merhabalar
sevgilimle tartıştık WhatsApp yüzünden bana kiminle konuşuyorsun çevrimiçisin dedi bende arkadaşımla konuşuyorum dedim kız mı erkek mı dedi kız dedim ekran yakala at bakım dedi bende attım ama saat 9 de olan konuşmayı o bana sorduğunda saat 10 du bana 10 daki konuşmayı at deri normal de hiç böyle birşey istemezdi ilk defa yaptı ne yapmaya çalışıyorsun dedim üstüne gittim biraz beni sinirlendirme deli ediyorsun ben ne diyorum sen ne diyorsun beni anlamıyorsun salak mısın? Dedi bana bende sinirlendim ne diyorsun dedim sen farkındamısın ne dediğinin beni deli ediyorusnn dedi bende okudum cevap vermedim bugün 2 gün ne o yazdı daha ne ben çok seviyorum ve hep evlilikden konuşuyoruz biz çıkalı 52 gün oldu
beni umursamadığı için mi salakmısın dedi kıskandığı için mi öylede denilmez ki ama?
beni evlilik vaadiyle kandırıyor olabilir mi?
ayrılmak için bahane mi arıyor?
teşekkürler arkadaşlar şimdiden
sevgilimle tartıştık WhatsApp yüzünden bana kiminle konuşuyorsun çevrimiçisin dedi bende arkadaşımla konuşuyorum dedim kız mı erkek mı dedi kız dedim ekran yakala at bakım dedi bende attım ama saat 9 de olan konuşmayı o bana sorduğunda saat 10 du bana 10 daki konuşmayı at deri normal de hiç böyle birşey istemezdi ilk defa yaptı ne yapmaya çalışıyorsun dedim üstüne gittim biraz beni sinirlendirme deli ediyorsun ben ne diyorum sen ne diyorsun beni anlamıyorsun salak mısın? Dedi bana bende sinirlendim ne diyorsun dedim sen farkındamısın ne dediğinin beni deli ediyorusnn dedi bende okudum cevap vermedim bugün 2 gün ne o yazdı daha ne ben çok seviyorum ve hep evlilikden konuşuyoruz biz çıkalı 52 gün oldu
beni umursamadığı için mi salakmısın dedi kıskandığı için mi öylede denilmez ki ama?
beni evlilik vaadiyle kandırıyor olabilir mi?
ayrılmak için bahane mi arıyor?
teşekkürler arkadaşlar şimdiden
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Adam seni kıskanıyor ne var bunda kızacak
Ssalak mısın dedi bana ne dediğinin farkındamısın dedim beni deli ediyorusnn dedi bende okundu yaptım cevap vermedim oda yazmıyor dünden beri?
o an sinirle demiştir tabiki kıskanmış işte aklından ne düşüncrler geçmiştir onun hak ver yani empati yap o saatte o çevrim içi olupta sana yazmasaydı ne olurdu..
Tamam ama 2gündür neden yazmıyor? seven bekler mi
kızdırmışsın demek ki yazmaya bilir sen at bence haklı çünkü
Zaten hep ben toparlıyorum bu ilişkiyi hep ben alltan alıyorum
o zaman diyecek birşey yok kendi kararını ver nasıl mutlu hissediyorsan öyle yap
Çok seviyorum 😒Onsuz düşünemiyorum onun avucunun içinde olduğumu biliyor onsuz yapamayacagımı biliyor
öyle kabül edeceksin o xaman bundan sonrs değişmesini bekleme
Ne yapayım? Çok seviyorum hep evlilik hayali kuruyoruz beraber ama böyle küçük şeylere konuşmuyoruz 2 gündür acaba bir bahane mi arıyor gitmek için benden mi sıkıldı
ne desem yalan olur kardeş tanımadığım adam sonuçta dediğin gibi herşey olabilir manada etmiş olabilir..
Nasıl yani? Evlilik hayalli kurduran adam gitmek için bahane arıyormudur 50 gündür beraberiz?
insan oğlu bilemezsin neler var neler sen birde 50 günden bahsediyorsun güldürme beni 4 yıllık ilişkiler bitiyor siz daha durun bakalım ne evliliği bence dikkatli ol derim yanlış işlere kalkışma
Hayır zaten uzaktayız aynı şehirde değiliz
hiç görüşmediniz mi?
Hayır 3 kere görüştük buluştuk
iyice düşün bak kararını ver işte nasıl mutlu olacaksan
Ben anca onunla mutlu olurum çok kapıldım ona napıcam onu kendime bağlamak için siz ne düşünüyorsunuz sizce seviyormudur tahmin?
sevmedim
Neyi?