesajlaşmaktan bıkmıştım. Buluşmadam sonraki iki güm ben en erken uyanan olarak mesajları ilk ben attım. Uzun uzun konuşmadık sadece haberleştik. Bana arkadaşlarıyla bululruğunda haber falan veriyordu. Sonra ben yazmaktan vazgeçtiö onun mesaj atıo atmicağını merak ettim. Ve mesaj atmadıpım ilk gün bana akşam mesaj geldi. Bana yapamicapını hızlı gittiğimizi bunun onu tedirgin ettiğini falan söyledi. Bende bu seferin son sefer olduğunu ve artık arkadaş da olmak istemediğimi söyledim özür falan diledi benden. Ben onun bana bir şeyler hissetiğinden eminim bakışlarından haraketlerinden ve ortak arkadaşımızın anlattıklarından. Herşeye rağmen onum korkaklığından dolayı bitmesi beni çok üzüyor. Ne kadar çok "hazır hisettiğinde hala benimle olmak istersen dön" Demek istesemde demedim. Bu yüzden kökten bitirdim. Sizce neden kendini hazır hissetmiyor? Galiba ailevi problemleri var. Çocuk hakkında detay isterseniz anlatırım ahahahahaha
Bir erkek neden bir ilişkiden korkar?