Dershane öğretmenim bana karşı ne hissediyor?

Ben öğretmenimle dershanede geçen sene tanisdim derslerine girdim facebook tan ona istek gönderdim, instagramdan istek gönderdim kabul etti soru sordugumda hemen ne kadar sorduysam cevaplardı. Bu dönem tekrar gidiyorum dershaneye aynı hoca dersime tekrar giriyor derste ben ilk girdiğinde onun yüzüne bakamadim sonra hocaya Facebook tan Özür dilerim öğretmenim, hakkinizi helal edin olurmu o da Niye ne oldu ki dedi Öğretmenim size soru çözüm saatinde soru sormam gerekirken buradan sordum sorularimi onun için utancimdan bakamiyorum yuzunuze dedim Yok kardeşim önemli değil Olur mu öyle şey Ben musait değildim o yuzden dedi olur olur öğretmenim hakettim ben dedim derste bu sefer o benim yüzüme bakmamaya başladı ders bittiginde o bana bakıyor ben ise başka bir şeyle uğraşıyor gibi yapmaya başladım sabahları minibusle dershaneye giderken aynı arabaya biniyoruz ben onu görüyorum o beni birbirimizle hiç konuşmuyoruz ben ona günaydın demiyorum o da bana günaydın demiyor daha sonraları ders te soru sorduğunda benim yanimdakinden sıra arkadaşımdan başlıyor sınıftaki herkese soru soruyor ben de tenefuste gittim yanına hocam bilmeden size karşı bir yanlisimmi oldu diye yok olmadı dedi soru soruyorsunuz benim yanimdakinden başlıyorsunuz dedim tamam bir sonraki derslerde senden baslarim dedi bir sonraki derste bu sefer soru yerine sadece su konuyu anladinmi demeye başladı. bir başka sınıfa dersi vardi tenefuste ben o sınıfın kapısının önüne geldim tenefuste o sınıftan çıktı benim yüzüme baktı bir şey ne söylemeden geri çevirdi yürüyüp gitti geçen sene gordugu yerde nasılsın diye soruyordu bende ona soruyordum bu sene ne olduysa o değişti bizim sınıfa geldiğinde yüzüme gözlerimin içine bakmıyor eliyle bizim tarafi gosteriyor bir kere derste onun uzun uzun bana baktığını farkettim benim ona baktigimi görünce gözlerini geri çekiyor bakmayinca uzun uzun beni izliyor artık hocamla aynı mahallede oturuyoruz benimle karşılaşmamak için evden ya erken çıkıyor bir kere yüz yüze geldik neden
Dershane öğretmenim bana karşı ne hissediyor?