Selams
hayat hep laylaylom mu size, siz hayırdır ya¿ Kaç yaşından sonra ciddi ilişkiye hazır oluyor bu canlılar :D

Nerde bulacam bu tahtı ben djjd
Selams
hayat hep laylaylom mu size, siz hayırdır ya¿ Kaç yaşından sonra ciddi ilişkiye hazır oluyor bu canlılar :D

Nerde bulacam bu tahtı ben djjd
Bazı erkekler için, ciddi bir ilişki içine girmek, duygusal olarak bağlanmayı gerektirir. Duygusal bağlanma ise kimi erkekler için korkutucu olabilir çünkü kendilerini güvende hissetmek ve duygusal zorlukları paylaşmak konusunda rahat hissetmeyebilirler. Bu durumun kökeni çocukluk dönemine, aile ilişkilerine veya daha önceki ilişkilerde yaşanan olumsuz deneyimlere dayanabilir.
Erkekler için, ciddi bir ilişkiye girmek özgürlüklerini kaybetmek anlamına gelebilir. Kendi rutinlerini, arkadaşlarıyla geçirdiği zamanı, hobilerini ve diğer kişisel alanlarını paylaşma fikri, bazı erkeklerde endişe yaratabilir. Bu durumda, ilişki kuralları ve beklentileri konusunda endişeleri olabilir.
Daha önceki ilişkilerde yaşanan olumsuz deneyimler veya kırık kalpler, bir erkeğin ciddi ilişkilerden kaçınmasına neden olabilir. Bu deneyimler, bir kişinin duygusal yaralanma riski taşıdığını ve duygusal risklerden kaçınmak istediğini düşündürebilir.
Toplumda bazen erkeklerin duygusal zayıflığı göstermeyecekleri ve bağlanma konusunda dikkatli olmaları gerektiği mesajları verilebilir. Erkeklerin bu cinsiyetçi algılar nedeniyle duygusal zorluklarını ve isteklerini ifade etmekten kaçınabilecekleri düşünülürse, ciddi ilişkilerden kaçınmaları daha olası hale gelebilir.
Bu faktörlerin her biri, erkeklerin ciddi ilişkilerden kaçınma eğilimini etkileyebilir. Ancak unutmamak gerekir ki her erkek farklıdır ve her bireyin tercihleri ve deneyimleri de farklı olabilir. Her durumda, sağlıklı iletişim, anlayış ve empati ciddi ilişkilerde daha derin bağlar kurmanın anahtarı olabilir.
- Ekonomik sebepler. ( Özellikle ev sahibi değilse ve kadın çalışmıyorsa, e adamın da pilot veya müdür gibi aşırı para kazandıran bir mesleği yoksa vs. Erkek maddi yük altından kalkamaz. Özellikle bu dönemde. 2000 lerin başlarından veya öncesinden bahsediyor olsaydık bu durum değişebilirdi. Tek memur polis maaşı ile 5 kişi geçiniyordu o zamanlar. Öyle bir evde büyüdüm , oradan biliyorum. )
- Aldatılma ihtimali. ( Özellikle günümüz ilişkilerinde daha da arttığı için bu olaylar, insan güvensiz yaklaşıyor karşı cinse. Her iki cins için de geçerli bu. Tabi aldatılmanın erkekler açısından maddi olarak da sıkıntısı var. Nafaka gibi. )
- Sorumluluk almaktan korkmak. ( Burası tamamen o erkeğin kişisel bir durumu. 😅 )
Böyle uzar gider ama bence en büyük sebep bunlar.
Bu dediklerim ciddi ilişki düşünmeyen kadın ve erkek için!
Çünkü ilişkide bir taraf gerçek karakterini saklıyor. Taa ki iş ciddiye gelinceye kadar. Asıl o zaman gerçek yüzü ortaya çıkıyor. Ve kişi diyor ki ulan ben bunu mu sevmişim?
Hıı dimi, önce bi güzel sevdir kendini sonra gerçek yüzün çıksın ortaya
Hep kaybedecekler :)
Görünen o ama öyle olmuyo
Cevap
37Cevap
Sorumluluk almayı sevmez erkekler yapıları gereği..
Ciddi ilişki, yaşama dair sınırlar barındırır içinde.
Korkanın ciddiyetinden ve sorumluluk duygusundan şüphe etmek gerekir.
Şimdilerde ne yaşarsam o kadar diyen ve ilişkilerinde elinden geldiğince duygularına yer vermeyen insanların çokluğunu görüyoruz.
