4 aylık bir ilişkim var. Sevgilim beni ortak arkadaslarımızın oldugu bir alanda görmüştü ve çok beğenmis beni ekledi benim için çabaladı ve sevgili olduk. Genelde iyi anlaşıyoruz ama ben bir türlü aşık olmadım. Başlarda hoşlanıyordum ama olmadı işte. Yakışıklı değil son zamanlarda hele hiç dikkat etmiyor kendine ve bende onu beğenmemeye başladım. Elimde değil inanın :( O beni çok beğeniyor güzelliğime hayran ama ben onu artık hiç beğenmiyorum. Bu yüzden de kendime çok kızıyorum. Sanırım yakışıklı bir sevgilim olsun istiyorum. Ayrılırsam da çok üzülecek sırf bu yüzden devam ediyorum ilişkime de. Ben ne yapmalıyım. Arkadaslarıma filan sordum onlar evet sen yanında çok güzel kalıyorsun dediler. Birini dış görünüşü için yargılamak çok kötü biliyorum ama giyimine hiç dikkat etmiyor, söylediğim halde hep aynı seyleri giyiyor, saçına sakalına özen göstermiyor, yediğine içtiğine de dikkat etmiyor.
Cevabın nedir?
karakteri ne durumda peki en önemli şey bu bana göre. kıyafetine özen göstermiyosa sen bir kazak bir pantolon hediye et ben bu tarz hoslanıyorum sende böyle giyinmelisin vs diyebilirsin. şakayla karısık saçına sakalına özen göster gibi uyarılarda bulunabilirsin mesela. ama içinde bir hissiyat yoksa zaten bunları yapman gereksiz olur.
116 Yorumla
Soran+1 yılKarakteri iyi beni seviyor değer veriyor. Zaten yoksa çoktan bırakmıstım. Sevmediğim bir kazğı var sürekli aynı seyi giyiyor benim yanıma gelirken. Kıyafet aldık 1 kez ama baska almıyor parası olmadıgı için. Saçını da söyledim sakalı da ama ben öyle sevmiyorum diyip değiştirmedi
Soran+1 yılEvet hiç bakmıyor. Hep aynı şeyi giyiyor. Bende zengin değilim ama uygun fiyata güzel giyiniyorum tabi çok beğeniyor benim giyimimi aşkım çok güzelmiş kıyafetin çok güzel olmussun filan diyor. ama ben aynısını diyemiyorum. Saçları da yaglanıyor cabuk kalkıyor önleri de şekil vermiyor sevmiyorum ben jöle diyor anlamıyor laftan
Soran+1 yılayrıldık..
Soran+1 yılTeşekkür ederim canım.. Başta hüngür hüngür ağladım ama sonrasında iyiyim şu an.. Kesinlikle dikkat edicem dediklerine. Fikir verdiğin için yorumların içinde çok teşekkür ederim
Soran+1 yılEvet hala da aklıma geliyor çok üzülmesin beni bir an önce unutsun diye dua ediyorum.. Çünkü hiç ayrılmak istemedi diretti hep.. Sağol canım sen de çok iyi bir insansın hakkımızda hayırlısı :)
Soran+1 yılEvet evet insanları değiştirmek çok zor bu yüzden tam olarak kendimize uygun bir insanı bulmalı en az 1 ay gibi bir süre tanıyıp sonra sevgili olmalıyız. Bu da benden tavsiyeler olsun bir ilişkiye baslayacaklara..
Soran+1 yılYani tabi evet uzun süre olmalı ama erkeklerin sevgili olmak için 6 ay bekleyeceklerini sanmıyorum.. Bana kalsa ben 2 3 ay flört edip arkadas olmak isterim
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı. Bir erkek ne giydiğine göre yargılanmamalı. Bence senin ona karşı hislerin sadece hoşlanma düzeyinde kalmış sonra gerisi gelememiş. Bunu bahane etme. Çocuğu al karşına konuş, bitir. İkinizinde zamanını harcama. :)
16 Yorumla
Soran+1 yılAma canım ben özeniyorum onun yanına giderken. Makyaj saç, güzel kıyafetlerimi giyiyorum. O da diyor ki aşkım çok yakısmıs çok güzelsin. Ama ben ona bakıyorum banyo yapmamıs, saç sakal düzgün değil.. hep aynı kıyafetler filan. Ama dediklerinde haklısın ileri gidemedi hislerim. şimdi de ayrılcam diye çok üzülüyorum ağlamaklı bir haldeyim sence acıma duygusu mu?
