1. Erkekler neden bağlanmaktan korkarlar.
2. Hem ciddi ilişki isteyip hem de bağlanmak istemeyenler var, bu nasıl oluyor? .s
2. Hem ciddi ilişki isteyip hem de bağlanmak istemeyenler var, bu nasıl oluyor? .s
bağlanmaktan korkuyorum demek ben uzun düşünmüyorum biraz eğlenelim sonra ayrılalım demek bence
ciddi ilişki isteyip bağlanmak istemeyenlerse vahim durumdalar büyük ihtimal kızı ayarlamakta zorluk çekmiştir bağlanmaktan korkuyorum bahanesi yetmediği için ciddi ilişkiye başvurmuşlardır
ki siz kızlar da çoğu zaman (duygusal düşündüğünüzden mi nedir) bunu (afferdersiniz) yersiniz
yani sonuç olarak birşey yok bu erkekler gerçek duygusal yoğunluğa erişememiştir bence...
haklısın.fakat bunu arkadaşıma nasıl kabul ettiricem. anlamak istemiyor.
kız. tuğçe adı. çok yakın arkadaşım. kardeşim diyebilirim. sevgilisi yüzüne karşı sana bağlanmaktan korkuyorum ama ciddiyim diyomuş. ondan sana hayır yok diyorum seviyor beni diyo anlamıo.
bende üzülüyorum elimden geleni yapıyorum ama anlamıyor.bıraktım bende. kendi anlasın artık napıyım.
Erkekler bağlanmaktan korkar çünkü bağlandığın zaman ipler elini kolunu keser.Sonra elin kolun bağlıyken bir de ağzına bi şey tıktılar mı?Ya organlarını çalarlarsa,ya copla kötü şakalar yaparlarsa?Ben bağlanmaktan korkarım,fantezi yapsam ya bi daha beni çözmezse der gene korkarım
2)Çok ciddi one night stand isteyen arkadaşlarım oldu.İlişkilerini çok ciddiye alıyorlardı
Önceki birikmlerınden dolayı da bunu dile getirebilir.
Örnegın guven problemı olabılır sana guvenmek ıstıyorum dıyebılır..
Ciddi ilişki istediğini söylemekten zıyade hal ve harektlerı ıle bellı eden durust erkek sadce karşında kı kadına guvenmek ıstıyordur..
Zaten durust bırı degılsede hemen yanından kaçmak şarttır.
Herşeyı kötu anlamamak gerekır.
devrin bağlanma anlayışı nedir?
ciddi ilişkiye ulaşmak için ister istemez bir süreçten geçersin. erkek istediğini isteye dursun o bağlanma dönemine aylar var daha. hiç bir ilişki ilk günden o benim kadınım o benim erkeğim moduna girmez
tabiki öyle. bi süredir beraberler. tam ne kada bilmiyorum 3-4 ay olmuştur. ama arakdaşımın sratına karşı sana bağlanmaktan korkuyorum diyomuş .s ciddi değildir diyorum. seviyor beni gerçekten diyip duruyor slk.
Cevap
14Cevap
erkekler bağlanmaktan değil,sorumluluktan korkarlar...eğer maddi ve manevi olarak kendilerini bu ilişkiye hazır hissetmezlerse kaçarlar...evlilikte tabiiikii gerçek sorumluluk sahibi bir erkeğin yükü bir kadından çok daha ağırdır...buna hazır olmaları önemli...
Bu gercekten böylemidir?
sanırım beni tarif etmişsin evet tarfi ettiğin kişi benim. Ama elimde değil çabuk soğuyorum o ilk günkü heyecanım, flört zamanındaki heyecanım birkaç hafta geçiyor bitiyor, bu sefer de karşı taraf fazla bağlanmadan ve üzülmeden ayrılmak durumunda kalıyorum
heyecan arıyorsun. ilişki, aşk,sevgi değil.
herkese aynı bakarsan göremezsin. bulamassın aşkı.
hayırlısı.