Evet maalesef.
çünkü siz ciddi ilişkide aşırı ciddi oluyorsunuz burnunuzdan kıl aldırmıyorsunuz tırstıryor kafamıza bir şey atarsınız diyerekten pansuman yapanımızda yok erkek sığınma evimizde yok ne yapak he sen söyle ne yapak elinizden kaçıp pavyona mı düşek mafya kılık teyzelerin mezesi mi olak oramızı buramızı mı mıncırsınlar göğsümüzün arasına para mı sıkıştırsınlar
Yoh yaww
iki gözün önüme aksın ki
Ciddi olmayan erkek, ciddi ilişkiden korkar. Çünkü karşısında ciddi kadınları bulamaz. Erkek, nasılsa karşısına öyle kadınlar çıkar. Kadın, nasılsa karşısına öyle erkekler çıkar.
İnsanlar, etrafındaki 5 arkadaşının ve hayatına girmiş 5 sevgilinin ağırlıklı ortalamasıdır.
Bunu kim demiş ciddi ilişkiden korkmak diye bir şey yok ciddiyet takınmayı bilmeyen kadın vardır unutma. Bir erkeği kendine bağlayamayanlar ağlamasın bence 😀
Senin benimle uğraşma saatin mi geldi :D ağlatayım mı seni ddhjs
Yerim dar şu lafına öyle bir laf ederdim ki dediğine diywceğine pişman olurdun da serserilik yapmak istemiyorum sen gibi 😀
Allah allaaaah yeri darmış da mış mış mış :D serserilik yapmıyorum ayrıca dsjj pişman olabilme ihtimalim sıfır sıfır sıfır
Şu an pis pis sırtttığına yemin ederim ama kanıt yok elimde 😀 serseri ruhlusun sen inkar etsen de evet dar senin bütün ihtimallerini böyle sıfırlayacam civciv varan 1 😀
Yemin et et de çarpıl :D pis pis sırıtmayı bırakacağım söz. Sırf sen çırpıl güzelce diye djdj neyi sıfırlıyorsun sen alooo
Ediyorum bee inkar et de ağzın gözün bir yamulsun hadi 😀Km ni sıfırlıcam aloo 😀
Yorumu okurken sırıttım tüh be :D shdhs Allahım sen bunun duasını kabul etme ya yamulacam senin yüzünden. Tövbe. Sen git kendi km’ni sıfırla :D
Harbi bir yamulsan şimdi kapılar aşıkmış düşünsene tövbest olur falan da 😀Benimki sıfırlandı yeni rektefeden çıktım
Kapılar niye aşık? Ağlatacam seni :D
Kapılar açık açık ama aşık kapı da güzel olur ha düşünsene akşam işten geliyorsun ooo iki gözüm çiçeği gelmiş diye kendi açılıyor yüzüne asla kapanmıyor😀 sen illa ağlatıp avutacaksın bir şekilde de ben meme yi 6 yaşında kestim 😀
Woowowww sınırları aşmayalım. Sana burdan bi gömerim kapı duvarla sen aşk yaşamaya başlarsın.
Ama dedim kaşındın yerim dar dedim yapma dedim ağlama şimdi ağlayacaksan da oynama 😄
Sen bunu ödeyeceksin. Burnundan fitil fitil gelecek bu.
Ağlama 🍼🍼😂
Yalnız 10 görüşle sınırlı :) saydın mı?
Biliyorum kaç kurşun kaldı dur bekle bir sayacam😂
İyi geceler @üyeadıalmadım 😌 sondu sanırım
İyi geceler sondu evet rahatladıysan iyi uykular sana
Tabii ben rahatım, ya sen?
Benim rahatı mı düşünme sen ben her şartta rahat ettiririm kendimi
Çokta umrumda değil, yorumun öyle istenmeyen evlat gibi kalmasın dedim. bb
Çok düşüncelisin, bb
Öyleyim
Fark ettim
Hoş
Çakal
Yılan
islerine gelmediği için.. çoğu bu devirde taşın altına elini koymak sorumluluk almak istemiyor özgürlük adı altında benciller sal ipini gitsin
Saldık öylesinin ipini :D
Harcasınlar, çekemiyorum valla 😅
Sadece erkekler değil aslında bizlerde de var biraz bu endişe.
Kendini kaptırıp ileriyi düşündüğün kişinin istediğin gibi biri olmadığını anlama sınırına gelme düşüncesi biraz korkutuyor belki de.
