Sevgilimle 2 Gündür Konuşmuyoruz?

Kavga ettik büyük bir kavga değildi. Hata ondaydı. 8 10 saat boyunca yazıp aramıyordu beni, merak etmiyordu. Sen ara sen yaz diyordu ama ben yazsam bile muhabbeti bitiren şeyler yazıp 8 10 saat hiç iletişime girmiyordu. İlk başta özür diledi ama ben kabul etmedim çünkü sinirliydim hep aynı şeyi yaptığı için ve özür dilerken bile beni suçluyordu. Neymiş o bana bu kadar sert davranmazmış. Her gün günaydın yazıp 2 3 kelime mesajlaşıp 1 kez de arıyordu. Haliyle bana yetmiyordu. Ben yazsam bile kısa kesiliyordu. Şu an uzaktayım bu pazar günü şehrime temelli döneceğim ikimiz de onu bekliyorduk buluşacaktık. Telefonda kavga ettik biraz ama benim üslubum sert ya da kötü olmamasına rağmen birden sinirlendi ve dedi ki, sinirden konuşamıyorum, kelimelerim karışıyor, kapat yarın konuşalım dedi azarlar bi tonda. Ben de korktum dedim, o kadar sinirleneceğin bir şey yoktu dedim. Sinirlenince kendime hakim olamayacağımı mı düşünüyorsun yani dedi. Hayır öyle bir şey düşünmedim, yanlış düşünme dedim. Asarını da yedim ne güzel dedim. Kapadım telefonu. Bugün 2. gün oldu konuşmuyoruz. Sizce ayrıldık mı? Ne düşünmeliyim? Zaten kavga da iletişimsizlikten çıkmıştı, ben uyarmama rağmen bu sefer iletişim hepten kesildi. Ben de artık demek ki değersizim ki uyardığım konuda beni kaybetmeyi göze alıyor diye düşünmeye başladım.

Güncellemeler
+1 yıl
Asarını değil azarımı*
Sevgilimle 2 Gündür Konuşmuyoruz?