Soran+1 yılO da olabilir
Soran+1 yılayrıldık..
Soran+1 yılen iyisi buydu..
+1 yılçocuğun canını yakmaya hakkın yok. O sadece seni sevmiş ve sen de sadece yakışıklı değil diye şu yaptığına bir bak. Ulan hani derler ya çirkin olsun benim olsun. Sen de sana sadık sadakatli iyi birini bulmuşsun ama kıymetini bilemiyosun. Ah Ya Rabbim ah. neden iyi insanlar hak ettiği yere gelmez ki.
06 Yorumla
Soran+1 yılTabiki hakkım yok. Ben üzülmüyor muyum sanıyorsun? İçim gidiyor içim.. Aşık olamadım denedim olmuyor bana güzel gelmiyor sevgilim baslarda geliyordu ama artık gelmiyor
- +1 yıl
onun canını yakma o zaman
Soran+1 yılnasıl biticem o zaman üzmeden onu
- +1 yıl
sana çok açık söylüyorum: Onun yıkılışını engelleyemeyeceksin onun canını çok yakıcaksın.
Soran+1 yıldayanamıyorum buna işte :(
- +1 yıl
ve bunun vebalini taşıyorsun. kusura bakma gerçekler acıdır. O çocuk yıkılırsa sebebi senin söylediğin yalan. Yani onu şimdiden yıktın aferin.
ayrıl gitsin ne bekliyorsun
19 Yorumla
Soran+1 yılÇok üzülecek çok iyi birisi aslında ama aşık olamadım ve gözüme yakısıklı gelmiyor. İnsan sevdiğinin yüzüne bakmaya doyamaz dimi?
Soran+1 yılben sevmiyroum o zaman dimi? Bakasım gelmiyor çünkü
Soran+1 yılEvet dediğime pişmanım çok hemde
Soran+1 yılayrıldık..
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
15Cevap
Sevmiyorsan ya da beğenmiyorsan her neyse daha da uzatma o çocuk gün geçtikçe daha da bağlanacak ve bu sefer ayrılması daha zor olacak onun duygularını da düşün.
Dediğin kadar güzelsen zaten yalnız kalmazsın da11 Yorumla
Soran+1 yılAmacım yalnız kalmak veya kalmamak değil aslında. Evet güzelim.. Ama onun üzülmesi beni çok üzüyor çok vicdan azabı çekicem bununla yasayabilir miyim bilmiyorum.