Doğru çiçeğim
3e ayrılıyor 😃 birincisi ağzı yandı daha da istemez ikincisi evlilik ister ama ekonomik krizi engel olur üçünsü ise imkanları el verse de rahatlık batar özgürlükleri elinden gider diye evlenmiyor 😂
Djjs gruplandırmayı sevdim
Sevmeyeyim mi ben 🥹
Aslaaa 😅💙
Oyşş desinler djdj
Yiyerimmmm 😅
Kucaklar dolusu Love 😘
Bence korkmazlar, kadınlar daha çok korkuyor ciddi ilişkiden
Bu yaşıma kadar hep ciddi bir ilişkim olsun istemiştim ama hiç olmadı en fazla 3 - 4 ay sürdü en son ilişkimin üstünden 1 yıldan falza oldu artık ilişki yapmıyorum ve kimseyle konuşmuyorum ve tanışmıyorum herkes benden uzak olsun istiyorum sonunu bildiğim şeyleri yapmayı bıraktım.
Sevgili bulamıyorum ki nasıl korkayım. Ayrıca bulsam da korkmam. Ciddi ilişki olsun evlenelim aile kuralım yeter yaş 36 artık
Hadi inşallah 😃
İnşallah ☺️
Amip miyiz biz öglena mıyız terliksi hayvan mıyız 😏 canlılarmış. Korkanın çocuğu olmaz derdi dedem, e ben de çocuk seviyom. Yani korkmuyom
ahahahjsh ayh çok pardon
Vövövö
Gıcıklaşma be
😲🥺🥺
Timsah 🐊 değilsin sen kendine gel djsk
Bi farklılık sezdim djdjd
Sezgilerin seni yanıltıyor sürekli :D getir bi bakalım sorun nerde dhdjs
Random kullanmazdın 🙄
Yiooo kullanıyorum hep hep hep
Heağm iyiiii
Süper 🐊
🦖 evet
Aaa dinozoooor 😬 shdjsk
Asdghjk
İlişkide daima güçlü taraf olma isteğinden kaynaklanan, ilişki içinde zayıf düşme korkusu erkeklerde bağlanma korkusunun temel görünümüdür. Erkekler bu korkuyla ilişkiye bağlı olmayı, bağımlı olma olarak algılama eğilimindedirler.
Bence kendisini sevmesi için onun istediği gibi görünmeye çalışıyor. Ama iş ciddiye binerse gerçekler ortaya serilicek.
Şu da var; özgür ruhlular. Kısıtlamak istemiyorlar. Tek bir noktada kalmak istemiyorlar. Bundan da korkuyorlar.
Yok bazıları sorumluluk almayı sever yani gördüğüm bir sürü kişi sorumluluk sever😇😇
Bazıları..
Evet bazı erkekler sorumluluk almayı severler
Genelleme yapmak sana yakışmadı sjsj ben hep ciddi baktım sadece baktım 😂
Polemik yaratamıyoruz :D nasıl didişeceğiz
Ksjsja dert değil bu, eğlence
Yok daha neler neler 🙄
Eğlendiğinin farkındayım :D gıcık djdk
Hayatinda tek bir kadına ait olmaktan, bağlanmaktan korkarlar sadece.🐈😂
Ayyyhh totomlar djsja
Soruyu görünce Her ilişkisine ciddi niyetle başlayan ben 😮
Bıraaak shsja
Kahkaha attım buna da :D
Gelsin o zaman hshshs
Senin gülen yüzüne kurban
https://youtu.be/xGzDUYPr0GQ?si=-fMCAxu2T3MSIlRX
Bana bak kitapta yazıyor kitapta.4 karıya kadar alabiliyormuşuz. Ben 2. ye göz koysam hemen arıza çıkarıyonuz.
İslam halifesi Reisimizin emri var. En az 3 karı (Çocuk olmasın o) Karıdıe karı 💃
30 yaş altı erkek çöp aşkım. Çok kullanışsızlar, ciddi ilişkiden de ödleri kopuyor sdjks
Aynen bebeğim haklısın djsjs
g*tüme girdi bir kere acısı unuturmuyum sence
Ahahahaha kusura bakma kahkaha attım
😂😂
Bana göre genellemek çok yanlış , korku ile alakası yok hazır olmak ile alakalı maddi manevi hazır değildir.
