Kendimi sevmiyorum ne yapmalıyım?

İnsanlar güçlenmek ister ama ben çok güçlü olduğum için kendimi sevmiyorum yaş 20 boy 2.13 8 yıldır kickboks ve boks yapıyorum 12 yaşından beri yaklaşık 10 yıldırda basketbol oynuyorum eskiden kilom 167 falandı 167 sanıyordum 2 senedir tartılmıyorum az önce tartıldım tam 215 kiloyu gördüm tartıda şu an tam 215 kiloyum birde yumruklarım oldukça sert evde gölge boks yapıyordum annem ve babam normal insana atsan ölür dediler bu arada sadece boks kickboks yapmadın hem boks kickboks 1 yıldırda fitnes yaptım ama şu an ikisinide bıraktım

Boy 2.13 kilo 215 ve kendimi sevmiyorum çok güçlü ve agır olduğum için birinin ayagına bassam bile canı acır benden soğur onu geç birine vursam ölür hapse girerim hep herkesi alttan alan sinirlerine hakim olan biri olmak zorundaymışım gibi hissediyorum bu durumda beni sinir krizi ne sokuyor şu an bu yazıyı yazarken bile sinirliyim keşke normal olsaydım çok güçlü yüm diye kendimden nefret ediyorum size göre normal mi? Sizde böyle olsanız edermiydiniz kendinizden nefret boy kiloda genetik napim AQ spor geçmişimde var ne yapıyım tehlikeli yim diye

Kendimi sevmiyorum ne yapmalıyım?