Iyi hossun lakin bunları yapmani bekliyorum bana değer veriyorsan hala ayni devam ederse benim duygu ve dusuncelerime önem vermeyen biriyle bir ilişkim olamaz kusura bakma hayatta başarılar de
12 Yorumla
Soran+1 yılGiyim kuşam konusunda mı? Söyledim ama değişmedi
- +1 yıl
Tekrar soyleyeceksin ve ardından benim dusuncelerime en azından isteklerimin bir kısmına uyum saglamayan biriyle bir beraberligim olamaz benim duygu ve dusuncelerime belliki önem vermiyorsun yolun açık olsun sakin birdaha arama yazma Dee asla ne derse desin taviz verme bu iş kökten biter taviz verirsen bitmez uzar
+1 yılBiz ne söylesek düşünce yapın değişmez ayrıl yakışıklı birini bul kafana bunu koymuşsun saten evlenirkende kocana anlatırsın bunları tabi yüzüne bakıcak yüzün olursa
13 Yorumla
Soran+1 yılKocana bakacak yüzün olursa derken? Ben utanılcak bir şey yapmadım
- +1 yıl
Utanılacak birşey yaptığını söylemedim söyleme hakkıda bana düşmez ama şu kadar sevgilim oldu şu kadar süre beraber oldum vb şeyleri nasıl anlatmayı düşünüyorsun bir erkek bunları irdeler ve sen bunları anlatırken yüzün eminim ki kızarır belkide anlaşamazsınız bu sebeplerden dolayı
Soran+1 yılNeden kızarsın ki? Sevgili olmak utanılcak bir şey mi? Yanlıs düşünüyorsun. lk sevgili oldugum insanla evlencek değilim
+1 yılsevmiyorsun ve fazlada zaman geçmemiş 4 ay uzun süre değil seni sevmiyorum başkasında yok ama sevemedim bitsin de ayrıl bu daha iyidir acısız olur
14 Yorumla
Soran+1 yıl4 ay normal mi gerçekten? Bu benim ilk en uzun ilişkim. Ama şöyle bir durum var. Ben ona onu sevdiğimi söyledim. O bana seni seviyorum dedi ben de ona ben de seni seviyorum dedim. Aşık oldugunu söylediğinde de ben de sana aşıpım dedim yani mecburen :( O çok üzülcek ben de onun üzülceğini düşünüyorum ve canım çok yanıyor
- +1 yıl
bu senin ne kadar yalancı aşağılık bir kişiliksiz olduğunun ispatıdır bundan sonra bu tip bir kişiliksizlik sergilememek için yalan söyleme sadece bende senden hoşlandım de ve deki ona ben sevdiğimi sandım ama yalan söylemişim de ayrıl daha az acıtır
Soran+1 yılBiraz ağır olmadı mı kişiliksiz filan? Yalan söyledim evet ama karsındaki sana seviyorum seni derken ben seni sevmiyorum diyemiyosun aslında seviyodum ama aşık değildim mecbur kaldım o an
- +1 yıl
yalan söylemeyeceksin yalan yalanı getirir o seni seviyorum dediğinde sen ona sen seviyorsun ama ben hoşalnıyorum deseydin üzülmezdin neyse çek cezanı
+1 yılSevmiyorsan daha fazla sürdürme bence çocuk iyice bağlanmasını yol yakınken bitir bence
17 Yorumla
Soran+1 yıl4 ay uzun bir süre bence. Bana diyecek ki beni kandırdın seviyorum diye.. Haklı da :(
- +1 yıl
Sende ufak birsey olmaya başlamıştı bende devam eder diye düşünmüştüm ama olmadı dersin
Soran+1 yılZorla sordu bana ben sana aşıgım dedi ben de mecburen ben de sana aşıgım dedim o an :(
- +1 yıl
Her şey daha çok ilerlemeden bitir
Soran+1 yıldneeyeceğim sağol
- +1 yıl
İnşallah mutlu olursun
Soran+1 yılayrıldık
Gizli Üye(30-35)+1 yılyapıcak bir şey yok ayrıl o zaman yani. Ama bir şey sormak istiyorum hani çocuğu beğenmiyosun ya? çok mu tipsiz yoksa senin standartların mı aşırı yüksek?
14 Yorumla
Soran+1 yılÇok tipsiz değil. Yani 1.78 boyu zayıf. Ama baktıgımda yakısıklı değil yani gözleri filan güzel değil bakımsız bir de.. Saç sakal filan yok yani giyimi de kötü..
Cevap sahibi+1 yılgiyim iyi olsa bakımlı olsa karizma olsa tip önemli olmaz dimi?