40 yaşta olsa demiyorum hepsi _bazısı yine lay lay lom. Yok kafaları pek büyümek istemiyor sanırım. Flört aşamasından sonrasına kafa basmıyor anlaşılan.
Sorumluluk yüklenmek istemiyordur, tek başına özgür takılmak daha keyifli geliyordur, dır dır, vır vır çekemiyordur, paylaşmayı sevmiyordur, vs vs.. O popişko yok olabilir yani..
Kim korkuyor ya o erkekler düşüncesiz davrandığı için ciddi ilişkiden evlilikten kaçıyor, ben öyle miyim beni biliyorsun 😂🤷♂️ ciddi düşünen biriyim, ve şu an da geleceğime odaklıyım
Yemiyor çünkü 😂
Hepsi aynı değil tabi bazıları var işte onlar var ya ah öyle işte 😂😂😂
Ciddi ilişkiden kaçan çok erkek yok aslında. Kaçan da neden kaçıyor bilmiyorum, karakteristik muhtemelen.
Erkekler değil insanlar diyeyim ben ki ciddi olanunan kişinin ciddiliğine emin olmamaktan kaynaklı büyük ihtimalle.
Ben 20 yaşımdan beri hazırdım da tahsil, iş veya ekonomik durumum hep elverişsizdi maalesef.
Hiç bir zaman olmaz. Daldan dala atlamayı seviyorlar çünkü
Değişir o kişiden kişiye ama ben genelde sonuçlancak bi ilişki yaşamak isterim
Ciddi ilişki kadar güzeli yok bence. Ciddi olan her iş de sıkıntılıdır o kişi.
Eee ciddiyet olmayan mahluk ciddiyetten korkmasın da ne etsin. Ağır geliyor minik bünyelerine
Hayat be çok küçük yaşlarda korkutmaya başladı o gün bugündür korkuyorum.
Çoğu sorumluluk almaktan korkarlar. Yalnızlığa alismis olabilirler
genellemek çok yanlış , korkudan ziyade hazır olmak ile alakalı maddi manevi hazır değildir.
Kişiye göre değişiyor. Bazı erkekler de ciddi ilişki arıyor ama bir türlü bulamıyor
Tam aksine ciddi ilişki düşünen birisiyim. Sonu olmayan bir ilişki tarzım değil.
Kadinlar neden iliskilerin belirleyicisi sanar kendini :)
Bebişim erkekler sorumluluktan korkuyor yahu🙈🙊
Aman sanki dünya yönetecekler :D
Dünyayı yönetmelerine gerek yok nefislerini yönetebilsinler şükür edeceğiz asfhfjdjk🫢
Aynen, hani istenilen zor bir şey değil bağlan birine kal onda ne aç gözlü nefse sahipler
Ayy sorma erkeklere ölüm asdffhj 🥳🥳
Kapatılsınlar djdj
Kapat bebiş arkandayım djdfjk
Djdj anlaştık 👌
Ciddi düşünüp değer verince bi tarafları kalkıp gözleri dışarda olmaya başlıyor veya sıkılıp terk ediyorlar E o zaman ne diye ciddi olayım
Korktuklarından değil, sizi ciddi ilişki yaşayacak biri olarak görmediği için öyle gösteriyordur.
Ciddi ilişki delikanlı adam içindir Zero erkekler göre değildi.
Erkekler genelde bağlanır ve kolay kolay bırakamaz bu yüzden alıșmamak için fazla takmazlar eğer alıșırlarsa genellikle üstünden gelemiyorlar ve uyușturucu vb maddelere bulașıyorlar
Kim demiş korktuğumu hiçte bile 😂 sadece meslegimden ötürü evlenmek hatta ve hatta sevgili yapmak istemiyorum çünkü hiçbir kızın vebalini almak istemem
Çünkü 3,5,7,9. Kişilik gönülleri var
Daha da fazlasına yer var gibi
Sonunda evlilik kelepçesi takılacak ve özgür yaşamı elinden alınacak, bir çok alternatif varken bir kişiye bağlı kalacak diye.
Kizlarin ekonomik sorunlardan haberi yok sanirim _)
Her şey para mı beee
Ne peki?
Duygulaaar
Peki evin araban var mi? Düzenli gelirin ne kadar
Çapkındır ondan.
Çünkü erkekler yapmıyor
Red yeme korkusu desen daha doğru olur.
sorumluluk almaktan korkuyodur
29 sonrası
:)
Sizin yüzünüzden
Napmışız biz