Sevgilimi beğenmiyorum artık. Kendimden de nefret ediyorum bu yüzden. Çıkmazdayım napmalıyım?

4 aylık bir ilişkim var. Sevgilim beni ortak arkadaslarımızın oldugu bir alanda görmüştü ve çok beğenmis beni ekledi benim için çabaladı ve sevgili olduk. Genelde iyi anlaşıyoruz ama ben bir türlü aşık olmadım. Başlarda hoşlanıyordum ama olmadı işte. Yakışıklı değil son zamanlarda hele hiç dikkat etmiyor kendine ve bende onu beğenmemeye başladım. Elimde değil inanın :( O beni çok beğeniyor güzelliğime hayran ama ben onu artık hiç beğenmiyorum. Bu yüzden de kendime çok kızıyorum. Sanırım yakışıklı bir sevgilim olsun istiyorum. Ayrılırsam da çok üzülecek sırf bu yüzden devam ediyorum ilişkime de. Ben ne yapmalıyım. Arkadaslarıma filan sordum onlar evet sen yanında çok güzel kalıyorsun dediler. Birini dış görünüşü için yargılamak çok kötü biliyorum ama giyimine hiç dikkat etmiyor, söylediğim halde hep aynı seyleri giyiyor, saçına sakalına özen göstermiyor, yediğine içtiğine de dikkat etmiyor.
Sevgilimi beğenmiyorum artık. Kendimden de nefret ediyorum bu yüzden. Çıkmazdayım napmalıyım?