Soran+1 yılEvet öyle olur
Cevap sahibi+1 yıltamam bunu bir tavsiye olarak alıyorum hem yakışıklıyım bide karizma olmayı denicem güneş gözlüğü falan :D
+1 yılAyrıL o zaman. evli değilsiniz ya cocuga neden kendini mecbur hissediyorsun
112 Yorumla
Soran+1 yılEVet değiliz aramızda bir şey de geçmedi.. Ama ben onu kandırmıs gibi hissediyorum. Çünkü ona seni seviyorum dedim. Ama duygularım hoşlantıdan öteye geçemedi aşık olamadım beğenemedim bir türlü onu.. Ve onu üzceğimi çok iyi biliyorum eminim bundan bu yüzden mecbur hissediyorum
- +1 yıl
Yapacak bişey yok. en azından cocugu başkası ile aldatmadan filan ayrıl. Çünkü bu ilişkinin olabiliri kalmamış
Soran+1 yılHayır asla aldatmam. Yapamam bunu ona. Baska erkekle mesajlasmadım bile o var diye
- +1 yıl
E ne diyim o zaman. onun mutluluğu için kendi mutlulugunu hiçe sayıyorsan zaten seviyorsun demektir yok sevmiyorsan kendini düşün
Soran+1 yılEvet baskası olsa çoktan terk etmişti ama ben yapamıyorum
- +1 yıl
Hayırlısı. Ama bir ilişki temelini sevgi üzerine kurar. o yoksa sadece bir taraf değil iki kişi de üzülür
Soran+1 yılaynen ben de üzüldüm o da üzülcek
- +1 yıl
Senin bileceiin iş. hakkında hayırlıSı olsun
Soran+1 yılayrıldık..
- +1 yıl
Üzülme. dertlerini bana anlatavilirsin dinlerim
Soran+1 yılşu an için huzurluyum.. Yani yoklugu fazla koymadı..
- +1 yıl
Anladım sen bilirsin
+1 yılYillarca süren sonra 1anda biten sevgiler var. ne kendini ne de onu kandirma bence
17 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın canım ama ben hiç kimseyi kıramayan biriyim. Yani o da çok iyi bir insan üzülecek diye ödüm kopuyor nasıl söylerim hiç bilemiyorum arada ortak arkadaslarımızda var çok kötü olacak bizim için
- +1 yıl
Anlıyorum canım ama böyle ne kadar sürdüre bilirsin? Belki sen gidince o senden daha çok seven biri ile karwilawir.
- +1 yıl
Kandırılmağı hakk etmiyor bence
Soran+1 yılKesinlikle hak etmiyor. Ben zaten çok üzülüyorum böyle olunca. Çünkü onun beni sevdiği kadar ben onu sevemiyorum bu da onu üzüyor içten içe..
- +1 yıl
O zaman bitir be güzelim. Hər şey yerini alır zamanla
Soran+1 yılbaska carem yok
Soran+1 yılayrıldım.. Hüngür hüngür ağladım ayrılınca.. Ama şimdi iyi gibiyim 3. gün oldu ayrılısımızın
+1 yılBelki parası yoktur hep aynı şeyi giyiyor diyorsun.. Bence sen onu hak etmiyor olamazmısın
08 Yorumla
Soran+1 yılAslında var baska kıyafetleri de yemek için para harcıyor ama
- +1 yıl
Şimdi yakışıklı vs.. diyorsun bak kardeşim seni seviyorum sana sadakatli mi güzel davranıyor mu
- +1 yıl
İnsanları yakışıklı degil diye ayırıyorsun sen cokmu güzelsin..
En sevdiğim kız edepli terbiyeli nefsine düşmemiş tertemiz pırlanta kızdır buysan güzelsin yoksa çirkinsin..
İnsanları çirkin yakışıklı diye ayırma..
İnsanlar kendini mi yaratır Allah yaratıyor..
Biz insanlar kim oluyor da ayırıyoruz
Soran+1 yılEvet beni seviyor sadakatli.. güzel davranıyor düşünceli de
- +1 yıl
Evlilik için ne diyor
Soran+1 yılDaha evlenemeyiz çünkü maddi durumu kötü işi de kadrolu değil
- +1 yıl
Ne diyim Allah herşeyi gönlünüzün güzelliğine göre versin
Soran+1 yılHepimizin amin
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAçıkça konuş ben seni sevemedim anla de.