(bkz: ne istedigini bilmeyen insan ornegi) ama genellemeyelim. bazilari ne istedigini biliyor, aliyor ve gidiyor. daha mi iyi? :D
:D
erken yaşlarda karşıdsındaki kızı diyelim tanımaya çalısacağından bağlanmaktan korkmaz sadece olay ona göre erkendir ve kendiside inanmamaktadır ilişkinin geleceğinin olacağına..
ciddi işteyecektir ama karşı cinsi tamamen çözmeye çalışmak işteyecektir.. kullanma düşüncesine göre "çıkma fiili" farklı mecralara kayacaktır, kızı kendi duygularına amel edecektir..
Zamanında yaşadıkları olumsuz olaylardan dolayı böyle düşünüyorlar aslında içlerindeki yapmak istedikleri şeyin bu olmadığını düşünüyorum.
ciddi bir ilişki için sorumluluk altına girmek istemezler yada daha önce kötü bir deneyim yaşanmışsa aynısını yaşamamak için bağlanmak istemezler..
Bağlanmaktan değil onun türkçesi evlenmekten olacak.Yani evlenmekten korkan erkek bağlanmaktan korkar.
Ailesine neden bir yillik kiz arkadasini söylemez?
1. Bağlanmaktan korkan erkek yeteri kadar kadınla birlikte olmadığını düşünür.
2. Aşk anlamında bir sevgi yoktur ayrı kalmak işine gelmez bir soraki kadını bulana kadar.
Süt içmek için inek beslemek zor geliyordur ondandır. Ağır oldu ama gerçekler acıdır.
kötü tecrübelerden dolayı olabilir mi? daha evvel terkedilmeyen ya da aldatılmayan bir erkeğin kadınlara bakış açısıyla terkedilen veya aldatılan arasında müthiş bir fark var.
ciddi ilişki istemek aradaki teferruatı geçip biran önce işe başlamak demektir,
o bağlanma kelimesinin türkçesi i ise lişki süresinin uzunluğudur, br müddet sonra bayanlar birlikte oldukları erkekleri kendi malı gibi görmeye başlarlar yani erkekler ilişkiyi devam ettirme ve ait olmadığını hissettirme arasındaki dengeyi kurmak zorundadır.
demkki ciddi ilşkilerde çok cesaretli değilller sevdiğine sorumlu bağlı olucaksın kiii ona ilgn olduğunu göstercksn diğer türlü ikili ilşklrde zorluk çekersn !
ciddi iliskiyi gercekten istemiyordur bu kadar basit :) cididyim ama baglanmam da bahanesi isin, sadece kekliyordur karsisindaki kadini
bende böyle düşünyorum. fakat süper zeka bi arkadaşım var anlatamıyorum.
gerçi bende anlamıyorum. çocuk çok ilgili,gerçekten seviyor gibi,arkadaşımı mutlu etmek için elinden geleni yapıyor ama arakdaşımada sana bağlanmaktan korkuyorum diyor. ne bu saçmalık canım...ayyy!
kesinlikle doğru. bir japon atasözü ne demiş: ne kadar dönersen dön k*çın hep arkadadır :D
Pembe hayaller kurulduğu zaman isteniyor. İş ne zaman gerçeğe dönüşmeye başlarsa, geri çekiliyor. Gerçeklerle yüzleşmekten korkmak gibi birşey..
Korkuyorum işte... bir adım öteye gidersem sihir bozulacak, maddiyat filan..
Evet bu şahsiyetler çıksın açıklasın :) Halk açıklama bekliyor
sen korkmayanlardansın heralde :D
aşıksın galiba :D mutluluk tavan yapmış :D
ne güzel :D tarifi varmı :)
nası yani :D
heee :D deme artk o zaman :D
:D bildiğinden şaşma arkadaşım :D
Çünkü günü geldiğinde sizin şutu çekiyorsunuz... :))
Ayrilik olur diyemi korkuyorlar?
Eğer böyleyse bu ciddiyetsizlik.
Bağlanmaktan sadece erkekler mi korkar :)
kadınlarda var tabiiki. ama erkeklerin %90 ı bağlanmak istemiyor diyebilirim. kadınlarda %20-30falan gibi. en azından çevrem böyle.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar