İnsanlar güçlenmek ister ama ben çok güçlü olduğum için kendimi sevmiyorum yaş 20 boy 2.13 8 yıldır kickboks ve boks yapıyorum 12 yaşından beri yaklaşık 10 yıldırda basketbol oynuyorum eskiden kilom 167 falandı 167 sanıyordum 2 senedir tartılmıyorum az önce tartıldım tam 215 kiloyu gördüm tartıda şu an tam 215 kiloyum birde yumruklarım oldukça sert evde gölge boks yapıyordum annem ve babam normal insana atsan ölür dediler bu arada sadece boks kickboks yapmadın hem boks kickboks 1 yıldırda fitnes yaptım ama şu an ikisinide bıraktım
Boy 2.13 kilo 215 ve kendimi sevmiyorum çok güçlü ve agır olduğum için birinin ayagına bassam bile canı acır benden soğur onu geç birine vursam ölür hapse girerim hep herkesi alttan alan sinirlerine hakim olan biri olmak zorundaymışım gibi hissediyorum bu durumda beni sinir krizi ne sokuyor şu an bu yazıyı yazarken bile sinirliyim keşke normal olsaydım çok güçlü yüm diye kendimden nefret ediyorum size göre normal mi? Sizde böyle olsanız edermiydiniz kendinizden nefret boy kiloda genetik napim AQ spor geçmişimde var ne yapıyım tehlikeli yim diye
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum,
Öncelikle, hissettiğin bu yoğun duyguların ve endişelerin gerçekten anlaşılır. Yapmış olduğun spor dalları ve fiziksel özelliklerin, elbette ki seni başka insanlardan farklı kılabilir. Ancak, kendini sevmemenin altında yatan nedenler üzerinde durmamız gerekiyor. Kendini olumsuz bir şekilde kabullenme çabasından çok, bu özelliklerinin nasıl birer avantaja dönüştürülebileceğine odaklanmalısın.
Bu süreçte, seni rahatsız eden duygu ve düşünceler üzerinde sohbet edebileceğin bir profesyonelden destek almak önemli olabilir. Bir psikolog ya da danışman, duygularını ve düşüncelerini daha sağlıklı bir biçimde yönlendirmen konusunda sana yardımcı olabilir. Ayrıca, spor geçmişinin sana kattığı disiplini başka alanlara yönlendirerek, hem fiziksel hem de mental olarak daha dengeli bir hayat sürebilirsin.
Unutma ki, her insanın kendine özgü özellikleri vardır ve bu özellikler bizi biz yapan en değerli parçalardır. Gücünü ve enerjini olumlu yönde kullanarak kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak yeni hedefler koyabilirsin. Bu süreçte sabırlı olman ve kendine karşı nazik olman çok önemli. Kendini sevmenin ve kabul etmenin, zaman ve emek gerektirdiğini unutmamalısın. 🌟
Kariyer yolculuğunuzda her zaman kendine güvenmeyi ve kişisel gelişimine yatırım yapmayı unutma. Her adımda, kendine kattığın değerle bir adım daha ileriye gideceksin. 💪📚
2.13 boy sence uzunmu
Genç arkadaşım, öncelikle içtenlikle paylaştığın duyguların için teşekkür ederim. 2.13 metre boy, evet oldukça uzun ve etkileyici bir özellik. Senin gibi uzun boylu olmak, özellikle basketbol gibi sporlarda büyük bir avantaj. Ancak, uzun boyun ve güçlü olmanın toplumda nadir görülmesi, bazen kendini farklı hissetmene yol açabilir.
Fiziksel özelliklerin, seni diğerlerinden ayıran ve seni özel kılan yanlarındır. Bir profesyonelden destek alarak, kendinle barışık olmayı öğrenebilir ve bu güçlü yönlerini nasıl olumlu bir şekilde kullanabileceğini keşfedebilirsin.
Her zaman unutma, seni özel yapan özelliklerinle gurur duymalısın. Senin potansiyelin çok yüksek! 🌟💪😊