11 Yorumla
Soran+1 yılYıkılır.. Onu kandırdıgımı düşünür toplayamaz kimse
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsanlari giyim ve kusamiyla yargılama bence böyle düşünen kızlara ayar oluyorum, bu çocuk çok şık giyinmiş ve altinda son model araba olsa da böyle konuşacakmısın merak ediyorum?
00 Yorumlaneden yakisikli? seni seven biri varken
18 Yorumla
Soran+1 yılGözüme hitap etmiyor yani çok isterdim beğeneyim ama olmuyor
Soran+1 yılHaklısın gerçekten de dicek bir şey bulamıyorum kendime çok kızıyorum savasıyorum cidden üzgünüm ama aşık olamadım istedim olmayı ama olmuyor
Soran+1 yılEvet öyle gerçekten. Çok peşimde koştu basta hayır dedim sonra tekrar pes etmedi eğlenceli kişiliği ile beni ikna etti bende bir şeyler hissettim hoşlantı oldu güzel vakit geçirdik ama bundan öteye gidemedi sonrasında olamadım aşık ve giyimini kuşamını çok bozdu
Soran+1 yılEVet olabilir teşekkürler
+1 yılmerak etme bir gun sende o duruma dusucen resmen cocugu mal yerine koyuyon..
20 Yorumlaerkek adamin yakisiklisi olmaz delikanlisi olur ama yinede olmuyosa zorlama derim
07 Yorumla
Soran+1 yılYa öyle tabi ama o beni ilk güzel oldugum için sevdi.. Ben de zamanla aşık olurum dedim ama olmuyor :( Gözüme batıyor yakısıklı olmaması
Soran+1 yılÇok üzüldüm kardeşim sana da değerini hak eden birisi çıkar umarım üzülme sakın.. Ben de bunu istiyorum inan aşık olmasam da onu beğenmesem de içim içimi yiyor çok üzülüyorum öyle böyle değil üzülmesine dayanamam ki ben onun
Soran+1 yılÜzülme elbet senin de yüzün güler. Karşına biri çıkar.. Sence ne dersem üzülmez? Ne demeliyim? Önceden ona seni seviyorum dedim mecburen seni sevmiyorum da diyemem
Soran+1 yılüzmeden bir yol bulacagım artık
boyle dahami iyi yapiyosn
117 Yorumla
Soran+1 yılİnan bırakmıyorum onu alışkanlık oldu sanırım. Çok üzülecek
Soran+1 yılSni beğenmiyorum yakısıklı değilsin mi diyim
Soran+1 yılSoğudum kelimesi bana çok ağır gelioyr. Soğutacak bir şey de yapmadı aslında neden soğudun derse ne diyeceğim?
Soran+1 yılemin misin bak her şeyi sorgulayan bir tip
Soran+1 yılbence olur ya. Ben mi yanlıs düşünüyorum bu konuda? Anket yapıp sorsam mı?
Soran+1 yılayrıldık..
Soran+1 yıl3 gün önce..
Soran+1 yılEvet. O çok üzüldü ayrılmayalım dedi ama yapıcak bir şey yoktu
Soran+1 yılmaalesef
+1 yıldürüstce konuşmalısın
10 Yorumla
+1 yılKötü olmuş.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok üzülüyorum kafamda kuruyorum günlerdir ayrılamıyorumda çareisizm
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende aynı durumdayım durum noldu?
00 Yorumla
+1 yılAllah belani versin
14 Yorumla
Soran+1 yılKandil günü bela okuma o dönüp dolasır sahibini bulur
- +1 yıl
sizin gibileri bana denk gelmiyo ki :D kullanıp atayım sizin yaptıgınız gibi
Soran+1 yılben kimseyi kullanmadım
- +1 yıl
Gerizekali o zmn niye cikiyosn cocugun umutlariylai oynuyon
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilimi beğenmiyorum artık. Kendimden de nefret ediyorum bu yüzden. Çıkmazdayım napmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler