Benim de yüzümde ben var. Üstelik görmemesi imkansız bir yerde. Bence senin benini aşırı dikkatlı olup inceleyen de yoktur. Görünmez yerde çünkü. Eskiden ben de senin gibi sorun ediyordum benimi. Keşke olmasa diyordum, photoshop programlarıyla veya ayna karşısında parmağımı benin üstüne koyup olmasaydı daha güzel olurmuşum diye düşünüyordum. Sonra bir iki iltifat aldım seni tatlı gösteriyor gibisinden. Özgüvenim yerin geldi. Hem öğrendim ki divan edebiyatı döneminde falan güzel kadını, yakışıklı erkeği tarif ederken mutlaka yüzünde bir ben olduğundan bahsederlermiş. Kusur sandığımız birçok şey bizi biz yapan güzel aksesuarlardır aslında. Senin benin de güzel duruyor. Sana farklı bir hava katıyor. Yüz yüze konuşsak ve sen benim var demesen muhtemelen farketmezdim bile.
Bence kötü değil, sana farklılık katmış. Tam saç çizginin hizasında olması da hoş duruyor. Güzelliğine güzellik katmış yani. Ama milleti dinleme sen sevmiyorsan aldır tabi.
Güzel kızsın, bence saç çizgisindeki o ben farklılık katmış. Ayrıca rengi de koyu değil tatlı bir et beni. Bazı kadınların çenesinde de ufak benler oluyor ben onları da yakıştırıyorum mesela. Farklılık katıyor.
Ben' lerin doktor tarafından kontrol edilmesi gerekiyor , her iki yılda bir. Çünkü benlerin bazıları tehlikelidir. İncelenmeli yani. Çeşitli benler var.
Senin gibi insanlar yüzünden. Duygu mu açık etmiyorum. Duygusuz bir insan gibi davranıyorum. Sonra diyorum ki iyi davranmayın ve böyle bir karşılık alıyorum. Ben siz insanları anlamıyorum cidden