Çok mutsuzum. Hiç bir bazen tam mutlu olduğumu hatırlamıyorum zaten, ama yinede herzaman ümitliydim ve hayat bana güzel şeyler getireceğini inanıyordum. Ama bu sene tam umudum kesildi, bir gün gerçekten mutlu olacağımı günü görecem diye sanmıyorum. Sorun şu, ben kendimi sevmiyorum.. hatta nefret ediyorum. Kendimi mesela çok çocuksu buluyorum, 23 yaşındayım ama bazen hareketlerim 15 yaşındaki çocuk gibi.. kendimi ifade etmeklede çok zorluk çekiyorum, akıcı konuşamıyorum çok düşündüğüm için. çok düşünürüm ben çok.. aklım hep başka yerlerde.. konsentrasyonum zaten hiç yok, bu yüzden okuldada baya başarısızım.. 3 bölüm değişirdim şimdiye kadar.
kendimi aptal gibi hissediyorum. çokta sakarım, ellimde bazen hiç bişey gelmiyor. kendimlede alay ederim başkalara, onları güldürmek için ama aslında çok zorunma gidiyor.
Benim tek avantajım sadece güzel olmamım (bunu kendimi övmek için demiyorum) ama güzelik gelip geçici. bir gün güzelliğim gider sadece aptal içi boş bir insan kalır. ve güzellik ne yararkı insan bunu kullanmaya bilmiyince. hayatımda bir erkek arkadaşım olmadı. Çok ümitsizim.. yaşamak için bir nedeni bulamıyorum son zamanlarda, kendimi böyle hissetmekle bıktım. bazen ölüm kullağıma çok hoş geliyor.. ama ben korkağım intihar felan bile beceremem. bunları neden yazdığımı bilmiyorum. belki sadece ilginizi istedim. okudunuz için sağol.
kendimi aptal gibi hissediyorum. çokta sakarım, ellimde bazen hiç bişey gelmiyor. kendimlede alay ederim başkalara, onları güldürmek için ama aslında çok zorunma gidiyor.
Benim tek avantajım sadece güzel olmamım (bunu kendimi övmek için demiyorum) ama güzelik gelip geçici. bir gün güzelliğim gider sadece aptal içi boş bir insan kalır. ve güzellik ne yararkı insan bunu kullanmaya bilmiyince. hayatımda bir erkek arkadaşım olmadı. Çok ümitsizim.. yaşamak için bir nedeni bulamıyorum son zamanlarda, kendimi böyle hissetmekle bıktım. bazen ölüm kullağıma çok hoş geliyor.. ama ben korkağım intihar felan bile beceremem. bunları neden yazdığımı bilmiyorum. belki sadece ilginizi istedim. okudunuz için sağol.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer