#SelamGençlik 🍀 İnsan devamlı olarak karşı cinsi suçlarsa doğru düşünce yapısına sahip olamaz ve mutluluk naifliğine erişemez. Ben daima tam bir samimiyetle kendimden yola çıkmak tercih ediyorum. Muhatabıma başta "erkekler" diye yaklaşmak kesinlikle tarzım değil. Bence karşımdakine daima bireysel yaklaşmalıyım. Başta ben kendime sorarım,"bağlanmaktan korkar mıyım" diye. Ondan sonra da sadece muhatabiyet kurduğum erkekten bireysel cevap beklerim. Doğrusu insanları kendi şahıslarına özgü karakterleriyle değerlendirmek en doğrusu fikrimce. Kadınlar ve erkekler olarak ikiye ayırmak çok yetersiz. Her insan kendi karakterine özeldir.. #TubaSueda 🍀
Sular neden kadın erkek olarak ayırt ediyorsunuz Ben hala daha anlamıyorum evet bağlanmaktan korkan erkek kadar bağlanmaktan korkan kadınlar yok mu peki
Bunu bütün erkekler için demeseydin iyiydi. Çünkü ben bağlanmaktan korkmuyorum. Aksine bağlanmak ve bir daha kopmamak istiyorum. Benim gibi olan tanıdığım erkek sayısı da hiç az değil. Şimdi biz erkek değil miyiz jsjsjs Evet büyük çoğunluğumuz bağlanmaktan korkuyor çünkü daldan dala konmayı seviyorlar, akılları beyinlerinde değil, başka yerlerinde maalesef. Ama her kadın aynı olmadığı gibi, her erkek de aynı değil...
Bağlanmaktan korkan erkek yoktur, sorumluluk almak istemeyen serserileri tercih eden kız vardır. "Ciddi ilişki adamı değilim, her kızın tadına bakmak istiyorum" diyemeyecekleri için "seni çok seviyorum aşkım ama bağlanmaktan korkuyorum, aşkının girdabına kapılıp gitmekten korkuyorum" gibi romantik zırvalıklarla sizi uyuturlar. Siz de yersiniz.
Yanlış bir düşünce var yorumlarda herkes bir sanılıyor ama öyle değil ben 5 yıldır plotonik olduğum kızı çok seviyorum bu aptallık olarak gelebilir bazılarına ama benim özüm bu çok severim bağlanırım, bana değer veren bir kadın sevgili olsun arkadaş olsun ablam olsun önemsiz bağlanırım bazen bu durumdan dolayı kullanılsam da üzülsem de böyle olduğum için mutluyum
Siz kadınların bağlanmak dediğiniz, sizin toxic, özgüvensizliğinizle erkeği darlama, boğma, hayatının her alanına hükmetme arzularınıza, onu potansiyel, ilk fırsatta aldatacak bir ş.. erefsiz gibi görmenize ses çıkarmayacak, tribinize, nazınıza, cazınıza, egonuza katlanacak fino köpeği olması.
Buna kimse katlanmaz.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Şahsen ben bağlanmak istemem zira karşımdaki kız kesin beni terkedecektir. Bir kızı elde tutabilmek için mutlaka manipulasyon gibi akıl oyunları şarttır. Ben de öyle akıl oyunlarını beceremediğim için kızın gönlü başkasına kayıyor. Bu yüzden asla bir kıza bağlanmam 😅 mümkünse yatağa atabilmeliyim
İplerin o kişinin elinde olup ondan kaçamamaktan tereddüt ettiği için, köpeği olmamak için sadakatsiz kalmak istediği için yani , köpekler dahi sadık malum :)
@furkan_ylmzz yani sen istisna olabilirsin genel olarak erkekler lay lay lom hayatı sever eşlerini altadan erkekler var daha ne olsun ülkenin hali tız duman 😜