Sevgilimle Aramız Soğudu 2 Gündür Konuşmuyoruz?

4 seneye yakın ilişkimiz var arada tabi çok ayrılık oldu ama biz her zaman bir araya geldik yani o olmazsa ben kendimi çok eksik hissediyordum o da aynı şekilde. 2 aydır her şey iyi gidiyordu ama salı günü bana soğuk soğuk konuşmaya başladı birden yani bişeyler ima edercesine laf Çarptırir gibi konuşmalar falan en son aynen yazmıştı bende görüldü yaptım. Facebook dan benim bir kız arkadaşım a istek atmış sonra kızın duvarını fullemiş yani bildiginiz... mesaj atsam cevap verir bu çocuk ne gevşek böyle dedi hattâ arkadaşım orda çok üzüldüm. Dün durumuna "Böyle bir yola varacağımız yok ama başka bir yola gidesimiz de hiç yok. " yazmış sevgilim. Arkadaşı dün mesaj attı noldu niye konuşmuyosunuz falan dedi yani o yazdığı durumla bişeyler mi demeye çalıştı sizce? Bide ben telefonu uçuş moduna alıp hiç bir sosyal medya hesabıma vs. Girmesem bu kaç gün , son görülme falan baya önceden girdiğimi gösterse mesela aradığı zaman ulaşamayacak merak eder heralde.. tabi arar mil onu bile bilmiyorum sizce yapayim mi bunu Allah rızası için saçma şeyler yazacak olan varsa şimdiden yazmasin çok çaresiz kaldım lütfen yardım edin😭
Sevgilimle Aramız Soğudu 2 Gündür Konuşmuyoruz?